Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Разбира се, че нямат самолет в Дубай.С тия полети запълват някакви дупки в графиците на Будапеща и Букурещ , или пък ги държат за престиж , колкото да демонстрират все още някакво присъствие в Близкия изток за пред акционерите.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам купени билети с Флекс,  платени в брой с кр.к. Налага се да отменя  билета на един от пътниците, моят мога да го преместя напред. Ще ми възстановят цената на билета и закупената услуга приорити без флекса, но като кредити или ще ги възстановят по картата, с която са платени? Много отдавна не съм отменяла билет и съм забравила.

Чета в условията на wizz, пише че ще бъдат заредени кредити, могат ли след това да бъдат изтеглени, не ми е ясно? Плащането е в брой, не е с кредити. Моля за вашата компетентна информация 🙏

Публикувано:

Възстановяват ги като кредити и не могат да се теглят. Само може да се купуват билети с тях, и то или на титуляра, или и той да е в резервацията. 

• Благодаря 1
Публикувано:
13 minutes ago, a6olq said:

Имам купени билети с Флекс,  платени в брой с кр.к. Налага се да отменя  билета на един от пътниците, моят мога да го преместя напред. Ще ми възстановят цената на билета и закупената услуга приорити без флекса, но като кредити или ще ги възстановят по картата, с която са платени? Много отдавна не съм отменяла билет и съм забравила.

Чета в условията на wizz, пише че ще бъдат заредени кредити, могат ли след това да бъдат изтеглени, не ми е ясно? Плащането е в брой, не е с кредити. Моля за вашата компетентна информация 🙏

If you have purchased WIZZ Flex in the original reservation, you don't need to pay the flight cancellation fee, and you will receive a refund to your WIZZ Account in form of credits. Please note that the credits obtained though WIZZ Flex cannot be converted to cash.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

If you have purchased WIZZ Flex in the original reservation, you don't need to pay the flight cancellation fee, and you will receive a refund to your WIZZ Account in form of credits. Please note that the credits obtained though WIZZ Flex cannot be converted to cash.

Благодаря! Извинявам се, но в какъв срок трябва да използвам кредитите , след като постъпят в проила ми?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, boogy83 каза:

Базата в Абу Даби приключва седмица по-рано:

Dear Passenger,

We regret to inform you that Wizz Air Abu Dhabi will be suspending operations earlier than anticipated, as of 25th of August, 2025.

As a result of the cancellation, you have received a full refund of your booking value in the form of travel credit to your WIZZ Account, valid for one year. If you wish to convert the credit to cash a refund, you may file a claim for review through our official claim form.

Е да, ама не!

Messenger_creation_DA12F7EB-F863-469A-8018-E8C5DA5D48E5.jpeg.634c880bc9bb8fdde02b057f52381f0f.jpeg

Рязко върнаха полетите до 31 август след (явно) смазващите отзиви от прецакани клиенти и (предполагам) масовите клеймове за компенсации за всички отменени полети от/до ЕС. Калкулаторът на главния счетоводител е прегрял от минуса, ръководството се е почесало и е взело мъдрото решение все пак да уважи първоначално обявената дата.

Ситуацията с Абу Даби полетите е "тука има тука няма". Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, но поне с Уиз никога не липсва адреналин.

Апропо, преди седмица използвах промяната на условията и си спрях предсрочно All You Can Fly паса, като взех обратно част от платената сума. Пасът се обезсмисли поне от месец насам, когато от София започнаха да излизат по макс 1-2 полета дневно. Няма да го подновявам за втора година и в крайна сметка не го препоръчвам като продукт. Добра концепция като цяло, но с (умишлено) ужасна реализация с идеята да те цакнат някъде по трасето.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 3
Публикувано:
17 minutes ago, a6olq said:

Благодаря! Извинявам се, но в какъв срок трябва да използвам кредитите , след като постъпят в проила ми?

Три месеца.Самите полети може да са и след година - няма ограничение.

13 minutes ago, Георги Матеев said:

Рязко върнаха полетите до 31 август след (явно) смазващите отзиви от прецакани клиенти и (предполагам) масовите клеймове за компенсации за всички отменени полети от/до ЕС. Калкулаторът на главния счетоводител е прегрял от минуса, ръководството се е почесало и е взело мъдрото решение все пак да уважи първоначално обявената дата.

А какво изобщо са очаквали ? 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 26 минути , Георги Матеев каза:

Е да, ама не!

Messenger_creation_DA12F7EB-F863-469A-8018-E8C5DA5D48E5.jpeg.634c880bc9bb8fdde02b057f52381f0f.jpeg

Ситуацията с Абу Даби полетите е "тука има тука няма". Щеше да е смешно, ако не беше тъжно, но поне с Уиз никога не липсва адреналин.

Апропо, преди седмица използвах промяната на условията и си спрях предсрочно All You Can Fly паса, като взех обратно част от платената сума. Пасът се обезсмисли поне от месец насам, когато от София започнаха да излизат по макс 1-2 полета дневно. Няма да го подновявам за втора година и в крайна сметка не го препоръчвам като продукт. Добра концепция като цяло, но с (умишлено) ужасна реализация с идеята да те цакнат някъде по трасето.

