Прескочи до съдържание

Опознавателна тема за пътуване в Армения.


Kristian Desev

Препоръчани мнения

Здравейте,

Да дам и моите пет стотинки като мнение за Армения.

Върнахме се вчера и честно казано бих се върнала отново.

За мен това беше пътуване назад във времето към детството ми и някои лета, които съм прекарвала в Русия. Толкова много да ми напомня за там, че не е истина. Улици, сгради, всичко. Архитектурата може да не е уау, но за разлика от много европейски държави, тук ми хареса много повече. Нямаше я тази надменност, която обикновено се усеща на повечето места в Европа. Може би, защото всички говорехме и разбирахме руски или нещо друго, но наистина усещането беше все едно съм си у дома. Храната също беше много вкусна и нито веднъж не случихме на нещо, което да не ни хареса. С апартамента също нямахме проблеми. Хазяинът ме контактна няколко дни преди пътуването, че имало проблем с апартамента и ще ни предостави нов, който също беше на супер локация и дори по-голям. Единственият проблем, който имахме беше на пристигане на летището, че се заядоха защо на сестра ми фамилията е с тире и със зет ми, който е български турчин и питаха къде е раждан той, родителите му и общо взето всички негови роднини до десето коляно. Но все пак накрая всичко завърши благополучно. Като цяло за мен Армения си струва посещението и има много какво да покаже. Цените по магазините ми се сториха малко по-скъпо от при нас, но пък по ресторантите беше обратното.

 

Да добавя, че имам и останала сим карта с неограничен интернет и има и включени разговори, която предполагам изтича на 20.05, ако някой се интересува, мога да му я дам.

  • Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към мнение
На 25.04.2024 г. в 9:18, Plamsi каза:

 

 

Да добавя, че имам и останала сим карта с неограничен интернет и има и включени разговори, която предполагам изтича на 20.05, ако някой се интересува, мога да му я дам.

Ние летим на 11 май. Ако може за мен...

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.