Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Doctor Who каза:

С помощ от @a6olq направих неуспешен опит за прилагане на персонален код, но все пак има резултат и споделения ред от @Branko и @Яничка може да бъде осъществен в следната последователност:

1. Получилият кода не го активира 

2. Изпраща го от пощата си на този, който ще го ползва

3. След получаване на кода, същият се активира в пощата на получателя, което линква към  Букинг (надявах се да стане връзка между кода и новия мейл, но не....)

Важно: Профилът в Букинг не трябва да е активен, предполагам че триене на бисквитки и инкогнито режим са добра идея.

4. Вписването става в личния профил в Букинг и колкото и да е странно кода изглежда, че се е добавил в новия профил

image.png.e49c71b8f4d6a919543b2e76dde0eff7.png

За съжаление на страницата преди плащане, кода беше отказан.

image.png.e0735ab00a76a4b4ee9fdd38e4cb9d83.png

5. Вижте дали при вас няма да стане (вероятно не) и се върнете на предната страница

6. Там въведете адреса на този, който ви го е изпратил. Той ще получи наградата и потвърждението на резервацията ще бъде изпратено на мейла му и е логично информацията коректно да бъде споделена с резервиралия. 

image.png.8024d891238c0db3cca02f77bbe63d2a.png

7. Ако пък наградата остане при притежателя на кода, той може да почерпи и така случаят да бъде доведен до взаимна полза.  🙂

N .B. Споделяйте ако успеете да приложите персонален код и как това се  е случило. Засега информацията ми е, че работят само такива получени в приложението, но ако има и друго, което ви е направило впечатление - пишете!  

При мен , когато тествахме с @Яничка кода проработи през аппа директно в моя профил  и само със смяна на мейла (от където е кода ) в резервацията и също така тя го беше активирала преди това. Разбира се наградата отиде в нейния профил.
Което значи, че начините при всеки е възможно да са различни. Но пък е добре, че има варианти

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , Branko каза:

При мен , когато тествахме с @Яничка кода проработи през аппа директно в моя профил  и само със смяна на мейла (от където е кода ) в резервацията и също така тя го беше активирала преди това. Разбира се наградата отиде в нейния профил.
Което значи, че начините при всеки е възможно да са различни. Но пък е добре, че има варианти

Да, разбирам и да - сигурно има варианти. След вас други споделиха, че не става, затова опитах на десктоп и в този ред, който целеше всъщност друго. И да - вероятно може да се пропусне някоя стъпка, но ако нещо работи е добре да се ползва.

Идеята ми е ако нещо се получи , да не е по различни начини , а по един (даже и по-дълъг), но общо приложим.

П.П. Опитах, работи през апповете на пощата и това на Букинг и то една идея по-бързо.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 16 минути , Doctor Who каза:

Да, разбирам и да - сигурно има варианти. След вас други споделиха, че не става, затова опитах на десктоп и в този ред, който целеше всъщност друго. И да - вероятно може да се пропусне някоя стъпка, но ако нещо работи е добре да се ползва.

Идеята ми е ако нещо се получи , да не е по различни начини , а по един (даже и по-дълъг), но общо приложим.

Абсолютно си прав. Дано този начин е универсален и работи при всички

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Branko каза:

Абсолютно си прав. Дано този начин е универсален и работи при всички

Ще разберем ако се опитва и се споделя, защото никак не е лош вариант да идват пари от Букинг към профили, а как се разпределят не е въпрос за тук.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 минути , MCC каза:

На някой трябва ли му код за 5%? Нямам идея персонален ли е или не. Пращам на лично

Писах ви

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам код, но не съм проверявала дали е персонален. Има ли желаещ да го тества?

Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Аз мога да го тествам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Тествах го, обвързан е с мейл.

Продължавам търсенето.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

малко помощ ми трябва. Имах код, приложих го при плащане, но ми излезе съобщение че нещо се е объркало да опитам по късно /не генерира резервация/, букинг си дръпнаха парите от картата. Между другото от две седмици имам проблем с букинг.

Та къде да звънна/пиша да оправят нещата?

Публикувано:
Преди 1 час, Mary каза:

Тествах го, обвързан е с мейл.

Продължавам търсенето.

Мими, намери ли код? Имам валиден до 20, ако желаеш ще ти го изпратя да го пробваш

Изпратен 🙂

Публикувано:
преди 2 минути , a6olq каза:

Мими, намери ли код? Имам валиден до 20, ако желаеш ще ти о ипратя да го пробваш

Търся все още. 

Публикувано:
преди 47 минути , Mistela каза:

Здравейте,

малко помощ ми трябва. Имах код, приложих го при плащане, но ми излезе съобщение че нещо се е объркало да опитам по късно /не генерира резервация/, букинг си дръпнаха парите от картата. Между другото от две седмици имам проблем с букинг.

Та къде да звънна/пиша да оправят нещата?

Аз се свързвам на този тел. 008001194467 на български .

• Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
преди 4 часа, a6olq каза:

Мими, намери ли код? Имам валиден до 20, ако желаеш ще ти го изпратя да го пробваш

Изпратен 🙂

И този е обвързан с мейл. 

ПП Изпратиха ми код и вече не търся. 

Редактирано от Mary
Публикувано:

Отново имам код, който изтича днес. Не знам дали е персонален, но не съм го активирала. Ако на някой му трябва, да ми пише на лично, за да го изпратя. 

Публикувано:
преди 1 час, nestinarka каза:

Отново имам код, който изтича днес. Не знам дали е персонален, но не съм го активирала. Ако на някой му трябва, да ми пише на лично, за да го изпратя. 

* Оказа се, че е персонален... 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.