Дано всичко да е наред с твоя полет, ама по всичко личи, че ще трябва да трепериш до последно и да не знаеш дали ще летиш...

Сега гледаю и от Абу Даби не можеш да си купиш полет в сайта на уиз за никъде. Всички продажби са спрени.

Публикувано:

Здравейте!
Обръщам се с молба – ако някой магеланец скоро ще пътува от Краков, моля да ми пише на лично. Забравих Kindle-а си в самолета и сега е оставен на летището в Краков (в „загубени вещи“). Ще съм много благодарен, ако някой може да ми го вземе.
Благодаря предварително и се извинявам за спама! 🙏

• Харесвам 2
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 1 час, Божидар каза:

Здравейте!
Обръщам се с молба – ако някой магеланец скоро ще пътува от Краков, моля да ми пише на лично. Забравих Kindle-а си в самолета и сега е оставен на летището в Краков (в „загубени вещи“). Ще съм много благодарен, ако някой може да ми го вземе.

Здравей, живея в Краков и ще имам гости от България в средата на Октомври, ако това те устройва мога да го взема?

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
2 hours ago, Божидар said:

Здравейте!

Аз ще пътувам и ще се прибера към София на 15.09. Ако те устройва ми пиши да го взема.

Публикувано:
преди 58 минути , Мирослав Василев каза:

Здравей, живея в Краков и ще имам гости от България в средата на Октомври, ако това те устройва мога да го взема?

Знам, че е спам- но благородно ти завиждам, че живееш в Краков. От градовете е, в които мога да ходя многократно.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 48 минути , Нелчо каза:

Знам, че е спам- но благородно ти завиждам, че живееш в Краков. От градовете е, в които мога да ходя многократно.

Благодаря, града е наистина приятен, сега остава да разширят летището и цена няма да имат 😃

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Мирослав Василев каза:

Благодаря, града е наистина приятен, сега остава да разширят летището и цена няма да имат 😃

Наистина, там опашките за секюрити бяха феноменални и то  април - не си представям какво е лятото.

Но пък има приятна тераса.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 22.08.2025 г. в 7:53, ESK каза:

Благодаря. Намерих. Ако на някой му трябва Бари-София 27.11 - билет 14.99 евро, флекс 9.99 евро, през приложението.

А като купиш флекса с един полет, багажа си го видял, по-евтин на друг полет. Като си смениш полета с флекса, багажа на другия полет пак ли ще го даде такъв какъвто си го видял при предварителното разглеждане? Или цената вече ще е различна ? Сигурно е обсъждано много, но съм забравила...

Публикувано:
14 minutes ago, Дънди said:

Или цената вече ще е различна ?

Поне от моя опит, да.

Разликата не беше драстична , 2-3€ отгоре.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

За Ница има доста ниски цени за Коледа. @MayaS мисля, че търсеше нещо за периода. Миналата година взех билети за същите пари.

Screenshot(1).png.66a73de8bbfee59a4f123f1932e098bc.png

Времето там е чудесно обикновено, валежи почти няма, градусите около+15+17, че и повече.
Коледни градчета има в Ница и Монако. В Ментон - по-малко.
Пък и Лазурният бряг си е красота на красотите!
Миналата Коледа бяхме там. Ница: 

Монако - много празнично настроение: 

• Харесвам 19
  • Браво 2
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

За Ница има доста ниски цени за Коледа. @MayaS мисля, че търсеше нещо за периода.

Оооо, мого благодаря, ще разгледам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, MayaS каза:

Оооо, мого благодаря, ще разгледам.

Има и за Барселона и/или района около нея:
Screenshot.png.a05a7fc35ff472056fcade3415983b87.png

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте 🙂

Трябва спешно да изхарча едни няколко стотин лв.  кредити, които към момента не знам на къде  да хванем пътя ... 

Търся евтини билети и флекс, които в последствие да си влязат в употреба. Към момента най-евтиното, което намирам билет в посока 15E и флекс 19Е

Публикувано:
преди 4 часа, divna_ каза:

Здравейте 🙂

Трябва спешно да изхарча едни няколко стотин лв.  кредити, които към момента не знам на къде  да хванем пътя ... 

Търся евтини билети и флекс, които в последствие да си влязат в употреба. Към момента най-евтиното, което намирам билет в посока 15E и флекс 19Е

SOF - Chisinau /RMO/ - все още през ноември са по 19.99 евро билет и 12 евро flex

• Харесвам 1
Публикувано:

На мен Бари-София приложението твърдо ми даваше флекса за 18 евро и се логнах през уеб-а и ми го даде на 9 евро. Иначе благодарение на @Argentique си взех за НГ до Барселона, че не съм ходил скоро там и за Нова година още повече. На отиване на 31-ви ще се лети 😁😁 връщането още го мисля може за два и за 4 нощувки и излиза съответно 153лв и 165лв двупосочно.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.