Alexander Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Мина над един месец в чакане на PP карта на ЦКБ. След като ми казаха преди две седмици, че се бавела, защото идва от чужбина, вече даже не отговаря. Последно им писах преди два дни. 1
jorocontrola Публикувано: 27 март Автор Публикувано: 27 март преди 39 минути , Alexander каза: Мина над един месец в чакане на PP карта на ЦКБ. След като ми казаха преди две седмици, че се бавела, защото идва от чужбина, вече даже не отговаря. Последно им писах преди два дни. А наистина ли ти трябва физическа карта? Не става ли с приложението само?
Duke Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 44 минути , jorocontrola каза: А наистина ли ти трябва физическа карта? Не става ли с приложението само? Само веднъж (мисля на VIE) сме минавали само с представяне на приложението. Навсякъде изискват физическата карта... 1
jorocontrola Публикувано: 27 март Автор Публикувано: 27 март преди 21 минути , Duke каза: Само веднъж (мисля на VIE) сме минавали само с представяне на приложението. Навсякъде изискват физическата карта... Добре, че поне в ЛК го няма този проблем. Там смело само си показвам баркода от приложението. Носи се слух, че банката е наясно с оплакванията на @Alexander, ама картата като не е дошла при тях, няма и много какво да направят, освен да тупкат "топката до безкрай". Според друг слух вчера да дошли ПП карти, но тази на въпросният господин все още я няма... 1
Alexander Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Преди 1 час, jorocontrola каза: А наистина ли ти трябва физическа карта? Не става ли с приложението само? Няма как да стане. Още на влизане в апликацията на PP, иска номер на картата, изрично пише, не на кредитната карта. После има втора опция с номер на КК, ама като е вкарам дава грешка или явно не е активирано нещо.. Демек без карта, няма приложение
adreno Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 2 минути , Alexander каза: Няма как да стане. Още на влизане в апликацията на PP, иска номер на картата, изрично пише, не на кредитната карта. Демек без карта, няма приложение A защо не се регистриращ в PP с номер на кредитната карта?
jorocontrola Публикувано: 27 март Автор Публикувано: 27 март преди 2 минути , Alexander каза: Не съм тествал, дали ще стане, не иска ли номера на тази карта? Както е писал @Duke, явно схемата на ПП е съвсем друга спрямо ЛК.
Alexander Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 1 минута , adreno каза: A защо не се регистриращ в PP с номер на кредитната карта? Дава грешка още след въвеждането й, тъкмо пробвах 1
antea Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март и аз преди година-две доста зор видях, докато се регистрирам в PP, доколкото помня накрая стана през конкретен линк за регистрация от банката, към която е картата
Alexander Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март За цкб пише Достъпът до бизнес салоните се осъществява с представяне на персоналната Ви Priority Pass карта.
Георги Матеев Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март От над 5 години съм с Приорити Пас към финансова институция (crypto.com) и досега в стотици салони нито веднъж не съм показвал физическа карта - винаги влизам с QR кода от аппа. Това, което пишете, звучи доста странно, но проблемът определено не е от страна на Приорити Пас. 4
Duke Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 55 минути , jorocontrola каза: Добре, че поне в ЛК го няма този проблем. Аз именно за ЛК говоря. Навремето с триста зора активирах приложението, но реално само веднъж минах единствено с него. Навсякъде изискват и представяне на физическата карта. Реално, малко след инсталирането на приложението имаше някакъв ъпдейт и по някаква причина вече не мога да вляза в акаунта си в него. Още тогава му теглих една и въобще не се занимавам с него. Адски бъгав апп е това, а реалната му полза е да отброява от 6 до 1, което все още мога и сам да си правя... 1
jorocontrola Публикувано: 27 март Автор Публикувано: 27 март преди 10 минути , Duke каза: Аз именно за ЛК говоря. Не съм те разбрал. Дори не знаех, че има физ. карта за ЛК. От няколко години го ползвам с карти на Уникредит и Пощенска и никога не съм имал проблем. Само показвам баркода и винаги е било ОК. Даже бях направил няколко регистрации за картите на различните банки (различни юзъри, но все пак към един мейл и си работеше). Но се оказа, че може и дори в един профил да се сменя картата и съответно да се ползват посещенията през различните баМки... Ясно, че приложението не мисли, а само брой до Х, но поне не нося пластика и за това 🙂
Alexander Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март И аз не съм чувал за физическа карта на ЛК, само с приложение или може би има предвид със самата КК към която е ЛК вързан. 1
stanimir Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Аз съм инсталирал Lounge Key приложението на няколко телефона (последно през февруари) и не съм имал проблем с QR кода.Така или иначе винаги нося и физическата карта (банковата карта), та не би било проблем. 1
mitrov Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Здравейте! Препоръчайте ми моля салон по Lounge Key в Сингапур. И ако имате информация в колко часа обикновенно отварят и дали ма денонощни?
