Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, Loverboy каза:

Когато те канселират полет - връщат в кредити и после можеш да ги прехвърлиш в кеш към картата. Ако ти го отменяш с Флекс - винаги е в кредити само. 

Тоест, ако аз си закупя билет 200 лв примерно (194 лв. от кредити и 6 лв. ще си доплатя от Revolut) и сега, ако си избера една дестинация София-Валенсия с flex, мога ли тези пари да ги получа като пари от картата от тези 6 лв. или просто самият кредит си отива в кредити, те задължително ще са в самолетни билети?

Все си мисля, че кредите отиват в кредити, а парите си отиват като пари.

Публикувано:
преди 8 минути , Иван Попов каза:

Все си мисля, че кредите отиват в кредити, а парите си отиват като пари.

Не, ако не си платил всичко с кеш получаваш само кредити.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 часа, tch каза:

Не, ако не си платил всичко с кеш получаваш само кредити.

Точно така, ако си ползвал кредити за резервацията, дори частично - връщат само в кредити. Ако всичко си платил с пари, тогава можеш да искаш да ти върнат по карта.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

Точно така, ако си ползвал кредити за резервацията, дори частично - връщат само в кредити. Ако всичко си платил с пари, тогава можеш да искаш да ти върнат по карта.

Това всъщност е доста важно уточнение. Защото за полети за 1000 лева на примерно 4 души - отиване и връщане с багаж, може да ползваш 50 лв. кредити и 950 лв. кеш, а после да получиш само кредити. В такъв случай може човек да не го устройва. Аз имах подобен случай сега за Сардиня, но бях ползвал за почти 300 лв. кредити, смениха часа и ми върнаха цялата сума в кредити. После купих нови със 160 лева по-евтино, така че при мен добре се получи 🙂  

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами, дано се задържат до март месец, че взех за средата на февруари 🙂 2 възрастни + бебе + чекиран 20кг = 590лв общо, като цената преди това беше 570, няколко пъти я виждах да се променя, понеже проигравах различни дати,  за 30.01-02.02 щеше да излезе даже 530лв, но е една нощувка по-малко, а и хотелите тогава бяха една идея по-скъпи. 
Но забелязах, че не само за моите дати, а за почти всички имаше вдигане/сваляне с по около 10/20лв на полет, а някои полети дори от 77.99 скочиха на 136.99.. но това за пон/петък, сряда почти няма увеличения. 

И въпрос: къде е пустият WIzz membership акаунт номер, никъде не го намирам в апп-а, а искам да си го добавя в резервацията в Букинг 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Kosta Grudov каза:

Ами, дано се задържат до март месец, че взех за средата на февруари 🙂 2 възрастни + бебе + чекиран 20кг = 590лв общо, като цената преди това беше 570, няколко пъти я виждах да се променя, понеже проигравах различни дати,  за 30.01-02.02 щеше да излезе даже 530лв, но е една нощувка по-малко, а и хотелите тогава бяха една идея по-скъпи. 
Но забелязах, че не само за моите дати, а за почти всички имаше вдигане/сваляне с по около 10/20лв на полет, а някои полети дори от 77.99 скочиха на 136.99.. но това за пон/петък, сряда почти няма увеличения. 

И въпрос: къде е пустият WIzz membership акаунт номер, никъде не го намирам в апп-а, а искам да си го добавя в резервацията в Букинг 🙂

Цъкваш в горния десен ъгъл на името и се отваря Dashboard. Първата иконка вляво е Твоят профил и най-отгоре, под името, е изписан номера

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Я си проверете да нямате по няколко РД и вие като мен, че може на някой да му изгори кредитчето:

image.png.240511900d8bb303c1d392e8e11b2e90.png

Все ще се намери едно Бергамо или Бари за 20тина лв есента... 😉

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:

Благодаря много, jorocontrola 😁

И моят кредит за рожден ден беше зареден на 21.07. Сега проверих и също имам бонус още 10 евро от 15.08 😎

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, jorocontrola каза:

Я си проверете да нямате по няколко РД и вие като мен, че може на някой да му изгори кредитчето:

Брей, ти два рождени дни ли имаш?

• Смея се 4
Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Брей, ти два рождени дни ли имаш?

Уиз уж имат интерес да нямам РД, че от много черпене няма да ми останат пари за билети, ама кой знае какво са го мъдрили...

Публикувано:
преди 1 час, jorocontrola каза:

Аз също имам зареден втори кредит за рожден ден на 15.08. Благодаря @jorocontrola, направо го бях изпуснала.😄

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз нямам зареден нито един кредит за рожден ден, макар и да имах скоро. И едни кредити от букинг не са ми заредили. Въобще, се чувствам ощетена😃

• Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 3 часа, feel_the_rush каза:

Цъкваш в горния десен ъгъл на името и се отваря Dashboard. Първата иконка вляво е Твоят профил и най-отгоре, под името, е изписан номера

А къде се попълва този уиз номер ?

