Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Два въпроса:

1. Има ли все още неперсонални кодове, т.е. някой успява ли да приложи в последната седмица.

2. Ако някой получи персонален, не му трябва и реши да го сподели тук, моля да ми пише, за една предпоследна проба, като в никакъв случай не го активира в пощата, в която е получен.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, и на мен ми се наложи да искам код за днес/ утре. Обикновено аз предоставям тук, но ако някой има излишен, ще бъда много благодарна да ми прати на лични и обещавам да върна жеста при първа възможност. 

Публикувано:
преди 11 часа, Marisha каза:

Не е персонален

Ей, има все още значи неперсонализирани кодове. Аз втора седмица получавам вързан за моя и-мейл код. Да видим следващата седмица с какво ще ме изненадат от букинг. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте!
Имам код, който изтича утре, но не знам дали е персонализиран, или не. Който го иска, мога да го изпратя на лични и да провери. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , nestinarka каза:

Здравейте!
Имам код, който изтича утре, но не знам дали е персонализиран, или не. Който го иска, мога да го изпратя на лични и да провери. 

Не го активирай през профила си и ако не работи бих опитал нещо с него.

/По-горе също съм писал тази молба, като е идеята са опити за прилагане на персонални кодове неперсонално./

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Doctor Who каза:

/По-горе също съм писал тази молба, като е идеята са опити за прилагане на персонални кодове неперсонално./

Не съм правила опит с кода, сега го дадох на @СимЕон I и чакам да ми пише дали го е използвал, или пак е персонален. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте! Ако някой има излишен код, който няма да използва, ще бъда много благодарна да ми го изпрати на ЛС. Благодаря предварително!

Публикувано:
19 minutes ago, nestinarka said:

Не съм правила опит с кода, сега го дадох на @СимЕон I и чакам да ми пише дали го е използвал, или пак е персонален. 

Не беше персонализиран. Използвах го. Много благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Doctor Who каза:

Аз чакам за проба персонален, неактивиран. 

Моят не знам дали беше персонален, но не го бях активирала и го използваха. 

преди 10 минути , Doctor Who каза:

преди 5 часа, Doctor Who каза:

Публикувано:
преди 2 часа, Doctor Who каза:

Изпратих ти код на л.с. Пробвай☺️ и след това пиши дали е сработил

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, след два ненужни кода, сега имам нужда от такъв, моля на лично съобщение при възможност. Много благодаря! 😊

Публикувано:
На 5.08.2026 г. в 15:13, Kamen каза:

Благодаря! Използван.

Сигурен ли си, че си го ползвал, понеже днес ми напомниха, че кодът не е използван и изтича след седмица?

Публикувано:
преди 3 часа, WanderlustME каза:

Сигурен ли си, че си го ползвал, понеже днес ми напомниха, че кодът не е използван и изтича след седмица?

Ами изписа ми, за предстояща награда. Пак го погледнах сега - всичко е наред. Отключена награда.

Публикувано:

Имам един изтичащ днес код, но е само за 8 %:

1NQSU9WDU6

Ако някой го използва или види, че е персонален, да свирне 🙂

Публикувано:
преди 17 минути , Lindt каза:

Имам един изтичащ днес код, но е само за 8 %:

1NQSU9WDU6

Ако някой го използва или види, че е персонален, да свирне 🙂

Не става. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , tch каза:

Не става. 

Благодаря за отговора, не стигнах до резервация и не знаех дали на сестра ми кодовете са персонализирани.

Успех с търсенето! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам изтичащ код за 8%, валиден до полунощ, мин.сума на резервацията 50 евро. Ако някой се нуждае ще му го изпратя да пробва, може пък да има късмет и кодчето да сработи

Публикувано:

С помощ от @a6olq направих неуспешен опит за прилагане на персонален код, но все пак има резултат и споделения ред от @Branko и @Яничка може да бъде осъществен в следната последователност:

1. Получилият кода не го активира 

2. Изпраща го от пощата си на този, който ще го ползва

3. След получаване на кода, същият се активира в пощата на получателя, което линква към  Букинг (надявах се да стане връзка между кода и новия мейл, но не....)

Важно: Профилът в Букинг не трябва да е активен, предполагам че триене на бисквитки и инкогнито режим са добра идея.

4. Вписването става в личния профил в Букинг и колкото и да е странно кода изглежда, че се е добавил в новия профил

image.png.e49c71b8f4d6a919543b2e76dde0eff7.png

За съжаление на страницата преди плащане, кода беше отказан.

image.png.e0735ab00a76a4b4ee9fdd38e4cb9d83.png

5. Вижте дали при вас няма да стане (вероятно не) и се върнете на предната страница

6. Там въведете адреса на този, който ви го е изпратил. Той ще получи наградата и потвърждението на резервацията ще бъде изпратено на мейла му и е логично информацията коректно да бъде споделена с резервиралия. 

image.png.8024d891238c0db3cca02f77bbe63d2a.png

7. Ако пък наградата остане при притежателя на кода, той може да почерпи и така случаят да бъде доведен до взаимна полза.  🙂

N .B. Споделяйте ако успеете да приложите персонален код и как това се  е случило. Засега информацията ми е, че работят само такива получени в приложението, но ако има и друго, което ви е направило впечатление - пишете!  

• Харесвам 7
  • Браво 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mareya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.