Прескочи до съдържание

Банки без такси за зареждане на Револют с карта

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Mut ant каза:

Чл. 2.

Т. 1.3.

Ако говориш за Радел II. КАСОВИ ОПЕРАЦИИ, чл. 2, т. 1.3 (понеже не си уточнил), това се отнася за теглене на суми в брой, а не за top-up на Revolut карта. И таксата там не е 1%, а 2 лв + 0.4%

Публикувано:
преди 13 часа, Zlia каза:

Здравей,

1. Хубаво е да си гледате тарифата на банката, а не да питате по форуми, дали има такса, защото ->към т2

2. Аз поне такъв праг от 2000 лв за топъпване в тарифата не намирам(не съм клиент на банката и може да пропускам)

3. Пак без да претендирам за изчерпателност, но не знам БГ банка, която да има такса за входящ левов превод( а ти такъв искаш да правиш). Аз така си погасявам кредитната карта към Пощенска.

4. От Револют към дебитна карта няма как да прехвърляш. Можеш да прехвърлиш към сметката, към която е картата( пак според моя опит не съм чувал да има такса или лимит за входящ превод от БГ банка)

Та така. Гледайте си тарифите регулярно, да знам, че е досадно, но да не останете изненадани.

Здраве и от мен 😉

Вчера от кол центъра на ЦКБ ми казаха, че прехвърляне на левове от тяхна дебитна карта в левове в Револят е 4 лева на транзакция.........затова съм си позволила да питам тук. Може някой да го е правил тази седмица и да даде отзив.

• Харесвам 1
Публикувано:
4 hours ago, chandni said:

Ако говориш за Радел II. КАСОВИ ОПЕРАЦИИ, чл. 2, т. 1.3 (понеже не си уточнил), това се отнася за теглене на суми в брой, а не за top-up на Revolut карта. И таксата там не е 1%, а 2 лв + 0.4%

Самосезирам се тогава. И моля не ме докладвайте за разпространение на невярна информация. Не беше нарочно. 😷

Публикувано:
1 hour ago, Balkanka said:

Вчера от кол центъра на ЦКБ ми казаха, че прехвърляне на левове от тяхна дебитна карта в левове в Револят е 4 лева на транзакция.........затова съм си позволила да питам тук. Може някой да го е правил тази седмица и да даде отзив.

Ако го е правил тази седмица ще има инфо утре евентуално. Аз съм го правил последно на 9 март без такса.

Публикувано:
преди 3 минути , Mut ant каза:

Ако го е правил тази седмица ще има инфо утре евентуално. Аз съм го правил последно на 9 март без такса.

Сложих си маска, каска и т.н и отидох лично в клона на ЦКБ на Раковски....едната служителка също ми каза 4 лева, но аз помолих да проверят по-подробно, защото съм прехвърляла веднъж 25 лева и ЦКБ не е удържала нищо. Същатаслужителка се обърна към друга, вероятно по-знаеща, която звънна някъде някому и каза, че нямало такса. Тази единствена операция е описана в извлеченвието ми "Покупка на ПОС". ...надявам се съм била полезна...Та пак прехвърлих в следствие на посещението на място в ЦКБ 25 лева, та ще видя утре...

Публикувано:
преди 1 час, Balkanka каза:

Добре де като ви казаха, защио не попитахте по коя точка от тяхната тарифа ще ви таксуват с тези 4лв?

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, някой който знае цените и таксита на повечето БГ банки и следи темата - може ли да пише един пост и да го пин-нем, че темата е вече 7 страници, без нито едно кратичко обобщение на въпроса: " Кои банки за без такси за зареждане?"   🙂 

Публикувано:
18 minutes ago, Happy_Traveler said:

Здравейте, някой който знае цените и таксита на повечето БГ банки и следи темата - може ли да пише един пост и да го пин-нем, че темата е вече 7 страници, без нито едно кратичко обобщение на въпроса: " Кои банки за без такси за зареждане?"   🙂 

Ами да почнем все от някъде. Предлагам всеки да добавя инфо за неговата си банка към този пост. После ще обобщим, оформим и ще забодем табличката. Аз например мога да потвърдя за ДСК Виза и Мастър дебит - нямат такса за топъп. ЦКБ Виза дебит - нямат такса за топъп.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , MCMXIII каза:

Относно ДСК 🙁Това е с тяхна виртуална карта.

20200319_101530.jpg

Виждам, че това е минало през Curve, виртуална Виза или Мастър имаше зад нея?

Последно съм зареждал с виртуална Виза на ДСК на 6.03 и нямаше такса. 🤨

Редакция: То си пише каква е - Мастър. 

Публикувано:
преди 2 минути , Happy_Traveler каза:

@Георги, ще пин-неш ли файла, моля?! 🙂 

Не. Всеки може да пише в него, да трие, да маже, ще е чудесно ако всички са добросъвестни, ама едва ли и не искам чрез закачането един вид да легитимираме информация, която може и да е актуална сега, но върху която нямаме абсолютно никакъв контрол. Обикновено в такива теми, където информацията е разпръсната е най-лесно да потърсиш в темата за името на банката, която те интересува. Пускаш едно търсене примерно за ОББ, ДСК и т.н. и виждаш какво излиза и от коя дата е. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Банка ДСК налага такси при зареждане с Мастъркард. Просто един ден има такса, а друг ден няма - за справка темата за Уиз картата.

По-логично е да я сложиш в червено - 1лв+1% е таксата.

С виза са по-добре нещата засега, но МК няма изгледи да се оправи. Надявам се скоро да започнат да спазват изискванията на картовия издател и да показват таксата предварително

Публикувано:
4 minutes ago, cybersimo said:

ДСК таксата е 1лв+1%, а не само 1% и е за всички карти Мастъркард и дебитни и кредитни

Така добре ли е?

Публикувано:

Вече има тема за таксите на банките при зареждане на Revolut. Не е необходимо да се пуска нова тема. 

П.С. Изглежда, че в крайна сметка @chandni не е чак толкова либерален. 😉

• Смея се 3
Публикувано:

Да прецизирам, ако не е станало ясно. Нямам абсолютно нищо против адекватен, добре поддържан постоянно списък. Само че това изисква усилия и то от един човек да го прави, а не табличка която утре някой може да изтрие. Практиката ни показва, че толкова динамични неща трудно се държат актуални. Прекосили @cck се справя с визите, а там промени има рядко. Тук през седмица Револют си сменя кодовете, през 2 седмици банките си сменят таксите, да не говорим че има разлика и в продуктите на самите банки, не е просто да кажеш Пощенска зелено, ДСК червено. 

За това според мен е много по-рентабилен следния метод:

1. Търсиш в темата по името на банката, която те интересува и се информираш по този начин. 

2. Ако мненията са твърде стари има две опции:

а) питате в темата дали някой има пресен опит

б) правите превод и пускате мнение тук каква е ситуацията към днешна дата

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.