Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

преди 21 минути , Ou7law каза:

Преди малко бях в офис на ПИБ и казаха, че няма проблем, че не съм техен клиент. Промоцията я има на златните карти до 31.12.

Единственото нещо, което не можаха да ми отговорят, беше каква е разликата между златните Visa и MC. Защото на сайта пише, че Visa няма Fast track, Cashback при всяка покупка и програма за лоялност priceless.com. Чакам да ми се обадят и да ми кажат, че не можеха да влезнат нещо в сайта и да проверят какви са разликите между двете.

По-горе @Яничка писа, че фаст трака на летище София не работи от 2 години и за съжаление е вярно. Та в сайтовете не винаги инфото е актуално.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 часа, wiliko каза:

както смело @Duke се опитва да ме убеди че имам ....  😉имам ама грънци 😋

преди 16 часа, Asya Assenova каза:

Някои банки имат заварено положение - клиенти  само с кредитни карти,  без  кредитната карта да е обвързана със сметка. Ако нямаш сметка в същота банка, можеш да погасяваш задължения по кредитната карта само на каса, на банкомат  или през тяхно приложение от карта в друга банка.

Да, очевидно въпросната банка е възприела принципът на Diners, които май също ползваха системата с една обща сметка. Но, това е изключение от правилото. В общия случай се открива сметка към която се издава кредитна карта. Тъй като сметката зад кредитната карта има различни функции, няма как към открита сметка с дебитна карта допълнително да се издаде и кредитна карта...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 48 минути , Duke каза:

Да, очевидно въпросната банка е възприела принципът на Diners, които май също ползваха системата с една обща сметка. Но, това е изключение от правилото. В общия случай се открива сметка към която се издава кредитна карта. Тъй като сметката зад кредитната карта има различни функции, няма как към открита сметка с дебитна карта допълнително да се издаде и кредитна карта...

точно така Изключение!, и затова не бива така категорично да твърдиш че няма как да се случи...

Весели празници 🎅

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 30 минути , wiliko каза:

точно така Изключение!, и затова не бива така категорично да твърдиш че няма как да се случи...

Весели празници 🎅

Не разбирам целта на подобен опит за елементарно заяждане. Обръщам внимание, че първоначалното ми мнение е свързано с въпрос за кредитна карта издадена от ПИБ. Разбира се, че винаги има изключения от правилото, но все пак в ежедневието не се ръководим от изключенията...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, jorocontrola каза:

@wiliko какво излиза като натиснеш на "Сметки"?

Опс, то си пише ...

Според мен просто не я показва. Но как погасяваш картата?

Като им гледам интерфейса, няма по-добра причина да не си им клиент.

Малко е дървен интерфейса, но всъщност е удобен за ползване. А и за плащане на битови сметки и данъци нямат равни според мен.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

В крайна сметка се оказа, че златната Виза няма безплатен достъп до салоните, само с МС.

Сутринта кандидатствах за нея от офис, след 1 час ми се обадиха, че съм одобрен и до пет работни дни ще пристигне.

Връзка към коментар
преди 1 час, Ou7law каза:

В крайна сметка се оказа, че златната Виза няма безплатен достъп до салоните, само с МС.

Сутринта кандидатствах за нея от офис, след 1 час ми се обадиха, че съм одобрен и до пет работни дни ще пристигне.

Мисля, че има само за Летище София.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...
преди 12 минути , bibi каза:

А златният МС? 😀

Последно като пробвах в София мисля, че беше само за мен. Говоря за кредитна. Преди имаше безплатен гост с кредитна и само за теб с дебитна МС.

Сега изкарах злана дебитна от Уникредит и тя важи за 2ма за момента уж 🙂

Връзка към коментар
преди 32 минути , jorocontrola каза:

Сега изкарах злана дебитна от Уникредит и тя важи за 2ма за момента уж

Важи за двама абсолютно, даже днес ме питаха само за един човек ли искам.

Преди беше само за София, сега гледам, че и за Виена я рекламират.

Връзка към коментар
преди 5 часа, jorocontrola каза:

Последно като пробвах в София мисля, че беше само за мен. Говоря за кредитна. Преди имаше безплатен гост с кредитна и само за теб с дебитна МС.

Сега изкарах злана дебитна от Уникредит и тя важи за 2ма за момента уж 🙂

преди 4 часа, Argentique каза:

Важи за двама абсолютно, даже днес ме питаха само за един човек ли искам.

Преди беше само за София, сега гледам, че и за Виена я рекламират.

Важи за двама(личен опит)! Освен за София, важи и за салоните в Белград, Виена и Истанбул! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, crazyhorse каза:

Освен за София, важи и за салоните в Белград, Виена и Истанбул! 

Аз говорех за златна Виза на уникредит да доуточня. 🙂

Връзка към коментар
преди 3 минути , Argentique каза:

Аз говорех за златна Виза на уникредит да доуточня. 🙂

Да, аз също говоря за нея! За другите салони не съм я пробвал, но в София е сигурно, че става! 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

За VISA е ясно:

https://www.visabg.com/promotsii/sofiaairport.html

Цитат

*Visa Business Credit – само картодържателят;

*Visa Gold – с 1 придружител;

*Visa Platinum  - с 2-ма придружителя;

*Visa Infinite – с 3-ма придружителя. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой дали ползва дебитна World elite Мastercard или кредитна Gold Mastercard от ОББ? Интересува ме има ли безплатно ползване на салоните на летището в Истанбул. Със сигурност има безплатен достъп до Aspire на Т2 в София, но дали е само за картодържателя или и за придружител. Писах мейл на ОББ с тези въпроси, вече два пъти не ми отговарят конкретно и започват да ме дразнят. 

Връзка към коментар
преди 4 часа, tougherty каза:

Някой дали ползва дебитна World elite Мastercard или кредитна Gold Mastercard от ОББ? Интересува ме има ли безплатно ползване на салоните на летището в Истанбул. Със сигурност има безплатен достъп до Aspire на Т2 в София, но дали е само за картодържателя или и за придружител. Писах мейл на ОББ с тези въпроси, вече два пъти не ми отговарят конкретно и започват да ме дразнят. 

Влез и провери тук. Ако не я намираш се регистрирай в лаунджкий сайта през линка на мастъркард с картата ти и ще видиш за къде и за колко души имаш достъп.https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Jorro каза:

Влез и провери тук. Ако не я намираш се регистрирай в лаунджкий сайта през линка на мастъркард с картата ти и ще видиш за къде и за колко души имаш достъп.https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html

На мен ми дава само Unlimited Visits +1 Guest, но не пише салони за които важи

Връзка към коментар

Пише най-отгоре . 

“И Mastercard осигурява именно това на своите Бизнес и Премиум клиенти, предоставяйки им безплатен достъп до бизнес салоните на летище София, Белград, Виена и Истанбул, като част от програмата LoungeKey.”

преди 8 минути , adreno каза:

На мен ми дава само Unlimited Visits +1 Guest, но не пише салони за които важи

Връзка към коментар
преди 1 минута , stanislavpp каза:

Пише най-отгоре . 

“И Mastercard осигурява именно това на своите Бизнес и Премиум клиенти, предоставяйки им безплатен достъп до бизнес салоните на летище София, Белград, Виена и Истанбул, като част от програмата LoungeKey.”

Това е ясно - в приложението не пише обаче нищо такова

Връзка към коментар
преди 56 минути , adreno каза:

Това е ясно - в приложението не пише обаче нищо такова

Е , наистина ли има необходимост да повтарят ? Не е ли достатъчно ясно написано ?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.