Zaro Публикувано: 25 декември, 2021 Публикувано: 25 декември, 2021 Бъдете живи и здрави и ... лош пример за лошите хора! (За хора с особено чувство за хумор, @Lindt)😎 3 1
Иван Попов Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 На 25.12.2021 г. в 17:13, ДиянаВ каза: Фаза 3 - чакам за самоподарък в понеделник да литна😄 Еее това е много хубаво.... Вчера бях на гости при моя братовчедка и тя имаше същото 😊 1
Роца Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 С малко закъснение, честита Коледа и от мен! Щастие в домовете ви, здраве на вас и близките ви и сбъднати дестинации! Поздрави от коледен Колмар. 19 3 1
ZORI Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 Втори ден на Коледа, ето я и моята Коледа, то от хоцкане немога да и се нарадвам, за това винаги украсявам къщата рано, сега започвам от летището в Киев... Честито Рождество! Нека има много светлина и топлина в сърцата и домовете Ви. Пожелавам здраве и благоденствие и много нови дестинации разбира се! Весели празници! 17 2 1
ДиянаВ Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 преди 50 минути , Роца каза: С малко закъснение, честита Коледа и от мен! Щастие в домовете ви, здраве на вас и близките ви и сбъднати дестинации! Поздрави от коледен Колмар. Тъкмо по новините даваха коледния базар в Страсбург🙂. Доста хора имаше и един посетител коментира, че не може да се оплаче от мерките в сравнение с миналата година, когато всичко беше затворено. Аз се надявам утре вечер по това време да добавя към колекцията ново френско бижу - Лил😄 9
DaBo Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 Честита Коледа и от мен, магеланци! Бъдете здрави и щастливи! И много сбъднати магелански мечти да ви донесе дядо Коледа: Главната Коледна елха в Киев: Засега снимки от нета, а тези дни от мястото на събитието! 😜 23 4 5
jungfraujoch Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 2021 полека си отива.... За да направи място на 2022. За да има нови надежди,нови възможности и нови мечти. 12
master_of_germs Публикувано: 26 декември, 2021 Публикувано: 26 декември, 2021 Честито Рождество, където и да сте по света! Бъдете здрави и празнувайте, както ви харесва! На базари, у дома или в църквата. Или пътувайки по света 🙂 22 1
Marusinka Публикувано: 27 декември, 2021 Публикувано: 27 декември, 2021 Честита Коледа и имен ден на имениците днес (броя го Стефанов ден вече)! Пожелавам на всички най-вече здраве, споделеност, любов и вътрешен мир! Ние празнуваме вече четвърти ден 😳 На Бъдни вечер моята приятелка, която ни е на гости получи шок, че няма да готвя постно и направи/подреди 7 постни ястия, включително домашен хумус, а аз добавих руло от рибица, пълнено с прошуто, моцарела и песто и завито в кори за баница, плюс кисело зеле с бекон, пуешко и ориз. Тя направи содена питка, аз погача със сирене. Така всички останаха доволни. Сутринта на 25-ти отворихме подаръци, а днес мъжът изпече ribeye roast 😋 25 6
dimitrov6 Публикувано: 27 декември, 2021 Публикувано: 27 декември, 2021 Коледни светлини от стария град Бергамо 26
Eva eva Публикувано: 27 декември, 2021 Публикувано: 27 декември, 2021 Честита Коледа и от мен 🙂 Бъдете здрави, щастливи и обичани 🙂 Днес снимах и парчета от баклавата 🙂 Много се хареса, препоръчвам я. Доста по-интересен и нестандартен вкус има. 18 5
tonica Публикувано: 27 декември, 2021 Публикувано: 27 декември, 2021 преди 1 час, Eva eva каза: Днес снимах и парчета от баклавата 🙂 Много се хареса, препоръчвам я. Рецептата, моля!
Eva eva Публикувано: 28 декември, 2021 Публикувано: 28 декември, 2021 преди 16 часа, tonica каза: Рецептата, моля! Заповядай 🙂 https://www.mycookingbookblog.com/baklava-s-shokolad-burma-tatlisi/ 2
Marusinka Публикувано: 28 декември, 2021 Публикувано: 28 декември, 2021 Малко коледно настроение от любимото ми празнично украсено място в Скотсдейл - Феърмонт Принсес хотел. Всяка година от поне 12-13 години правят Christmas at the Princess с много светлини, събития, ледена пързалка и т.н. Аз почти всяка Коледа успявам да отида, но в последно време толкова хора привлича, че има вход, платена експресна опашка за виенското колело и полярния експрес, $500 наем на иглу за 8 с включен наем на кънки и комплект за правене на смоорс (канелен кракер с шоколад и разтопен маршмелоу посредата). Моята гостенка си направи ритуално изгаряне на желание, целувахме се под the mistletoe, разходихме се, пихме топъл шоколад, возихме се на виенското колело, въобще прекарахме страхотна вечер. 20 7
DaBo Публикувано: 28 декември, 2021 Публикувано: 28 декември, 2021 Първите две коледни елхи: ✅ Подиль: Президенството: 23 3
дядо Пепи Публикувано: 29 декември, 2021 Публикувано: 29 декември, 2021 Честита Коледа!!! Да сте живи и здрави! Дано всеки намери най-точния и лек път за да пребори пандемията. Да накрои планове, които да осъществи и се радва на живота, и гребе от неговата красота с пълна сила! 16 3
ZORI Публикувано: 29 декември, 2021 Публикувано: 29 декември, 2021 На 26.12.2021 г. в 20:41, DaBo каза: Честита Коледа и от мен, магеланци! Бъдете здрави и щастливи! И много сбъднати магелански мечти да ви донесе дядо Коледа: Главната Коледна елха в Киев: Засега снимки от нета, а тези дни от мястото на събитието! 😜 Все съм в някакво движение, DaBo исках специално да благодаря за информацията от Вас и да споделя Колко много Киев ме изненада и очаровя. Наистина красив град и толкова колeден и украсен..просто прекрасен. Престоя ни там беше истинско щастие и храна и обстановка...всичко. Пожелавам мирни и спокойни дни и за напред на Киев и всички, които са в него. Нека разумът надделява! Да бъде здраваи мирна Новата 2022 година! Не се видяхме! Весели празници Ви пожелавам! 11 1
DaBo Публикувано: 29 декември, 2021 Публикувано: 29 декември, 2021 Преди 1 час, ZORI каза: Все съм в някакво движение, DaBo исках специално да благодаря за информацията от Вас и да споделя Колко много Киев ме изненада и очаровя. Наистина красив град и толкова колeден и украсен..просто прекрасен. Престоя ни там беше истинско щастие и храна и обстановка...всичко. Пожелавам мирни и спокойни дни и за напред на Киев и всички, които са в него. Нека разумът надделява! Да бъде здраваи мирна Новата 2022 година! Не се видяхме! Весели празници Ви пожелавам! Много се радвам, че ви е харесал престоя! Ще се видим, когато дойдете и по топло време, защото този град си заслужава и една лятна екскурзия. 🤗 3 1
Kalina Ivanova Публикувано: 31 декември, 2021 Публикувано: 31 декември, 2021 Тези Коледни празници минаха с книжки, пуканки и Коледни филми. Аз тази вечер имам леееко самоучастие в трапезата за Новогодишната нощ Готови са вече Десерта San Sebastian Cheesecake И Воловани с Фоа гра и боровинков сос за Просекото Ще има и питка и баница с късмети от мен. Най големия късмет е, че сме тук на прага на 2022! Бъдете здрави, за всичко останало има кредитни карти! Наздраве! 9 7
ДиянаВ Публикувано: 31 декември, 2021 Публикувано: 31 декември, 2021 Наздраве! Какво му трябва на човек? Масичка с послание😉 9 1
jungfraujoch Публикувано: 6 януари, 2022 Публикувано: 6 януари, 2022 Винаги на Богоявление махам коледната украса.Прибирам елхата и знам коя играчка от кой е получена. Изхвърлям миналогодишните коледни картички и на тяхно място поставям новите.И нека всички хубави пожелания да се сбъднат! 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега