Ilian359 Публикувано: 22 април Публикувано: 22 април преди 2 часа, Иван Попов каза: Най-добре питай в банката защо не става – сигурен съм, че ще ти обърнат внимание. Те за всички програми ме пращат да питам Master Card 🙂 2
adreno Публикувано: 22 април Публикувано: 22 април преди 2 часа, Ilian359 каза: Те за всички програми ме пращат да питам Master Card 🙂 Проблема е при тях със сигурност - ако не работи нито през линка за активация на мастъркард, нито през този за активация специално за пиб. Пробвай да пишеш на loungekey.support@airport.mastercard.com за проблема с регистрацията, те поне трябва да кажат ако е в ПИБ и от там натискане 3 1
makler Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април Тадам за всички притежатели на приорити пас нов бонус на летище София! 8
c700700 Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април On 4/24/2026 at 8:57 PM, makler said: Тадам за всички притежатели на приорити пас нов бонус на летище София! Вече излиза и в lounge key апликацията на активирана карта MasterCard 2
Valery Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Тествахме го преди няколко дни. Старият салон повече ни харесваше. Ъпгрейд спрямо предишният е зоната за пушачи, която е отвън и наличието на шампанско на Вила Юстина. Сервиза им е под всякаква критика. Асортимента от неща за похапване е беден и блудкав. 5
adreno Публикувано: 8 май Публикувано: 8 май От 15 май Al Maha в Doha прекратяват работа с Collinson, съответно отпадат от Loungekey и Priority Pass, както и от програмата за премиум картите на Виза за България. 2
nino Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май Здравейте имам КК Mastercard gold на ПИБанк. Регистрирах я в Lounge key. От MC препоръчват регистрация в Mastercard Travel Experiences, но не разбрах какъв е смисъла от това. С какво би ми помогнало при посещения в салоните ?
Oshko Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май преди 21 минути , nino каза: Здравейте имам КК Mastercard gold на ПИБанк. Регистрирах я в Lounge key. От MC препоръчват регистрация в Mastercard Travel Experiences, но не разбрах какъв е смисъла от това. С какво би ми помогнало при посещения в салоните ? Май с нищо, аз се регистрирах, има разни платени fast trak опции на много малко летища и трансфери, които едва ли са изгодни, но не съм задълбавал. 3
Адриан ХН Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Може ли да се влезе безплатно в салона на летище Шарлероа Т1 с КК Виза Платинум на ДСК без картата да е регистрирана в LoungeKey?
jorocontrola Публикувано: 21 май Автор Публикувано: 21 май преди 9 минути , Адриан ХН каза: Може ли да се влезе безплатно в салона на летище Шарлероа Т1 с КК Виза Платинум на ДСК без картата да е регистрирана в LoungeKey? Тц, аз поне доколкото знам LoungeKey = МК КК. Освен ако ДСК нямат някакви неверояни условия, ама те не са по тези работи принципно... 1
Asya Assenova Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Преди 1 час, Адриан ХН каза: Може ли да се влезе безплатно в салона на летище Шарлероа Т1 с КК Виза Платинум на ДСК без картата да е регистрирана в LoungeKey? Не, можеш неограничено и безплатно само в няколко салона. 1
Asya Assenova Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 57 минути , jorocontrola каза: Тц, аз поне доколкото знам LoungeKey = МК КК. Освен ако ДСК нямат някакви неверояни условия, ама те не са по тези работи принципно... С Mastercard Gold имаш право на 4 безплатни посещения, с Mastercard World Debit - на 6 в рамките на една календарна година. Може да са само за те,б може и за придружител, но за всеки посетител се брои по 1 посещение. 1
adreno Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 16 минути , Asya Assenova каза: С Mastercard Gold имаш право на 4 безплатни посещения, с Mastercard World Debit - на 6 в рамките на една календарна година. Може да са само за те,б може и за придружител, но за всеки посетител се брои по 1 посещение. Те ДСК ги спряха, а и World Debit само Пощенска и ЦКБ още ги издават.
Asya Assenova Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 7 минути , adreno каза: Те ДСК ги спряха, а и World Debit само Пощенска и ЦКБ още ги издават. Аз съм с World Debit и си я ползвам. Издадена е през май от ОББ. 1
adreno Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 9 минути , Asya Assenova каза: Аз съм с World Debit и си я ползвам. Издадена е през май от ОББ. Шок - преди две седмици от ОББ ми казаха, че преди е била част от пакет, но вече не я издавали.
Asya Assenova Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май преди 4 минути , adreno каза: Шок - преди две седмици от ОББ ми казаха, че преди е била част от пакет, но вече не я издавали. Явно след това са я спрели, аз имах такава карта, изтичаше през май и получих подновената си карта в началото на този месец. Реално първата ми карта е издадена преди 3 години, ако не се лъжа. 1
Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Добре де, с КК Mastercard world от ЦКБ не трябваше ли посещение на софийския лондж да не ми се отчита към 16-те безплатни? Сега виждам в приложението LoungeKey, че са ми дръпнали от 16-те.
jorocontrola Публикувано: 23 юни Автор Публикувано: 23 юни преди 22 минути , Eva eva каза: Добре де, с КК Mastercard world от ЦКБ не трябваше ли посещение на софийския лондж да не ми се отчита към 16-те безплатни? Сега виждам в приложението LoungeKey, че са ми дръпнали от 16-те. Нямаш ли ПроиритиПас карта за София и десетина други салона?
adreno Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 16 минути , Eva eva каза: Добре де, с КК Mastercard world от ЦКБ не трябваше ли посещение на софийския лондж да не ми се отчита към 16-те безплатни? Сега виждам в приложението LoungeKey, че са ми дръпнали от 16-те. То трябва да е през PriorityPass посещението, ако е през LoungeKey си дърпат от 16-те 4
Jorro Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 31 минути , adreno каза: То трябва да е през PriorityPass посещението, ако е през LoungeKey си дърпат от 16-те т.е трябва да им се уточнява на рецепция да го правят през приорити пас така ли?
Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Тюх, просто си подадох картата и това беше. Нито са ме питали, нито съм обяснявала ....
jorocontrola Публикувано: 23 юни Автор Публикувано: 23 юни преди 20 минути , Jorro каза: т.е трябва да им се уточнява на рецепция да го правят през приорити пас така ли? Не, МК картата е свързана към ЛК. За ПП ти дават отделна карта от ЦКБ… 😉 2
Kamen Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни С world debit MasterCard на ЦКБ имам ли право на безплатно влизане от 6 броя на летище Букурещ? Loungekey не ми го показва като опция, интелекта ми твърди че можело 1
Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 3 минути , Kamen каза: С world debit MasterCard на ЦКБ имам ли право на безплатно влизане от 6 броя на летище Букурещ? Loungekey не ми го показва като опция, интелекта ми твърди че можело По принцип имате право на 6 безплатни посещения, но за Букурещ не ми излиза салон в Loungekey.
Седем Два Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни 27 minutes ago, Kamen said: С world debit MasterCard на ЦКБ имам ли право на безплатно влизане от 6 броя на летище Букурещ? Loungekey не ми го показва като опция, интелекта ми твърди че можело Loungekey не работи за OTP, лично проверено. Но и салонът не е добър, така че не е голяма загуба. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега