Прескочи до съдържание

Гората на магеланци - засаждане на 15.05.2021г.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , patilana каза:

Идвам сама. Моля, някой да ме вземе с транспорта си.

Аз ще те взема

Публикувано:
преди 4 часа, Георги каза:

Към останалите, ще ви включвам в списъка чак когато ми потвърдите окончателно, че гледам има още някакви въпросителни 🙂

Аз не успях да се изразя, както трябва. Твърдо ще дойда. Възможно е и да доведа помощници с кола, но за тях още нищо не обещавам.

Обърнахте ли внимание на прогнозата? Много е дъждовно до края на седмицата, като засега в събота сутрин се очаква добро време, но следобед ще да почне здрав дъжд, който през нощта срещу неделя би могъл да обърне и на сняг.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Потвърждавам за 2-ма възрастни и един дребосък. Транспорт имаме, както и едно свободно място в колата. Тръгваме от Люлин 7, ако е удобно за някого, може да го вземем с нас. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , master_of_germs каза:

Аз не успях да се изразя, както трябва. Твърдо ще дойда. Възможно е и да доведа помощници с кола, но за тях още нищо не обещавам.

Обърнахте ли внимание на прогнозата? Много е дъждовно до края на седмицата, като засега в събота сутрин се очаква добро време, но следобед ще да почне здрав дъжд, който през нощта срещу неделя би могъл да обърне и на сняг.

Нека @Цвете да каже как ще процедираме с времето. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз дори не съм гледала прогнозите. Ами няма какво да направим, ще започнем, пък колкото ни позволи дядо Боже. Ако не смогнем, ще продължим другия уикенд. 
Почвам преговори с Шефа за слънчева събота😉

• Харесвам 4
Публикувано:

Пишете, моля, ако някой с кола гарантирано знае, че ще се пуска към града наобратно докъм / преди обяд, за да знам дали моята приятелка би имала възможност за връщане, ако дойде.

Публикувано:

Никога не съм садил дръвче и много ми се щеше да се включа. Ама си чакам втората ваксина след 10 дена и нещо почнах да изперквам на тема избягване на контакти, че да не вземе да се отложи нещо ... Та засега само ще викам "Велики сте!". И да, ще се включа във финансирането.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Потвърждавам и аз присъствие, с кола съм и може би ще имам поне 2 свободни места. Ако времето не е крайно лошо ще взема и младеж на 8 години 🙂

Тъй като имаме предвидени следобедни ангажименти може би ще трябва около обяд да се спуснем към София (и в този ред на мисли смятам, че мога да съм полезен на приятелката на Victoria). Живея в близост до бул. България и Околовръстен път.

Ножица и не много голям трион за рязане на клони мога да взема.

• Харесвам 2
Публикувано:

За съжаление няма да успея да присъствам, поради друг поет ангажимент за тази събота 😞 Но заявявам участие за следващата инициатива 😀 Ще се включа финансово.

Публикувано:
преди 8 часа, tolysgg каза:

Тъй като имаме предвидени следобедни ангажименти може би ще трябва около обяд да се спуснем към София (и в този ред на мисли смятам, че мога да съм полезен на приятелката на Victoria). Живея в близост до бул. България и Околовръстен път.

Благодаря!

В такъв случай си те заплювам да я върнеш до града, надявам се няма да има проблем да я оставиш на подходящ градски транспорт в близост. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Понеже нямам ръкавици, мисля утре да отида до Бриколаж да си купя. Ако някой друг също иска, може да купя и на него/нея.

Нямам си на идея какви са подходящите, може би ще избера нещо в златната среда около 5лв. Някой ако може да даде по-професионален съвет да казва 🙂

https://mr-bricolage.bg/dvor-i-gradina/rabotno-obleklo-i-prinadlezhnosti/rkavitsi/c/002005004

Ето тези са много евтини и изглеждат доста фънки: https://mr-bricolage.bg/mzhki-gradinarski-rkavitsi/p/930816

• Харесвам 2
Публикувано:

@Георги, ние вкъщи си нямаме ръкавици, ако не те затруднява, ще съм благодарна, ако вземеш 2 чифта и за нас ( един мъжки и един дамски размер). Каквото харесаш за теб и прецениш за удачно. Благодаря предварително.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ние сме извън София, че  ще подкрепяме малката щерка на републиканско, но бих желала да е влкюча със средства. Благодаря !

Публикувано:

Аз и Иво се включваме. С кола сме и можем да вземем 2-ма души. Ние сме в Горна Баня, но не пречи да вземем някого от по близки райони. Ръкавици имаме, ножица малка и голяма ще вземем. Голямата може да реже и не много дебели клони. Храсторез нямаме. 

Дори и да вали в началото ще е слабо, по един дъждобран ще свърши работа. Трябва ли да носим вода за поливане?

Публикувано:
преди 19 часа, Цвете каза:

Това си е магеланска сбирка!

На ленинския съботник така ли му викаме вече ? 😀

По добре изграден стар навик ще гледам да се скатая или най-малкото да закъснея порядъчно. Зависи и от времето 😏

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:
Преди 1 час, Георги каза:

Понеже нямам ръкавици, мисля утре да отида до Бриколаж да си купя. Ако някой друг също иска, може да купя и на него/нея.

Нямам си на идея какви са подходящите, може би ще избера нещо в златната среда около 5лв. Някой ако може да даде по-професионален съвет да казва 🙂

https://mr-bricolage.bg/dvor-i-gradina/rabotno-obleklo-i-prinadlezhnosti/rkavitsi/c/002005004

Ето тези са много евтини и изглеждат доста фънки: https://mr-bricolage.bg/mzhki-gradinarski-rkavitsi/p/930816

Не съм професионалист, но тези зелените хем ще се намокрят, хем не прилепват. 

Тези ми изглеждат по-правилно с подсилване и промазка: 

https://mr-bricolage.bg/rkavitsi-promazani-s-lateks/p/886274

Даже, ако ми купиш едни, ще съм ти благодарна 😍

• Харесвам 1
Публикувано:

3 чифта ръкавици дотук, купувам само един модел обаче, засега този предложен от Линдт, защото звучи най-компетентно 🙂

• Смея се 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.