Argentique Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? 3
Boo Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 8 минути , Argentique каза: На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? Дааа, отдавна имам желание за там. Имаш ли идея за конкретни дати :)? 1
Цвете Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 14 минути , Argentique каза: На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? На мен! 2 1
Argentique Публикувано: 13 април, 2023 Автор Публикувано: 13 април, 2023 Нямам никакви идеи за дати, дори още не съм гледала кога са по-евтините полети. Просто го пляснах ей така, защото се не трае вече. :) Искам да не е в разгара на зимата, т.е. да не е студено. :) Винаги ми се е ходило там, но след като прочетох този пътепис: И чух няколко пъти тази песен: ...просто вече неистово ми се ходи. :) Така че ме записвайте някъде. Планове след края на септември нямам. То и без това промото е от края на октомври. 8 1
Цвете Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 Аз също съм за след края на октомври, сериозна съм. 2
Argentique Публикувано: 13 април, 2023 Автор Публикувано: 13 април, 2023 В момента, Цвете каза: Аз също съм за след края на октомври, сериозна съм. Аз също. Може да е на майтап, ама веднага билет си купувам, особено ако някой излезе с дати. :) Отивам да търся. 2
Argentique Публикувано: 13 април, 2023 Автор Публикувано: 13 април, 2023 За отиване 6 ноември има хубава връзка от Пловдив, обаче не продават двете отсечки на един билет или аз не знам как. :) Двата полета излизат 48€. За връщане вече е по-скъпо. Пловдив - Сабиха са в понеделник и четвъртък. Но има и през Ларнака варианти, и през Атина. Ако някой даде акъл, няма да е зле. 4
Madonna Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 2 часа, Argentique каза: На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? На мен 🤣 2
master_of_germs Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 @Argentique, на мене ми се ходи много в Ливан, ти знаеш, де. Но освен за в разгара на зимата няма как да планирам отрано. Освен това през есента и зимата няма вода във водопада Баатара, а посещение на Ливан без тоя водопад за мене е като ястие без морски дарове за тебе. 😉 4
Цвете Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 8 минути , master_of_germs каза: @Argentique, на мене ми се ходи много в Ливан, ти знаеш, де. Но освен за в разгара на зимата няма как да планирам отрано. Освен това през есента и зимата няма вода във водопада Баатара, а посещение на Ливан без тоя водопад за мене е като ястие без морски дарове за тебе. 😉 А за м. март? 3
lesy Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 34 минути , Цвете каза: А за м. март? Ако се съберете група за март, дайте сигнал. Ливан ми е мечта отдавна. За съжаление не успях да отида с Теди. 6
Mary Публикувано: 13 април, 2023 Публикувано: 13 април, 2023 преди 4 часа, Argentique каза: На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? И на мен ми се ходи отново. 5 1
liliya Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 5 часа, Mary каза: И на мен ми се ходи отново. Ако заформите група, пишете и мен! Само трябва да знам малко по - рано. 2
Костов Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Ето какво сглобих набързо - Дати 29.02 - 07.03. Заради националния празник един ден по- малко отпуска Полетите: Пловдив - Истанбул Истанбул Бейрут Обща цена 110.99 €. Ако се притеснявате, че два часа са малко за трансфера на Сабиха, влакът винаги е вариант за връщане. 11
Lindt Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 11 часа, Madonna каза: На мен 🤣 преди 10 часа, lesy каза: Ако се съберете група за март, дайте сигнал. Ливан ми е мечта отдавна. За съжаление не успях да отида с Теди. преди 9 часа, Mary каза: И на мен ми се ходи отново. преди 4 часа, liliya каза: Ако заформите група, пишете и мен! Само трябва да знам малко по - рано. преди 13 часа, Argentique каза: На някой в Ливан не му ли се ходи, че да се присламча 🤣? преди 13 часа, Boo каза: Дааа, отдавна имам желание за там. Имаш ли идея за конкретни дати :)? @krasen_denev, няма ли да провериш как вървят бусовете там 5 4 1
Madonna Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 11 минути , Lindt каза: @krasen_denev, няма ли да провериш как вървят бусовете там И аз си го помислих 🙂 Мисля, че би било мнго весело да отидем заедно 🙂 Нямаме много време да го мислим. Искате ли да отворим една нова тема и да обсъдим там кой кога му е удобно? Гугъл препоръчва пролет и есен като най-приятно за пътуване. 8
EmoKrastev Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 10 часа, Mary каза: И на мен ми се ходи отново. И на мен много ми се ходи! 🙂 3
Роми Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Още един кандидат за Ливан! Снимките на пътувалите толкова ме запалиха да посетя тази прекрасна страна отново! Имайте ме впредвид, моля:-) 3
EmoKrastev Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 преди 1 час, Madonna каза: И аз си го помислих 🙂 Мисля, че би било мнго весело да отидем заедно 🙂 Нямаме много време да го мислим. Искате ли да отворим една нова тема и да обсъдим там кой кога му е удобно? Гугъл препоръчва пролет и есен като най-приятно за пътуване. Пролет и есен ще е най-хубаво времето. Преди седмица бях в Израел - вече напича през деня но не много.
Костов Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Ако се организира група за Ливан за март и искате с вас да пътува един скучен мрънкащ темерут, може и да дойда. 😉 2 3
boogy83 Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Самолета за Март напълни ли се? Да скачам и аз? 😄 3
valpet Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Аз също съм навит за март🤗Дайте дати от Пловдив 2
Roberto Baggio Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 За Ливан има още двама мераклии,да не ни забравите! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега