Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2022: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

преди 19 минути , ivailo_radev каза:

И накрая какво стана - и хора, и животни, и снимки от преди повече от година. Само дето си самоналагах цензура 😄

Аз на този етап почвам да си мисля, че трябваше да поискам от теб снимка от Германия 🙂

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Lindt каза:

Аз на този етап почвам да си мисля, че трябваше да поискам от теб снимка от Германия 🙂

преди 1 час, Lindt каза:

Мога да пусна една от хола, ама не знам дали ще я сложат в календара 🙂 Най-интересното е, че Германия хич не я снимам. А има какво да се снима, ама като ти е под носа и нямаш желание.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
В момента, Брани каза:

Вместо постоянно да се мрънка и да се оплаквате, аз не разбирам защо просто не гласувате за моите снимки!

Избрахме делтата с надежда да няма и епсилон :girl_smile: Сега може ли да мрънкаме? 

• Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , Брани каза:

Вместо постоянно да се мрънка и да се оплаквате, аз не разбирам защо просто не гласувате за моите снимки!

Понеже са анонимни, не знаем кои са. Пък и явно са грозни!

• Шок 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 7 минути , Брани каза:

Аз пък все си мислех, че това са ти спомени от бракувани бракми, които си нарязал за скрап с лазерния меч 😄 Ама за всеки случай гласувах, де, има си хас! Че не се знае знае ли се 😉 

• Смея се 3
Връзка към коментар

Не съм гласувала още, само разгледах. 

Няколко от снимките биха намерили място и в професионален календар - много добри!

Пожелавам си никоя от тях да не падне жертва на правилата 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 1 минута , Niceday каза:

Пожелавам си никоя от тях да не падне жертва на правилата

Тази година правилата са доста по-лежерни. :smile:

Проблем ще са снимките на един и същи автор, но гледам и там има отличаване на един кадър в повечето случаи.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 4.10.2021 г. в 19:45, Фил каза:

Предлагам отделен календар с такава тематика! :grin:

Ето как изведнъж темата ми стана интересна...

Не е задължително роклята съвсем да липсва...

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 17 часа, Gentleman Basta каза:

Понеже са анонимни, не знаем кои са. Пък и явно са грозни!

Така е, страшен комплексар е той! Само за сина си (онзи лигльо, който предаде Империята) говори и за разни негови приключения с животни. Ама, Палпатин е виновен, че го търпи толкова години...

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Mary каза:

Гласувайте за вашите фаворити, за да имаме отново хубав календар!

Е, ти пък няма нужда да суфлираш на @Брани (виж по-горе), за кого да се гласува... 😛 

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, master_of_germs каза:

Е, ти пък няма нужда да суфлираш на @Брани (виж по-горе), за кого да се гласува... 😛 

Ако народът така реши (дори и без да го знае ...), аз съм готов само мои снимки да влезнат в календара и да се повтарят четири пъти.

• Смея се 11
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.