Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

имам свободен код за 15% намаление. Изпращам на лично съобщение, на който ми пише.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , mitaka каза:

Здравейте,

имам свободен код за 15% намаление. Изпращам на лично съобщение, на който ми пише.

Писах ви

Публикувано:
преди 36 минути , viorne каза:

Писах ви

В момента, mitaka каза:

Ипратих Ви кода.

Ако е персонален и не може да го приложите, моля пишете, за да направим един опит. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Doctor Who каза:

Ако е персонален и не може да го приложите, моля пишете, за да направим един опит. 

Аз имам персонален, искаш ли да тестваш?

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 46 минути , Ivko каза:

Кодове за 12% и 8% са обвързани с имейл, а тези за 10% и 15% все още работят.

Не всички. Последните ми 3-4 10-процентови кода бяха обвързани с моя и-мейл.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Кодове за 12% и 8% са обвързани с имейл, а тези за 10% и 15% все още работят.

Преди 1 час, chandni каза:

Не всички. Последните ми 3-4 10-процентови кода бяха обвързани с моя и-мейл.

По наблюдения от писаното в темата и няколко безуспешни опита, оставам с впечатление, че работят само тези за 15%, но нямам информация дали се получават в  нови или стари профили,  има ли връзка с нивото Джениус, има ли връзка дали се правят скъпи и евтини настанявания, има ли връзка дали са за много дни, но рядко в годината или при многократни къси пътувания, има ли връзка дали профилът е създаден през българско или чуждо IP, защото даже незаконно, геотагването е факт.

Пишете за каквото се сетите, моля. Даже да не се намери начин за ползване на персоналните кодове, информацията няма да е излишна . 

• Харесвам 6
Публикувано:

Предполагам, че има някъде из темата отговор на въпроса ми, но да преровя 390 страници - нямам толкова време. А въпросът ми е: Ако съм направила резервация с изпратен ми от Букинг код и поискам да променя датите пак в същия хотел, ще загубя ли отстъпката с кода или си остава в сила? 
Благодаря на отзовалите се.

Публикувано:
преди 8 минути , iaia_mama каза:

Предполагам, че има някъде из темата отговор на въпроса ми, но да преровя 390 страници - нямам толкова време. А въпросът ми е: Ако съм направила резервация с изпратен ми от Букинг код и поискам да променя датите пак в същия хотел, ще загубя ли отстъпката с кода или си остава в сила? 

Ако не отменяш резервация, а само променяш датите, отстъпката се запазва. Проверено многократно.

• Благодаря 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 17 минути , iaia_mama каза:

Не отменяш първата резервация!!! Добавяш втора стая, която е по-добра за теб. Отменяш после само първата стая.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , Алекс каза:

Имам код за 10%. Изтича утре. На някой трябва ли му?

Трябва да направя резервация. Ще ти пиша. 

Публикувано:
Вашият промокод

1DVTZRR3X1

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Активиране на код

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата

Максималната стойност на наградата е € 100

Този код може да бъде използван само веднъж

Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация

Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com

Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване

Тази промоция изтича на 22 август 2026 г.

За повече информация прегледайте пълните Правила и условия и Често задаваните въпроси
Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

Моля за код, че ми се очертава една по-голяма резервация💸

Имам за 10%, проверен, че е неперсонален. Пиши, като го използваш, че е валиден до днес, ако не можеш да го пратя на опашката.

@Doctor Who За статистиката - откакто почнаха да пращат персонални, това е третият код, който получавам. Първият за 15%, неперсонален. В понеделник получих още един, но беше персонален и валиден до 19-ти. И на 20-ти съм получила този. Профил 2-ро ниво, две резервации тази година. Според мен няма зависимост на кого какво пращат, както дойде.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:

Изпратен!
Здравейте, магеланци! Имам код за 8% до 25.08. Не съм сигурна дали е обвързан с профила - който иска да го пробва, нека ми пише на лично. ☀️

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• backpacking.southamerica
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.