Публикувано:
преди 4 минути , Madonna каза:

Например в резервации на Букинг, за получаване на 5% отстъпка от настаняването в Уиз кредити. Може и за друго да се използва, но аз не го ползвам за друго. 

Публикувано:
преди 8 минути , Madonna каза:

При резервации с Booking се попълва или по време на самата резервация или след като се направи, отваря се и малко под полетата за плащане се намира поле My Rewards, където може да се въведе Wizz акаунта. Но това поле го има само, ако се отвори refer link-a през Wizz

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Kosta Grudov каза:

При резервации с Booking се попълва или по време на самата резервация или след като се направи, отваря се и малко под полетата за плащане се намира поле My Rewards, където може да се въведе Wizz акаунта. Но това поле го има само, ако се отвори refer link-a през Wizz

И обикновено цената е по-висока през този реферален линк и няма никакъв смисъл да платиш 50 лева отгоре при резервация без подобен реферален линк, за да получиш 20 лева в уиз кредити. Ма всеки сам си решава къде и как да се набута 🤓

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , new one каза:

И обикновено цената е по-висока през този реферален линк и няма никакъв смисъл да платиш 50 лева отгоре при резервация без подобен реферален линк, за да получиш 20 лева в уиз кредити. Ма всеки сам си решава къде и как да се набута 🤓

Естествено, че има разлики, но в моя случай за конкретен хотел, който си бях запазил, цената беше абсолютно същата, това през апп-а. 🙂

И като добавя и 10% booking код към резервацията + тези в wizz кредити е идеално 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:

Много рядко е по-висока цената и дори да е така, разликата е равна на стойността, която ще получите обратно в кредити към Уиз. Друго нещо, което може да е различно, обаче, са условията. Случвало ми се е през Уиз да получа цена, която мога да анулирам безплатно, а през приложението на Букинг директно ми даваше само опции без право на анулация. Има и обратния вариянт, така че препоръчвам да се сравняват двете опции. В момента се получават 10%, не 5% в кредити към Уиз, така че си е оферта. 

Разлика може да има и между приложението и десктоп версията. Да не говорим, че понякога дава супер ниска цена на нови акуанти или такива, които не резервират често, за сметка на най-високото ниво Genius. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 минута , feel_the_rush каза:

Много рядко е по-висока цената и дори да е така, разликата е равна на стойността, която ще получите обратно в кредити към Уиз. Друго нещо, което може да е различно, обаче, са условията. Случвало ми се е през Уиз да получа цена, която мога да анулирам безплатно, а през приложението на Букинг директно ми даваше само опции без право на анулация. Има и обратния вариянт, така че препоръчвам да се сравняват двете опции. В момента се получават 10%, не 5% в кредити към Уиз, така че си е оферта. 

За процента също има вариации явно, защото бутона казва "Get 10% in Wizz credits", но при мен в aпп-а за резервация, която е 600BGN ми казва - "get up to 47BGN in Wizz credits", тоест ще взема някъде към 8% и около 8 беше на повечето хотели, които прегледах. 

Публикувано:

Какво ще стане ако не се явя на полет на Wizz?

Има ли някакви неустойки? Оказа се , че Раян са пуснали ранен полет за същата дата и искам да взема него./ На Wizz полета е много късен/

Публикувано:
преди 26 минути , Dora Popova каза:

Какво ще стане ако не се явя на полет на Wizz?

Има ли някакви неустойки? Оказа се , че Раян са пуснали ранен полет за същата дата и искам да взема него./ На Wizz полета е много късен/

Нищо няма да стане - просто не се чекираш.

• Благодаря 1
Публикувано:

Някой знаели този бонус от револют как се ползва . 

Вчера платих един билет с револют и нищо а пишеше до 20 евро кредит . 

Тоест в револют или в уиз кредит?

Screenshot_20250907_125555_Wizz Air.jpg

Публикувано:

Уиз промениха зимното разписание за Рим преди месец-два и в неделя от 10 сутринта стана на 22.30 вечерта към София, което значи кацане в 1.30 ч., което хич не не кефи. 

Мислите ли, че има шанс да ги променят отново? Мога да си върна парите и да купя Раян за 19 ч., но от 60 евро станаха 110 днес… 

Публикувано:
преди 12 часа, yavorfly каза:

Някой знаели този бонус от револют как се ползва . 

Вчера платих един билет с револют и нищо а пишеше до 20 евро кредит . 

Тоест в револют или в уиз кредит?

Screenshot_20250907_125555_Wizz Air.jpg

Мисля, че е само ако се регистрира нов акаунт в Revolut. А повечето от нас имат такъв.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Julian999
    • Dreamm
    • r_nikolov1
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.