Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2023

Препоръчани мнения

преди 35 минути , iabulka каза:

Имах обаждане тази сутрин. От непознат номер. Хм, че кой ще ми звъни? Куриерските фирми пращат смс, не се обаждат по телефона. Дали пък моето джудже не е решило лично да ми даде подарък (си мисля, а самата аз още не съм готова с моя подарък). Не, нищо от това. Бяха от мобилния оператор, да ми предложат оферта, която никъде не е обявена, но аз нали съм примерен клиент - обаждат ми се да ми я предложат лично по телефона. Ееееех, това дали да го считам за коледен подарък. 😉

Всяко едно обаждане и смс през тази част на годината се приема за подарък 😄

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 15 минути , zvezda9001 каза:

Едно смахнато Жуже много прилежно си е свършило работата 😄 но получателя все още си събира акъла и речта по пътя от Спиди  😄

Ааа, щом е тъй - да прощава джуджето:blush: 

Ехоо, на някой не му ли се ходи до Спиди?

Аз бих могла да ида, но ще ме върнат без пакет, че нямам приглашение:girl_witch:

• Смея се 7
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Аз се извинявам на моето джудже. Имам смс от вчера за пратка, но съм в одит от БСА до утре и няма как да взема пратката.

Ако тръгнат одиторите по рано, може и днес да я взема.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 29.11.2023 г. в 9:02, Bogdan каза:

Медът е от моите два кошера, които имам, та реших да споделя с Вас производството си😀

Може да стана редовен клиент и да поощря разширяване на производството 😉

• Браво 8
Връзка към коментар
Преди 1 час, Kalina Ivanova каза:

Ааа, щом е тъй - да прощава джуджето:blush: 

Ехоо, на някой не му ли се ходи до Спиди?

Аз бих могла да ида, но ще ме върнат без пакет, че нямам приглашение:girl_witch:

Моля прати ми координати, за да ти препратя два пакета😳. Съгласна съм даже и по един да си разделим…

Имам коледно опаковани едни неща. Чак ме е страх не да ги отворя, да ги погледна само, като знам откъде идват. Стоят в ъгъла, докато реша какво да правя. 

IMG_2425.jpeg.11dd6164d6e9251b47f899f074aa590d.jpeg
Леки са иначе, за чупливи едва ли.

IMG_2423.jpeg.f5dbde6347eb691abb84f30273541b23.jpeg

Нали казах, че не може все едни и същи да са “героите”…хм

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 56 минути , ДиянаВ каза:

Моля прати ми координати, за да ти препратя два пакета😳. Съгласна съм даже и по един да си разделим…

Имам коледно опаковани едни неща. Чак ме е страх не да ги отворя, да ги погледна само, като знам откъде идват. Стоят в ъгъла, докато реша какво да правя. 

IMG_2425.jpeg.11dd6164d6e9251b47f899f074aa590d.jpeg
Леки са иначе, за чупливи едва ли.

IMG_2423.jpeg.f5dbde6347eb691abb84f30273541b23.jpeg

Нали казах, че не може все едни и същи да са “героите”…хм

Ще е интересно да ги препратиш след като са толкова персонализирани 😄 А героя той си е един и си е правилния 😄 нали ви казах, че съм в шок от разпределението  и за медала някой не е чел!

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
На 30.11.2023 г. в 14:12, ДиянаВ каза:

Оле...ама там моето име ли пише?:blush:

Я отваряй да видим, че съм хукнала в обратна на Русе посока...

преди 23 часа, zvezda9001 каза:

Ще е интересно да ги препратиш след като са толкова персонализирани 😄 А героя той си е един и си е правилния 😄

И аз това рекох... 

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 19 минути , ДиянаВ каза:

Някой магеланец няма ли да се обади: - ДиянаВ, не отваряй, ще имаш друг подарък - от оригиналното джудже :biggrin:

Ще почакам с надежда :wink:

Колкото и да чакаш, едва ли ще се появи такъв ... всички тръпнем в очакване (предполагам, че дори и такива като мен които пропуснаха размяната) 🙂

Отваряййй ....

• Харесвам 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

преди 46 минути , ДиянаВ каза:

Някой магеланец няма ли да се обади: - ДиянаВ, не отваряй, ще имаш друг подарък - от оригиналното джудже :biggrin:

А всъщност  вече е изкормила и изръчкала целия подарък дори с надпис не отваряй 😄 тук на нас само прах в очите 😄

FB_IMG_1701353100380.jpg

• Смея се 20
Връзка към коментар

Докато някои се "страхуват" да си отворят подаръка, аз искам да се похваля с моя.

IMG-8de589add681615fd053364a84a9853f-V.jpg.f5cb2c51e5cfa8103ada24efbe7b0c90.jpg

Той също е от едно мое многогодишно джудже, извън играта. Благодаря @jungfraujoch за чудесния подарък.

20231130_134435.jpg.2cf934edcb9e6d9707478167d89ada26.jpg

Имам си красива играчка за елхата, коледна свещ, магнитче, шоколадово изкушение, много сладурско тефтерче и чудесни пожелания. 

Сега ще чакам и официалния подарък .

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 8
Връзка към коментар
преди 18 минути , zvezda9001 каза:

А всъщност  вече е изкормила и изръчкала целия подарък дори с надпис не отваряй 😄 тук на нас само прах в очите 😄

FB_IMG_1701353100380.jpg

Щолен има ли😆😛

Нищо не съм изкормвала. Ето стои си скрит зад принтера. 

image.jpg

• Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 6
Връзка към коментар
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

Щолен има ли😆😛

Нищо не съм изкормвала. Ето стои си скрит зад принтера. 

image.jpg

На твое място до парното не бих до държала 😄 че ще вземе щолена да се развали 😄 не бих и разчитала, че надписа Чупливо не е верен!

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 30 минути , alienad каза:

Докато някои се "страхуват" да си отворят подаръка, аз искам да се похваля с моя.

IMG-8de589add681615fd053364a84a9853f-V.jpg.f5cb2c51e5cfa8103ada24efbe7b0c90.jpg

Той също е от едно мое многогодишно джудже, извън играта. Благодаря @jungfraujoch за чудесния подарък.

20231130_134435.jpg.2cf934edcb9e6d9707478167d89ada26.jpg

Имам си красива играчка за елхата, коледна свещ, магнитче, шоколадово изкушение, много сладурско тефтерче и чудесни пожелания. 

Сега ще чакам и официалния подарък .

@alienad,радвам се,че се запознахме покрай играта Размяна на коледни подаръци в магеланци! 

Да записваш важните неща в планера и най-вече пътешествията! 

Благодаря на нашата Снежанка @Mary за чудесната инициатива.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Айде, моля ви се, тази година да няма хора, които оставят подаръци под елхата, до парното, принтера, под дюшека и т.н., и създават напрежение у другите, което избива в гризане на нокти и проверяване на сайта нон-стоп. Имайте малко милост (@ДиянаВ)!

• Харесвам 2
  • Смея се 18
Връзка към коментар
преди 1 час, zvezda9001 каза:

😄 нали ви казах, че съм в шок от разпределението  и за медала някой не е чел!

Преди 1 час, ДиянаВ каза:

От това по оригинално, няма на къде

• Харесвам 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Хо-хо-хо! Аз май си имам подарък!

Сестра ми е получила смс и след работа ще отиде да вземе пратката. И тъй като не очаква нещо друго, предполага се, че това е за мен. Инструктирана е за снимков материал. Но предвид часовата ни разлика, не знам кога ще успея да се похваля, като хората! 😉

• Харесвам 14
  • Браво 5
Връзка към коментар

Взех си и аз подаръка след 2 дни отлежаване в Спиди. Благодаря на @Тополска за прекрасен подарък и пожелания. Имам си пухкаво одеялце, Коледно чорапче, много красив шал и страхотна коледна чиния с лакомства.

