Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , r_nikolov1 каза:

“Wizz Air възобновява директните си полети между София и Абу Даби, считано от 17 ноември 2025 г. Редовните полети ще се изпълняват всеки понеделник, сряда и петък. Билетите са вече в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на авиокомпанията, като цените започват от 49.99  EUR.”

Цените за Нова година все още не са пипани, така че който има интерес - може да се възползва. 😍

Мъжко дупе веднъж се лъже 🥳

• Смея се 11
Публикувано:

Записах по едно Абу Даби за януари за 180 лв отиване и връщане. 

Евтин флекс взех по Братислава-Ниш - 10 евро за януари. 
а 26 кг чекиран багаж Шарлероа-Тимишоара 15 евра. 

Ако ги махнат - махнат, ако не, ще си направим дълъг уикенд в Дубай. 

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:

Да разбирам, че не е добра идея да се купуват на тези цени в момента, защото линията няма да просъществува? Защото бях на крачка преди малко.. 😄 Идеално ще дойде един дълъг уикенд януари-февруари, цените ми се струват повече от ок. Смяна на дати и часове ще се понесе, но доколкото разбирам май проблема е дали ще има изобщо полети.. 

Публикувано:
преди 4 минути , Kosta Grudov каза:

Да разбирам, че не е добра идея да се купуват на тези цени в момента, защото линията няма да просъществува? Защото бях на крачка преди малко.. 😄 Идеално ще дойде един дълъг уикенд януари-февруари, цените ми се струват повече от ок. Смяна на дати и часове ще се понесе, но доколкото разбирам май проблема е дали ще има изобщо полети.. 

Еми ако няма, ще ти върнат парите - не е драма. Ако има, ще се кефим 😆

• Смея се 3
Публикувано:
преди 9 минути , Loverboy каза:

Еми ако няма, ще ти върнат парите - не е драма. Ако има, ще се кефим 😆

Връщането на парите при отменен полет само в Wizz кредити ли е? Защото тогава не ми е оферта, ако връщат по IBAN бих рискувал 😄

Публикувано:
преди 6 минути , Kosta Grudov каза:

Връщането на парите при отменен полет само в Wizz кредити ли е? Защото тогава не ми е оферта, ако връщат по IBAN бих рискувал 😄

Няма как да няма връщане на кеш, дори и да се опитат да те мотаят. Май е първо в кредити, но искаш ли си парите за полет, който няма да го бъде, няма как да им се размине като за всяка стока/услуга, която си платил, но не си получил де...

• Благодаря 1
Публикувано:

Когато те канселират полет - връщат в кредити и после можеш да ги прехвърлиш в кеш към картата. Ако ти го отменяш с Флекс - винаги е в кредити само. 

• Благодаря 1
Публикувано:

На 99 процента съм сигурен, че полетите до Абу Даби ще бъдат изпълнени по разписание поне до януари, а твърде вероятно и до края на март.

Публикувано:
преди 12 минути , Седем Два каза:

На 99 процента съм сигурен, че полетите до Абу Даби ще бъдат изпълнени по разписание поне до януари, а твърде вероятно и до края на март.

Аз съм на същите проценти сигурна в обратното. Особено полета в сряда.

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен щом ги върнаха веднага, няма причина да не ги изпълнят. 

Освен това явно са осъзнали, че пазар за част от полетите до Европа си има смисъл. 

• Харесвам 1
Публикувано:
16 minutes ago, feel_the_rush said:

Почерпка в Дубай, ако останат 😉

Ако останат до средата на януари,предпочитам еднопосочен София-Бари или обратно с флекс, че нямам път към емирствата 😋             

Ако паднат, ми изпращаш сметката от Дубай 😀

Публикувано:
преди 17 минути , Седем Два каза:

Ако останат до средата на януари,предпочитам еднопосочен София-Бари или обратно с флекс, че нямам път към емирствата 😋             

Ако паднат, ми изпращаш сметката от Дубай 😀

Измислих го. Който загуби, купува ваучер от 25 евро на другия 🙂 Имаме ли сделка?

• Браво 1
Публикувано:
преди 5 часа, Loverboy каза:

Записах по едно Абу Даби за януари за 180 лв отиване и връщане. 

Евтин флекс взех по Братислава-Ниш - 10 евро за януари. 
а 26 кг чекиран багаж Шарлероа-Тимишоара 15 евра. 

Ако ги махнат - махнат, ако не, ще си направим дълъг уикенд в Дубай. 

За кои дати е такава цената на багажа ?

Публикувано:

16 октомври - 11 евро 20 кг и 15 26 кг (това е с дискаунт клуб цена). 

Но флекса е скъп и заради това взех евтин флекс и после преместих на дестинация с евтин багаж и накрая на таргетирания полет. 

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Ирина
    • Branko
    • polyglota80
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.