Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , backpacking.southamerica каза:

Код за 15%, валиден днес. Моля, отбележете при използване.

RA4P5T4CTB

Използвах го! Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

И аз имам код, но е за 8%,който има нужда да пише. 

P. S Кодът вече е на път 

Редактирано от valpet
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 3.07.2026 г. в 12:27, ESK каза:

Интересно ми е, ако се направи от друг акаунт, а за данни на основния гост се посочи мейла на който е получен дали ще стане?

За съжаление скоро не съм получавала код и никой приятел не е получавал за да пробвам. Някой ако има възможност да пробва, да сподели.

На 3.07.2026 г. в 16:38, Doctor Who каза:

Няма да стане. Генерирането на кода е обвързано идентификацията на профила, нещо като ключ и ключалка. 

Става чрез друг профил.
Тествахме с @Яничка, която предостави код за експеримента. Нужно е само да смениш в резервацията мейла с този за , който е бил кода. Но, наградата отива при този , който е предоставил кода. Ако някой успее да открие как наградата да отива при този с резервацията нека сподели

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 4 часа, Branko каза:

Става чрез друг профил.
Тествахме с @Яничка, която предостави код за експеримента. Нужно е само да смениш в резервацията мейла с този за , който е бил кода. Но, наградата отива при този , който е предоставил кода. Ако някой успее да открие как наградата да отива при този с резервацията нека сподели

Нямам кодове за експерименти за съжаление. Разиграх няколко варианта с един мой, всички безуспешни. Може би е възможност, ако се стигне до активно поле за код без да има вписване в профил…

Ако има свободни кодове бих продължил, но търсенето е голямо и сега не му е времето. 

Публикувано:

Кандидатирам се за код 😄 Преди 2 седмици получих код от една дама тук за 12%, който реших, че няма да сработи, но беше приет и все още пише, че наградата ще бъде получена. Та не мога да им хвана логиката все още.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой намира ли му се по джобовете един забравен код 😄 Поровете малко, преди да го пуснете да се изпере с дрехите, ще ми е доста от полза 🙂

Публикувано:

Здравейте, имам код валиден до утре за 8 %, не знам дали ще сработи .

Който е наред на опашката да ми пише на лично.

Даден за проверка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте какво значи това - Тази промоция не е валидна за този имейл адрес.

Вече по този начин ли се пише, когато кода е използван, или вече кодовете са обвързни с имейла и не може да се преотстъпват ?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• stani.m
    • Дънди
    • ESK
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.