Големи благодарности на @Тополска. Весела и топла Коледа!

20231201_105212.jpg

20231201_105336.jpg

• Харесвам 20
  • Браво 9
Връзка към коментар

Ето и при мен изненада;))) Отивам до Спиди да изпратя подарък като съвестно джудже, а се върнах и аз с подарък! Не бях получила sms и си беше изненада. Благодаря ти @jungfraujoch! Имам си книга с коледно настроение(надявам се), красиво тефтерче да си записвам травел задачи, дизайнерско пътно несесерче, коледни красоти и любими шоколадови бонбони. И всичко това придружено от чудесни пожелания! Благодаря на Снежанка за тези невероятни емоции, които всяка година ни носи!

20231201_121403.jpg

20231201_121343.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 9
Връзка към коментар

Нямате спирка, ей! 
Още ден можехте да изчакате със забавленията. 
Дядо Коледа и в Сао Пауло дерзае! 

IMG_5923.jpeg

А аз съм вече в Рим. 
Утре ще отговоря на съобщенията и ще отметна всички получени подаръци. 
Моят подарък, който ще подарявам също е на път. Очаквам го с нетърпение. 

• Харесвам 22
  • Браво 10
Връзка към коментар

@Marisha надявам се, одита да е минал отлично и с моите пожелания да започне една незабравима Коледа за теб и твоето семейство. Весели празници! И да знаеш, че сме градски.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 5 минути , Тополска каза:

@Marisha надявам се, одита да е минал отлично и с моите пожелания да започне една незабравима Коледа за теб и твоето семейство. Весели празници! И да знаеш, че сме градски.

За сега с одита всичко е наред, не мина без леки, а и не много леки проблеми, но окончателния резултат ще е след 15 дни. Така че още 2 седмици ще съм под напрежение.

След това ще си отдъхна може би и ще заминем предколедно за Неапол. За Коледа винаги сме софиянци при децата. 

Весела Коледа и на твоето семейство!

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Обърках фирмата.

Положението е тежко. Приготвих подаръка и го взех с мен. Не успях да го изпратя преди тренировката, затова след това. 

Леко притеснен влизам в офиса, защото имам чуплива част в подаръка и за начина, по-който ще го опаковаме и изпратим.

Всичко точно, момичето от фирмата опакова, пакетира и иска данни. Ииии виждам, че се намирам в син офис ... служителката потвърждава, че тук не е Speedy. Позволи ми да запазя опаковката и така до правилния офис. Подаръкът е изпратен.

Искам предварително да се извиня на другарчето, което ще го получи, че е в много неподаръчен вид и половината е опакован с етикети на Econt. Няма скрита замисъл. 🤣🤣🤣

• Харесвам 5
  • Смея се 17
Връзка към коментар
преди 1 час, Роми каза:

Ето и при мен изненада;))) Отивам до Спиди да изпратя подарък като съвестно джудже, а се върнах и аз с подарък! Не бях получила sms и си беше изненада. Благодаря ти @jungfraujoch! Имам си книга с коледно настроение(надявам се), красиво тефтерче да си записвам травел задачи, дизайнерско пътно несесерче, коледни красоти и любими шоколадови бонбони. И всичко това придружено от чудесни пожелания! Благодаря на Снежанка за тези невероятни емоции, които всяка година ни носи!

20231201_121403.jpg

20231201_121343.jpg

@Роми,радвам се,че успях да те изненадам приятно!

От вчера се притесних,че нещо не е наред с пратката.Обадих се в Спиди и ме увериха,че имаш смс.А то не било точно така.:laugh:

Важното е,че подаръкът е пристигнал точно навреме. 

Пожелавам ти прекрасни моменти и вдъхновяващи пътешествия! 

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.