Прескочи до съдържание

Жените ви гладят ли?

stanislavpp

Препоръчани мнения

Нещо като виц по темата.

Нашичкият нещо се ослушвал за гладенето и жена му му се строснала - ще гладиш и хоро ще играеш!

- може и да гладя, но хоро няма да играя, отвърнал и гордо.

Велики пости са, та завчера правих постна мусака, че си я тачим. Ама си е играчка. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 44 минути , samuraika каза:

Аз хич не разбирам от мъже (те са едни сложни и загадъчни същества)

За пръв път чувам да кажат, че мъжете били сложни и загадъчни. 🙂 Според мен сложни сме ние жените, с хилядите ни настроения и претенции. Мъжете са перфектни създания - иска само храна и секс, да си усмихната и да не му надуваш главата. Преди си мислех, че искат и умни жени, за да водят сериозни разговори, но след като видях колко интелигентни жени са сами, а за колко кухи кифли се редят на опашка, си промених мнението. 🙂 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Happy_Traveler каза:

...Преди си мислех, че искат и умни жени, за да водят сериозни разговори, но след като видях колко интелигентни жени са сами, а за колко кухи кифли се редят на опашка, си промених мнението. 🙂 

Не съм съгласен.

Има две причини някои умни жени да са сами:

- умните мъже са по-малко от умните жени;

- някои умни жени не са достатъчно красиви и мъжете (тъй като не сме сложни същества) сме по-малко склонни на компромиси.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 2 минути , ven62 каза:

Не съм съгласен.

Има две причини някои умни жени да са сами;

- умните мъже са по-малко от умните жени;

- някои умни жени не са достатъчно красиви и мъжете (тъй като не сме сложни същества) сме по-малко склонни на компромиси.

Или умните жени не са склонни да правят компромиси (или поне не вечно).

Но темата излиза от веселия си тон и навлиза в страшни дебри, а това не е ок. Достатъчно тежка е другата тема за вируса с корона.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Не е вярно това за секса и храната. Някои имат и други ценности. Примерно аз искам да управлявам Галактиката. Няма да споделям останалите, защото мистичният ми ореол е част от чара ми, но е важно човек да има ценности.

Но нека върнем темата към корените и! Какво ще кажете да си премерим ютиите! Като си ги снимаме. Аз в момента не мога, защото съм на работа и съм ужасно зает - не ме гледайте че пиша във форума - но довечера непременно ще кача снимка на моята. И не, не е черна, зелена е!

• Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 39 минути , Happy_Traveler каза:

За пръв път чувам да кажат, че мъжете били сложни и загадъчни. 🙂

Ами какво да направя като нищо не разбирам от мъже...Ето нА - не съм много-много по гладенето, мусака правя, но къде ти време за такава сръткава работа, интеграли не съм смятала от студентските години (то и тогава не ми се отдаваха много-много)...горкия ми мъж само с чувство за хумор, дълги крака и много секс се опитвам да задържа.

За мой късмет - и той нищо не разбира от жени - доволен, будалата!

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Смея се 16
Връзка към коментар

Доста се позабавлявах докато чета последните страници. Рядко напоследък ми остава време за забавление. Аз да се върна на темата на @stanislavpp, само за статистиката 🙂. Аз мразя да гладя . Правя го веднъж на високосна година, когато всички дрехи свършат. Когато се омъжих се надявах, че ще мога да науча половинката да глади - ама се оказа, че той изпитва ужас от ютията, а да не говорим какъв беше резултата от опитите - двойни ръбове, дизайнерски гънки по дрехата (трябаше да въведа нова мода, ама ей на не съм се сетила) . Дотам се приключи. Когато се наложи да гладя трябва да има нещо което да ме забавлява - музика, филм с дублаж, разговори по скайп със близките ми в САЩ... иначе мога да изпадна в нервна криза при вида на купчината за гладене (дори да са само 2 парцалчета). Мразя обаче и неизгладени дрехи. Старая се да купувам такива които не се нуждаят от гладене и така минимизирам количествата. Успях да науча синчето да глади още на 10 години (поне да го може), не че се е залетял да глади иначе. При родителите нещата бяха други - майка ми гладеше нейните си дрехи, а баща ми неговите ризи и костюми. Последните петнайсетина години баща ми глади всичко. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Като чета тази тема се присетих за един от любимите ми лафове: "С времето всичко се разваля... чувствата, хората, ютията... а пък от ютията съвсем не го очаквах." 🙂 