Eva eva Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 31 минути , mitrov каза: Здравейте! Препоръчайте ми моля салон по Lounge Key в Сингапур. И ако имате информация в колко часа обикновенно отварят и дали ма денонощни? Първо си вижте от кой терминал ще летите. След това може да си проверите в приложението Lounge Key.
adreno Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март За LoungeKey - най-добре е да се прави регистрация през компютър с номера на картата. После просто си сваляте приложението и влизате с новосъздадения акаунт. А може да влизате и през браузъра на телефона в акаунта. Не се необходимми никакви QR кодове, поне що се отнася до програмата на Мастъркард. 3
Duke Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 3 часа, jorocontrola каза: Не съм те разбрал. Дори не знаех, че има физ. карта за ЛК. От няколко години го ползвам с карти на Уникредит и Пощенска и никога не съм имал проблем. Само показвам баркода и винаги е било ОК. Даже бях направил няколко регистрации за картите на различните банки (различни юзъри, но все пак към един мейл и си работеше). Но се оказа, че може и дори в един профил да се сменя картата и съответно да се ползват посещенията през различните баМки... Ясно, че приложението не мисли, а само брой до Х, но поне не нося пластика и за това 🙂 Не, не, картата е на ПИБ. Просто имах проблем с активирани на приложението в началото, а после след някакви ъпдейти "забрави" паролата и сега не мога да вляза в него. Това го умножи по две, защото аз се занимавам и с тези неща по отношение на телефона на съпругата. Така или иначе докато в началото работеше пробвахме няколко пъти да влезем в лаунджове само с приложението, но единствено на VIE успяхме - навсякъде другаде искаха да представим и пластиките. Не знам, сега може и да е друго, може би тогава все още беше в началото на кампанията на MasterCard и нещата не бяха съвсем улегнали... 2
Иван Попов Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март Вече си взех Mastercard Gold от Fibank и се опитвам да разбера как точно става достъпът до lounge салоните. Доколкото разбирам, достъпът е чрез LoungeKey – трябва да се регистрирам предварително с картата и след това на място да показвам самата карта или приложението + бордна карта. Също така май зависи от пакета дали има включени безплатни посещения или се таксува всяко влизане. Така ли е на практика или пропускам нещо?
adreno Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март преди 8 минути , Иван Попов каза: Вече си взех Mastercard Gold от Fibank и се опитвам да разбера как точно става достъпът до lounge салоните. Доколкото разбирам, достъпът е чрез LoungeKey – трябва да се регистрирам предварително с картата и след това на място да показвам самата карта или приложението + бордна карта. Също така май зависи от пакета дали има включени безплатни посещения или се таксува всяко влизане. Така ли е на практика или пропускам нещо? Gold e с 4 посещения безплатно. Регистрирай се тук: https://www.loungekey.com/GoldandBusiness Може да ползваш и кредитната карта, може и QR кода от приложението или сайта на Loungekey 2 1
Ilian359 Публикувано: 28 март Публикувано: 28 март Аз моята MC Platinum от ПИБ не мога да я регистрирам в LoungeKey. Затова пластиката се представя в салона и се казва за колко човека е. И си броиш посещенията сам. 1 1
Captain45 Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март От ЛК казват, че банката трябвало да активира картата за тяхната програма, за да можеш да я регистрираш в приложението. Като се обадя на ПИБ, от там казват няма такова нещо. И се получава параграф 22. Реално за ЛК си ползвам само КК, защото като сканират баркода от приложението им казва, че не приема картата. От скоро извадих допълнителна карта и не може да се регистрира в приложението и след като звъняхме на спорта на ЛК, ни насочиха към банката издател в случая ПИБ. Та вече не ги мисля, влизаме с КК и си броим посещенията, защото не ги отразява в приложението. 3
marycap Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март На 28.03.2026 г. в 11:58, Иван Попов каза: Вече си взех Mastercard Gold от Fibank и се опитвам да разбера как точно става достъпът до lounge салоните. Доколкото разбирам, достъпът е чрез LoungeKey – трябва да се регистрирам предварително с картата и след това на място да показвам самата карта или приложението + бордна карта. Също така май зависи от пакета дали има включени безплатни посещения или се таксува всяко влизане. Така ли е на практика или пропускам нещо? Никога никъде не съм я регистрирала- просто я показвам заедно с бордната карта на входа. 2 1
Eva eva Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 2 часа, marycap каза: Никога никъде не съм я регистрирала- просто я показвам заедно с бордната карта на входа. Скоро на моя син поискаха регистрация в LoungeKey, съответно той нямаше и не ги пуснаха в салона /в Куала Лумпур/. На мен веднъж са ми искали регистрация, показах я от приложението, чекираха ме, но не помня къде беше. 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега