ДиянаВ Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Почивай в мир😢 Ще ми липсваш. 1 Връзка към коментар
Velyana Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много тъжна вест☹️ Дано е на по- добро място, форумът загуби едина много позитивена, сърдечена и широко скроена магеланка. Съболезнования . 4 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Съболезнования на близките! 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много тъжна вест! Тези дни си мислех дали е добре, че липсва във форума. Много живот и цвят имаше в нея! Почивай в мир, Алекс, и светъл път! 6 Връзка към коментар
Jane* Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Толкова тъжна новина. Съболезнования на близките! Форумът загуби най-цветния, най-добронамерения и позитивен човек. Истински се разстроих. Дано ти е светъл пътя Валерия. 6 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не искам да повярвам! Поклон слънчева,пъстра,сладкодумна и добра Алекс! 😢 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Нека почива в мир! Съболезнования на близките ѝ! 😥 Темата на @Mary ме шокира и ми трябваше време докато осмисля заглавието и я отворя... 10 Връзка към коментар
jul Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не че нещо ще се промени, но какво се е случило? Направо не мога да повярвам как един толкова жизнен и цветен човек внезапно си отива... 4 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Трудно ми е да напиша каквото и да било в момента. Винаги съм се чудил защо Господ прибира първо добрите хора... Валерия лично за мен беше страхотен вдъхновител и образец как трябва да се живее този пуст живот! Дълбок поклон и съболезнования на близките! И да не забравяме фразата й: "Завижд, завижд, завиииижд" 20 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 септември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 преди 1 минута , jul каза: но какво се е случило? Боледувала е напоследък. Подробности знаят близките ѝ, а на мен не ми беше удобно да разпитвам. И без това не можех да повярвам. 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Изключително интелигентна и ерудирана. Светла и памет! 🙁 4 Връзка към коментар
antea Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 истински ужасна новина, изтръпнах като видях заглавието 😞 в последната седмица не бях срещала нейно мнение и предположих, че са тръгнали на ново пътуване... а то е било последното житейско такова светла й памет, ще я помним. 5 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Колко лесно се къса нишката на живота! Не искам да повярвам, че искрената й усмивка не е сред нас. Не искам да повярвам, че топлотата, с която обграждаше на часа всеки , който имаше нужда, няма да бъде изпитана от нас вече! Мир на праха й! Съболезнования на семейството й , което беше целия й живот! 10 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 О, не ! 😭😭😭😭😭😭 3 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много, много тъжна новина. Цветен човек беше, въпреки че не я познавах лично. 😞 Моите съболезнования на семейството ù! 1 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Вечна и памет! Дано е на по-добро място. 1 Връзка към коментар
Julian999 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Да почива в мир!!! 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Изключително тъжна новина! Потресен съм. Имах удоволствието да я познавам лично и ще я запомня с непринудения си позитивизъм, с пъстротата около нея и с вечната ѝ усмивка. Не само магеланското общество, а България загуби един невероятен човек! Поклон пред паметта ѝ! 4 Връзка към коментар
Nik Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много съжалявам. Светлина по пътя й. 1 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Форумът изгуби една от най-ярките си личности! 😢 Дано душата й да продължи да пътува в един по-добър свят! 6 Връзка към коментар
vladimira74 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ужасна новина. Не мога да повярвам. Дано е на по - добро място. 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не я познавах лично, дори никога не сме си разменяли лични съобщения, а имам чувстово, че се познаваме от 100 години. Толкова ме заболя като прочетох заглавието на темата, всякаш съм загубила член от семейството си. Такова позитивно, любознателно, авантюристично, магеланско влияние ми оказваше всеки неин пост. Голяма загуба! Алекс, няма да те забравим никога! Винаги ще си част от нас! 😢 17 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Алекс, съфамилничке, че и бащините ни имена бяха еднакви. Ти беше една от най-цветните усмихнати и добронамерени хора във форума. Истинска аристократка, с начина ти на обличане, държание и изказ! Трудно ми е да повярвам ... 😪 Почивай в мир! Съболезнования на близките! 9 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Валерия беше един от най-знаещите хора, които съм познавал, макар да сме се виждали само веднъж, за да си предадем Знамето на летище София. От всяко нейно мнение струеше усмивка, спокойствие и интелект. Колега. Професионалист. И споделящ човек. 🙂 Една от малкото, които считам за свои Учители, без някога да са ми преподавали или напътствали професионално. Някога, друга моя Учителка ни предупреждаваше. "Щом сте се заели да се борите за човешкия живот и здраве, за вас почивка няма да има никога, освен (може би) само в гроба хладен! Знам, че Валерия няма да почива! ПЪТУВАЙ в мир, Учителко! И нека звезди огреят края на пътя ти! 37 4 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Мир и светлина на душата и. Още един будител си отиде. 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега