Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , bobbyfm каза:

Второто - не могат да се ползват при резервациа с друг имейл.

Значи темата става безмислена.

Публикувано:
преди 6 минути , nino каза:

Значи темата става безмислена.

Не е безмислена, не всички кодове са обвързани с имейл.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , Ради каза:

Моя код се оказа обвързан , ако някой все пак иска да  си поиграе , да ми пише.

Ако никой не успее да го приложи ми го прати, за да пробвам нещо. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 38 минути , Doctor Who каза:

Ако никой не успее да го приложи ми го прати, за да пробвам нещо. 

Ако откриеш някаква вратичка , свиркай.

Публикувано:

Аз отново имам код, но този път е персонален. Пробвах го, даде съобщението, че е невалиден за мейла.

Някой беше писал, че трябва да се активира първо от мейла - активирах го, но и така не стана. Та не виждам какво друго може да се пробва.

На пръв поглед сравнение с неперсоналния код - този е с валидност два дни, докато неперсоналният беше две седмици валиден.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, dorita каза:

Аз отново имам код, но този път е персонален. Пробвах го, даде съобщението, че е невалиден за мейла.

Някой беше писал, че трябва да се активира първо от мейла - активирах го, но и така не стана. Та не виждам какво друго може да се пробва.

На пръв поглед сравнение с неперсоналния код - този е с валидност два дни, докато неперсоналният беше две седмици валиден.

Питайте съпорта на Букинг как да го активирате.

• Смея се 2
Публикувано:
преди 15 часа, dorita каза:

Някой беше писал, че трябва да се активира първо от мейла - активирах го, но и така не стана. 

Моля, нека следващият който предложи код да НЕ го активира през профила си, а само го копира и предаде за проба. Това действие по- скоро го обвързва с мейла, на който е изпратен. Това, че някога е проработило може да има обяснение, че е бил неперсонален. 

Давайте подробности каквито прецените. Фактът, че има универсално работещи предполага, че или се образуват по различен механизъм, което е малко вероятно, или определени профили дават тази възможност, или има нещо друго, което е възможно да бъде намерено. 

• Харесвам 3
Публикувано:

До момента съм дал десетки кодове. Като не ми трябват ги копирам от мейла и ги изпращам на някой, който има нужда. Сега направих същото и за първи път не може да се използва.

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Адриан ХН каза:

До момента съм дал десетки кодове. Като не ми трябват ги копирам от мейла и ги изпращам на някой, който има нужда. Сега направих същото и за първи път не може да се използва.

След като не може да се ползва на няколко профила е добре да има информация за техен общ признак, а ако мине някъде и бъде споделено , ще е още по ценна информация. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Персонален код от @Ради валиден до днес. Опитах варианти за прилагане - всички неуспешни. Ако някой успее - моля нека сподели.

Вашият промокод

SU16GQRNF7

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Активиране на код

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум BGN 100 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е BGN 200

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване

Тази промоция изтича на 5 август 2026 г.
  • Харесвам 1
Публикувано:

Получих код за 10%,  валиден до полунощ. Получих го в профила си като съобщение в приложението, не на имейла, не знам дали има значение, но нищо не пречи на когото му трябва да опита. Ако някой иска да пробва дали ще сработи да ми пише, ще го изпратя 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , aleksandrina каза:

Мога да опитам, не ми трябва. После ще го препратиш на нуждаещ се. 🙂

Изпратих го преди секунди на Mary

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Doctor Who каза:

Моля, нека следващият който предложи код да НЕ го активира през профила си, а само го копира и предаде за проба. Това действие по- скоро го обвързва с мейла, на който е изпратен. Това, че някога е проработило може да има обяснение, че е бил неперсонален. 

Е, аз това направих - първо пробвах дали няма да хване с чужд мейл, след това активирах от съобщението и пак пробвах. Не става.

За мен разликата, която виждам в пратените ми кодове е в срока на валидност - персоналният, само два дни, другият беше две седмици.

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля си, че е възможно кодовете да са обвързани с различните Genius нива, но нямам достатъчно наблюдения. Може да се провери като заедно с кода споделяме и нивото на потребителя, който го е получил.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Aureliano каза:

Мисля си, че е възможно кодовете да са обвързани с различните Genius нива, но нямам достатъчно наблюдения. Може да се провери като заедно с кода споделяме и нивото на потребителя, който го е получил.

Пробвано вече  - получен код в 2 ниво джениус към 1 и после 3. Не става, но не е задължително да е вярно винаги. 

Да, добре е да се пишат подробности. Може на някой да му хрумне нещо.

Аз имах идеи, които се поизчерпаха, но от любопитство ще преглеждам, защото докато има кодове , които минават има шанс да се открие защо.

Опитах да ползвам код в новосъздаден профил и пак не става - това работеше преди време с едни кодове за по 10 евро, които бяха персонални.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , WanderlustME каза:
Вашият промокод за 12% обратно:

EWW33TTMRW

Тази промоция изтича на 19 август 2026 г.

Благодаря! Използван.

Публикувано:
преди 2 минути , Kamen каза:

Благодаря! Използван.

Очевидно беше универсален. Сподели твоя профил какъв е, някакви особености...

Публикувано:
преди 14 минути , WanderlustME каза:
Вашият промокод за 12% обратно:

EWW33TTMRW

Тази промоция изтича на 19 август 2026 г.

Очевидно беше универсален. Сподели твоя профил какъв е, някакви особености...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• jujo_si
    • adreno
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.