• Харесвам 4
  • Смея се 17
Връзка към коментар
Преди 1 час, samuraika каза:

Ами какво да направя като нищо не разбирам от мъже...Ето нА - не съм много-много по гладенето, мусака правя, но къде ти време за такава сръткава работа, интеграли не съм смятала от студентските години (то и тогава не ми се отдаваха много-много)...горкия ми мъж само с чувство за хумор, дълги крака и много секс се опитвам да задържа.

За мой късмет - и той нищо не разбира от жени - доволен, будалата!

Най-после!

Сега тебе ще те мразят повече от мен.

:haha:

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, Брани каза:

Не е вярно това за секса и храната. Някои имат и други ценности. Примерно аз искам да управлявам Галактиката. Няма да споделям останалите, защото мистичният ми ореол е част от чара ми, но е важно човек да има ценности.

Начи гледай си работата, Новия Световен Ред го правя аз, потапяйки столици и филии в ядрен Армагедон и в микровълновата  и унищожавайки цели галактики (вж. по-назад в темата, стр. 2). Ти гледай да се провъзгласиш за тартор на галактика пък, да те видим как ще се справиш с пикселираната ми армада. 
Докато ти мечтаеш за господство, ама си клатиш краката, аз на компа и на живо държа здраво юздите на няколко различни колонии, включително и космически и не на последно място и домашни - от бухове и мъжове. Бухалската колония е плюшена и не е придирчива, само я пера и гладене не иска, но мъжовската иска гладене редовно - главно по главата и по гърба, понякога и с масажи. 
Космоса го управлявам аз по воля Божия с умениято си за правене не просто на мусака, ами на КОСМОСака, която е толкова добра, че е добила интергалактическа известност (и е носител на награда "По-добра от на мама!", както каза @master_of_germs. You can't touch this!, дето казва ЕмСи Хамър) Прибави към това и баницата с кайма и доматен сос с босилек, пиле S класа и легендарната ми крем-супа с бекон и собствените ти армии ще те зарежат да дойдат при мене на вечеря. Да видим как ще си защитаваш Галактиката.

• Харесвам 4
  • Шок 2
  • Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 59 минути , MCC каза:

Не знам за вас, ама аз огладнях.

🥘

Oх, душица, веднага ще ти врътна мусака. Само ми се поклони като на върховен владетел.
И по темата - владетел си търси магеланец да ѝ глади мантиите. Че с моята Philips все нещо изгаря. Аз ли не гладя добре, тя ли е просто с огнен характер, ама на...

• Смея се 1
Връзка към коментар

Едно ми стана ясно от тази тема - коледните подаръци за магеланците мъже ще са ютии и кутии (вероятно от сладолед) с мусака, а за жените пак ще трябва всички да се мъчим и да използваме въображение 😤

@Фичо, а каква е китайската притча? 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 4 минути , Marusinka каза:

Едно ми стана ясно от тази тема - коледните подаръци за магеланците мъже ще са ютии и кутии (вероятно от сладолед) с мусака

Аааа, аз да си кажа отсега: НЕ искам нито ютия, нито мусака 😄 Имам си ютия и мога да си направя мусака 😄 

Иначе твоя подарък ще бъде в кутия за бисквити, а не кутия от сладолед 😄 😄 😄 имаш лек опит 😉 

• Харесвам 3
  • Браво 3
  • Смея се 7
Връзка към коментар
7 minutes ago, Граф Вронски said:

Аааа, аз да си кажа отсега: НЕ искам нито ютия, нито мусака 😄 Имам си ютия и мога да си направя мусака 😄 

Иначе твоя подарък ще бъде в кутия за бисквити, а не кутия от сладолед 😄 😄 😄 имаш лек опит 😉 

Е, ти като един граф, прислуга нямаш ли? 😂

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 20 минути , Граф Вронски каза:

Мъж мечта!

Момичета, не спете!

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.