Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Добре, свързах се с ЦКБ, трябва да отида до офиса им да си взема картата за Приорити пас. Сега, обаче, се опитвам да си изтрия кредитната карта от профила в Лонджкий и да си регистрирам дебитната, но не се получава. Как беше фитката?
Jorro Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни В момента, Eva eva каза: Добре, свързах се с ЦКБ, трябва да отида до офиса им да си взема картата за Приорити пас. Сега, обаче, се опитвам да си изтрия кредитната карта от профила в Лонджкий и да си регистрирам дебитната, но не се получава. Как беше фитката? нова регистрация с нов имейл?
jorocontrola Публикувано: 23 юни Автор Публикувано: 23 юни Влез в ЛК приложението. После в менюто за профил и има опция за смяна на картата. Регистрацията е по юзърнейм и може да са няколко на един мейл принципно… 😉
Loverboy Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Револют са сменили доставчика за лаунджовете - вече са с LoungeKey, а не Драгонпас. Интересното е, че София не излиза и няма лаундж в София.
Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Не става, опитвам да сменя картата и излиза това. Няма да стане с нова регистрация, защото дебитната вече я бях добавяла в приложението.
adreno Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 21 минути , Eva eva каза: Не става, опитвам да сменя картата и излиза това. Няма да стане с нова регистрация, защото дебитната вече я бях добавяла в приложението. Излез от приложението от акаунта на кредитната и влез с акаунта, с който си добавила дебитната. Няма никакво значение къде си добваяла картата (дали в уеб или през приложението) - важното е към кой акаунт си го направила. Ако не си знаеш акаунта: https://www.loungekey.com/en/forgot-username и на мейла ще получиш всички акаунти, които са регистрирани с тази поща. 1
Eva eva Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 39 минути , adreno каза: Излез от приложението от акаунта на кредитната и влез с акаунта, с който си добавила дебитната. Няма никакво значение къде си добваяла картата (дали в уеб или през приложението) - важното е към кой акаунт си го направила. Ако не си знаеш акаунта: https://www.loungekey.com/en/forgot-username и на мейла ще получиш всички акаунти, които са регистрирани с тази поща. И двете ми карти бяха/са добавени към един и същ акаунт. Писах и на ЦКБ, да видим какво ще кажат 🙂
adreno Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 29 минути , Eva eva каза: И двете ми карти бяха/са добавени към един и същ акаунт. Писах и на ЦКБ, да видим какво ще кажат 🙂 Няма как да имаш две карти едновременно в един акаунт за LoungeKey или PriorityPass. Технически е невъзможно. Може преди време в този акаунт да си имала дебитната карта, после да си я сменила с кредитната и сега като се опитваш да върнеш дебитната да не позволява. Може да имаш два акаунта (например Eva1 и Еva2), които да са с еднакъв мейл адрес. ЦКБ е малко вероятно да ти свършат работа, пиши на LoungeKey съпорта по-добре. 4
jorocontrola Публикувано: 23 юни Автор Публикувано: 23 юни Все пак не би трябвало да е проблем и директно да ползваш банковата си карта за вход в салоните. Просто ще трябва сама да си броиш посещенията 😉 2
stanimir Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Може би звучи като ерес магеланец да плати за посещение на салон , но ако някой няма друга възможност предложението на Trip.com не е лошо. *Не е обвързано с купуване на полет : Frankfurt Airport: €23 VIP Lounge Access Линк 3
Duke Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 50 минути , stanimir каза: Може би звучи като ерес магеланец да плати за посещение на салон , но ако някой няма друга възможност предложението на Trip.com не е лошо. *Не е обвързано с купуване на полет : Frankfurt Airport: €23 VIP Lounge Access Линк Направо щеше да звучи приемливо ако беше за някой от еърсайд лаунджовете на Т1. Не че Luxx е кой знае колко лош. Напротив, навремето беше един от любимите ми лаунджове, но през последните години доста го занемариха и се нуждае от сериозен ремонт. Иначе като асортимент на храна и напитки все още е над средно ниво. Проблемът обаче е в неговото местоположение, което е преди секюрити. Предвид непредвидимостта на времето необходимо за преминаване на проверка на Т1 на FRA, определено Luxx е ОК само в безплатната си версия... 6
stanimir Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Ясно , винаги съм имал кратки връзки там (няколко почти инфарктни) и май никога не съм влизал в салоните. Вероятно затова и тази оферта. 2
Jorro Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август преди 22 часа, Duke каза: Направо щеше да звучи приемливо ако беше за някой от еърсайд лаунджовете на Т1. Не че Luxx е кой знае колко лош. Напротив, навремето беше един от любимите ми лаунджове, но през последните години доста го занемариха и се нуждае от сериозен ремонт. Иначе като асортимент на храна и напитки все още е над средно ниво. Проблемът обаче е в неговото местоположение, което е преди секюрити. Предвид непредвидимостта на времето необходимо за преминаване на проверка на Т1 на FRA, определено Luxx е ОК само в безплатната си версия... Аз никога не съм влизал в този салон, но постоянно попадам на статии за домашните любимци, които си гледат там 😄
Duke Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август преди 9 минути , Jorro каза: Аз никога не съм влизал в този салон, но постоянно попадам на статии за домашните любимци, които си гледат там 😄 Домашни любимци от вида мишки и плъхове се разхождат от години на Т1 на FRA, така че това не е нещо ново за летището, но специално в Luxx не съм ги засичал...
venceremos Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Не знам дали е за тази тема, но в момента през Trip.com може да се вземе pass за салоните на Т1 и Т3 на виенското летище за 11,35 евро. Има дати до средата на февруари: 13
lyubo21 Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 3 часа, venceremos каза: Не знам дали е за тази тема, но в момента през Trip.com може да се вземе pass за салоните на Т1 и Т3 на виенското летище за 11,35 евро. Има дати до средата на февруари: И не само, взимал съм пасове за приятели на подобни цени, повечето за летища в Азия. Не съм виждал на друга платформа подобни цени за платен вход в салони. Заслужава си да се проверява, когато има нужда. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега