Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 часа, crazyhorse каза:

Преди малко отрких един бъг в сайта на WIZZ(от лаптоп)!Трябваше да купувам билет за една позната и тя искаше да купя някакъв багаж!Бях си в моят профил и държахме връзка по телефона.Когато стигнах до багажа,почнах да казвам цените на различните килограми и първоначално за 20 килограма ми даде цена 32,80 евро,върнах се на 10 килограма(цената беше 22,90 евро)!Цъкнах обратно на 20-27.80 евро,обратно на 10 и пак на 20 няколко пъти и цената намаля на 2,80 евро(всеки път сваляше по 5 евро)!Излязох от моя профил и пробвах през нейния,но там цената си беше 27,80 евро...Може би е било временно и ако бях с нейния акаунт,щях да взема веднага,но от нейния акаунт не се получи този бъг!Става въпрос за полет Айндховен-София,за януари!

Бъгът може да се изразява само във визуализацията в дадения екран при изпълнение на описаните стъпки. Почти сигурна съм, че има множество валидации на цената при преминаване от този екран към плащане и до осъществяването му, които няма да допуснат да платите 2,80 вместо 32,80. Все пак похвалете се, ако стане!

Публикувано:
На 20.11.2025 г. в 20:45, Taliana каза:

Канселирах един билет на  9,11 и явно не съм направила необходимото да заявя че искам да получа парите по сметка.

Сега се опитвам да си ги поискам, но съобщението е че -" Резервацията не отговаря на условията за възстановяване"

Някакви съвети какъв може да е проблема и какво да направя?

Благодаря!

И втория ми въпрос - имам една резервация която е без флекс, но получих съобщение за промяна на полета и искам да я канселирам.

Дали ще получа парите обратно и как направо да я насоча към сметка.

И за двете резервации съм направила изцяло с карта.

Говорих с агент на живо по телефона и ми обясни, че при доброволно анулиране на билет с флекс от моя страна, парите отиват единствено в акаунта и са валидни 90 дни. Сега трябва да купя няколко билета с флекс и да ги местя напред във времето, макар че не знам с кой ще пътувам след време и ще пропуснем дискаунта.

Имам един полет преместен с 1 час напред за който нямам флекс - оказва се че ако канселирам няма да получа нищо.

Над 3 часа промяна на полета ли беше условието за да получа парите обратно?

Публикувано:
26 minutes ago, Taliana said:

Говорих с агент на живо по телефона и ми обясни, че при доброволно анулиране на билет с флекс от моя страна, парите отиват единствено в акаунта и са валидни 90 дни.

Казвайте ги тия "подробности" още в началото.В правилата е описано , че ако отмяната е по желание на пътника, парите се връщат единствено като кредит валиден за 3 месеца (независимо от начина на плащане).Нямаше нужда да говорите с агент.

П.П. Относно другия въпрос , мисля че промяната трябва да е поне от 2 часа , но и това е описано някъде в сайта.Няма нужда да се тормози човек , ако в мейла за промяна няма опция за refund , значи нямате право на възстановяване.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , Taliana каза:

Говорих с агент на живо по телефона и ми обясни, че при доброволно анулиране на билет с флекс от моя страна, парите отиват единствено в акаунта и са валидни 90 дни. Сега трябва да купя няколко билета с флекс и да ги местя напред във времето, макар че не знам с кой ще пътувам след време и ще пропуснем дискаунта.

Ние не знаехме, че канселирането е било по твоя инициатива чрез флекс. Иначе да, така е, връщането на сумата е само в точки по акаунта и това го пише при започването на стъпките за отмяна. Тук също са коментирани двете условия - връщане в кредити по акаунта и 3-месечна валидност.

Според мен линия с голям шанс за промяна/отмяна от тяхна страна е Букурещ - Маастрихт или обратно😉

Това летище не го видях като готово да поема редовни граждански полети. Не че до април е невъзможно да се подготвят, но според мен е малко вероятно да тръгне линията.

Сега видях, че и са сменили Отопени с Банеаса.

• Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се, че не съм обяснила подробно.

За първи път ми се налага да отменям билет.

Благодаря на всички, които се отзоваха по моя казус.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , antea каза:

ако някой има полети с WIZZ (или с Airbus A320) през уикенда да се ослушва 

https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/11/28/4858157_eurbus_spira_polovinata_samoleti_za_softuerna_promiana/ffe9dbb5df831541999016a365524941/

Утре и във вторник имам полети с Уиз…дано всичко е наред…

• Харесвам 1
Публикувано:

Въпросът ми касае промяна, а не отмяна.

Ако купя двупосочен билет с Уиз и има промяна от тяхна страна само в едната от посоките, аз ще мога ли и двете дати да местя?

Публикувано:
преди 22 минути , ДиянаВ каза:

Въпросът ми касае промяна, а не отмяна.

Ако купя двупосочен билет с Уиз и има промяна от тяхна страна само в едната от посоките, аз ще мога ли и двете дати да местя?

Да, и двете посоки. Аз затова предпочитам двупосочни, а не еднопосочни или с две компании, че да си местя всичко по най-удобен начин при промени. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , Lindt каза:

Да, и двете посоки. Аз затова предпочитам двупосочни, а не еднопосочни или с две компании, че да си местя всичко по най-удобен начин при промени. 

Не знам какво пиле изведнъж ме окълва, но измислих супер схема за НГ 2027 😂 Тази 2026 ще работя за пари, за да имам за следващата 😜 
Още малко ще помисля и утре ще действам, тъкмо да прехвърля точки.

Благодаря😘

• Смея се 5
Публикувано:
преди 18 минути , ДиянаВ каза:

Не знам какво пиле изведнъж ме окълва, но измислих супер схема за НГ 2027 😂 Тази 2026 ще работя за пари, за да имам за следващата 😜 

Благодаря😘

Но не можеш да ги местиш неопределено време напред и назад - май три седмици беше макс напред и една назад по спомени, че лятото така сменях една Барселона, която беше сутрешна, но стана вечерна 

Публикувано:
преди 2 минути , new one каза:

Но не можеш да ги местиш неопределено време напред и назад - май три седмици беше макс напред и една назад по спомени, че лятото така сменях една Барселона, която беше сутрешна, но стана вечерна 

Сроковете са ми ясни, ще се справя с тях🙂

Просто ми убегна хипотезата, ако имам двупосочен какво става с отсечката, при която няма промяна. Май не съм имала скоро такава, а ако съм имала съм забравила, защото съм дала директно отмяна - май с Тирана имах такъв случай преди 2 години. Обичайно или нямам промени, или комбинирам различни летища, или имам разни запаси от еднопосочни с флекс основно заради багажа. Сега преминавам в ново измерение - без багаж 😃

• Харесвам 1
Публикувано:
52 minutes ago, ДиянаВ said:

Благодаря😘

Направо напиши кой полет ще променят 😀, че и аз се чудя къде да ходя следващата НГ 🎄

• Смея се 3
Публикувано:
11 hours ago, new one said:

май три седмици беше макс напред и една назад по спомени, че лятото така сменях една Барселона, която беше сутрешна, но стана вечерна 

14 дни назад , 30 дни напред.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 12 часа, ДиянаВ каза:

Благодаря😘

А дали ще имаш изобщо пари за 27-ма 😁 и в каква валута?

• Смея се 3
Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

А дали ще имаш изобщо пари за 27-ма 😁 и в каква валута?

Ще заредя баницата само с еврови късмети и готово 😁 Добре, че ме подсети да осигуря такива😉

В какви “лоши” в тогавашните ни очи времена сме пътували, та сега ли ще се спрем…

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 16 часа, Седем Два каза:

Направо напиши кой полет ще променят 😀, че и аз се чудя къде да ходя следващата НГ 🎄

Букурещ - Малта на 9.12.2026 🤪

Аз взех двупосочни 9.12-1.1, едната посока е към 25€, а другата 22€. Имам обосновано предчувствие, че на 9.12 полетът ще отпадне, както и тези в ден сряда на декември. Рискувах без флекс. Дори и да няма отмяна/промяна в някоя от посоките, поначало и 1.1.2027 ме устройва за прибиране, но с повече неудобства, преживяват се. В този сценарий за отиването друго може да се измисли или просто да зачеркна все билети, за което също съм наясно и подготвена 🙂

Не съм била в Малта досега, а НГ там ми се струва много подходящо време - купонджийско е. НГ на остров си е друга бира - доказателствата са ми Фуншал и Понта Делгада 😁

• Харесвам 6
Публикувано:
13 minutes ago, ДиянаВ said:

Букурещ - Малта на 9.12.2026 🤪

Аз взех двупосочни 9.12-1.1, едната посока е към 25€, а другата 22€. Имам обосновано предчувствие, че на 9.12 полетът ще отпадне, както и тези в ден сряда на декември. Рискувах без флекс. Дори и да няма отмяна/промяна в някоя от посоките, поначало и 1.1.2027 ме устройва за прибиране, но с повече неудобства, преживяват се. В този сценарий за отиването друго може да се измисли или просто да зачеркна все билети, за което също съм наясно и подготвена 🙂

Не съм била в Малта досега, а НГ там ми се струва много подходящо време - купонджийско е. НГ на остров си е друга бира - доказателствата са ми Фуншал и Понта Делгада 😁

Корава си ти - от купона направо на летището 😀

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Седем Два каза:

Корава си ти - от купона направо на летището 😀

То и на 3.1. цената не е непосилна, ама така ми дойде наум снощи с тези дати да играя. Ще видим какво ще излезе, къде е зайчето😉 На мен ми допадат уиз въртележките😃

• Харесвам 5
Публикувано:

Екстра си е Малта зимата. Била съм за Нова година там. На 2.01.2016г. си пиехме кафето по суитшърчета в Марсахлок. 🙂

2019г. в края на ноември също беше супер "зимно" време.

Имай едно наум с градския транспорт на 1.01. - по мой спомен май тогава нямаше такъв на 1.01., провери си, ако се случат нещата.

Иначе новогодишната заря във Валета я водеха за една от най-красивите. Аз тогава не бях особено впечатлена от нея, но иначе атмосферата по улиците в новогодишната нощ беше много хубава.

@ДиянаВ

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , ESK каза:

Имай едно наум с градския транспорт на 1.01. - по мой спомен май тогава нямаше такъв на 1.01., провери си, ако се случат нещата.

Първо това проверих 😃 - за този 01.01. има няколко възможности за обществен транспорт, въобще поне до летището е осигурен.

Второ по важност - цените на нощувките са съвсем приемливи.

Зарята така или иначе вече ще отстъпва пред нова тенденция - светлинно шоу. Така че повече се надявам на атмосфера🙂

Както казах, ще видим какво ще излезе. Вие ще сте от първите разбрали - за мен суеверия да си мълча не важат 😂

• Харесвам 1
Публикувано:

Да похваля Уиз от миналата седмица 🙂. През септември купих билети за Барселона, понеже цената беше много добра и часовете бяха перфектни за уикенд. До последно бях на тръни дали ще отменят някой полет, дали ще има закъснение, или ще сменят часовете, но всичко беше супер, навръщане даже подранихме, а беше нощен полет 😀
Сега съм си харесал Маракеш за февруари и се надявам да паднат цените, понеже 250€ за двупосочен билет са ми малко много 😅

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Kristiyan Desev каза:Сега съм си харесал Маракеш за февруари и се надявам да паднат цените, понеже 250€ за двупосочен билет са ми малко много 😅

Аз дадох 95 лв на посока. След 2 седмици съм там 😉

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• manina
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.