Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Стават обърквания.Наскоро поляци останаха изненадани , че и ние си имаме Сопот (дори няколко), при това няма нищо общо с морето.Просто никога не бях чувал за румънската Тузла , а другата е доста известна.

27 minutes ago, ДиянаВ said:

Аз пък няколко пъти чета Тулуза и вече наистина щях да се разстроя ментално😄

Мечтаеш , мечтаеш ...

• Смея се 4
Публикувано:
преди 15 минути , stanimir каза:

Просто никога не бях чувал за румънската Тузла , а другата е доста известна.

Мда, и аз като чуя Тузла си представям босненската. Има и истанбулски квартал Тузла, Мармарай ходи дотам.

Явно и Босна ще си имат още един базиран самолет (може би от спрените в ОАЕ), вижда се, че все в Източна Европа са новите попълнения.  Не посмяха да направят база в Ирландия (при конкуренцията) 😄

• Харесвам 3
Публикувано:

Всъщност, ние от Добруджа си имаме и Балчишка Тузла, и Шабленска Тузла. Аз поне не  пропускам, като се прибера, да отида на някоя Тузла да се омажа с кал. 😄

Хич не ни е притрябвала румънската. 😉

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 13 часа, Климент каза:

За живеещите в североизточна България 

Wizz пускат доста полети от Тузла , като някои от тях не с обслужват от България като Maastricht

Става въпрос за Тузла в Босна. а не в Румъния 😉 Жалко и аз се зарадвах, че ще ни е близо....

Публикувано:
3 hours ago, muffytoz said:

Става въпрос за Тузла в Босна. а не в Румъния 😉 Жалко и аз се зарадвах, че ще ни е близо....

Аз пък като прочетох за корекцията босненска ,а не румънска веднага започнах да мисля за една комбинация с кола до босненската , полет до някъде и обратно. Февруарско-мартенската ни подобна екскурзионна почивка Италия - Норвегия много ни допадна. Макар,че нещо Уиз не ми е по вкуса,  последно летях до Лисабон с ковиден сертификат и за връщането смениха часа на излитане когато Изи джет още не е излетял от Мадейра. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 часа, muffytoz каза:

Е как никой не погледна що за "летище" има румънската Тузла - пистата е цели 900 м. 😁

• Смея се 4
Публикувано:

Когато са закупени два билета на една резервация, но единия пътник се откаже, има ли възможност да му се възстановят част от разходите или като няма закупен флекс нищо не може да се направи? 

Публикувано:
преди 15 минути , muffytoz каза:

Когато са закупени два билета на една резервация, но единия пътник се откаже, има ли възможност да му се възстановят част от разходите или като няма закупен флекс нищо не може да се направи? 

Летищни такси. 

• Харесвам 1
Публикувано:

To Уиз нямат обявени летищни такси

има такса за отказ, там в  сайта трябва да пише колко е, примерно 50 или 100 евро, те се удържат, останалото (ако  има такова) се връща.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Zaro каза:

Е как никой не погледна що за "летище" има румънската Тузла - пистата е цели 900 м. 😁

Някои и лично сме я виждали 😄

То и в мойто село има(ше) селскостопанско летище с почти толкова дълга писта... Ако овцете и кравите са изпасли тревата, де 😄

• Харесвам 2
Публикувано:

Доколкото прочетох летището в Тузла се ползва за обучение на любители пилоти и за кратки  разходки с малки самолети.

За сега няма капацитет за граждански полети.

• Харесвам 3
Публикувано:

А със закупени места и флекса как стоят нещата ?  Можеш ли на новия полет да си селектираш ново място от същата категория?

Публикувано:
преди 5 часа, GlobeRider каза:

А със закупени места и флекса как стоят нещата ?  Можеш ли на новия полет да си селектираш ново място от същата категория?

да, но обикновено е по-скъпо и ще ти го преизчисли да доплатиш и за него.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Базата в Абу Даби приключва седмица по-рано:

Dear Passenger,

We regret to inform you that Wizz Air Abu Dhabi will be suspending operations earlier than anticipated, as of 25th of August, 2025.

As a result of the cancellation, you have received a full refund of your booking value in the form of travel credit to your WIZZ Account, valid for one year. If you wish to convert the credit to cash a refund, you may file a claim for review through our official claim form.

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

Като гледам, че и от Дубай летят само до Будапеща и Букурещ ми се струва че и тия полети няма да оцелеят дълго време.Май ще се изнесат напълно от региона.

• Харесвам 2
Публикувано:

Може и да са от базата в Будапеща и в Букурещ. Трябва да се видят часовете и ще се разбере веднага. То е и логично, щом има само 2 полета от Дубай, значи няма базиран самолет там.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• GlobeRider
    • saved_
    • lesy
    • Marisha
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.