Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 26.09.2025 г. в 11:21, Фил каза:

Ееее, да му се не види - точно бях приготвил снимка от едно китно полско градче  , но май ще се откажа. :grin:

Szczebrzeszyn - Шчебжѐшин (като игрек е всъщност между "ъ" и "и").  "Р" няма, тъй като RZ e Ж.   SZ е Ш, CZ е Ч. Просто като фасул. Чак се подсетих за Гжегош Бженчишчикиевич от село Хжоншчижевошице, обл. Уенкоуоди

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:
На 24.10.2025 г. в 23:28, Hakkâri Spor каза:

Szczebrzeszyn - Шчебжѐшин (като игрек е всъщност между "ъ" и "и").  "Р" няма, тъй като RZ e Ж.   SZ е Ш, CZ е Ч. Просто като фасул. Чак се подсетих за Гжегош Бженчишчикиевич от село Хжоншчижевошице, обл. Уенкоуоди

Ако искаш ми вярвай, направо умрях от смях на този клип 😀 

• Смея се 1
Публикувано:

Много ми харесва снимката във вида за календара😄 Успокоих се, че синьото не превзема зеленото 🙃

Сега остава през избрания месец март 2026 г. да имам слънчев прозорец и на друг Азорски остров 🤩

Благодаря @MayaS 💕 Пожелавам ти вдъхновяващи пътешествия

• Благодаря 1
Публикувано:

Вчера и днес изпратих съобщения до избраните снимки (Магеланци) да потвърдят дали всичко е ок с това как изглеждат вече готовите страници за календарите. Очаквам вашите отговори до утре вечерта. Благодаря на тези, които вече отговориха.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Привет, 1+1 за мен, моля. Благодаря от сърце на @MayaS и всички организатори, доставихте ми истинско удоволствие по време на целия процес 🙂.  

Публикувано:
преди 3 минути , Kristiyan Desev каза:

Привет, 1+1 за мен, моля. Благодаря от сърце на @MayaS и всички организатори, доставихте ми истинско удоволствие по време на целия процес 🙂.  

Напиши го в темата за предварителни поръчки, ако не си.

• Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 38 минути , dechy каза:

Как ще се вземат календарите от мол България от 28.11. - 30.11?

Аз съм там и ще ги давам. Ще дам и допълнителни координати и инфо освен това в темата

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 39 минути , Monika_Koko каза:

Ще има ли опция за получаване на календарите на коледната сбирка? 

Зависи дали ще има сбирка и зависи дали аз ще бъда.

• Харесвам 3
Публикувано:

Поръчах календари преди два дни. Но днес бях отворил формата за поръчка и натиснах "Изчистване на формуляра". Нали това не означава, че съм отказал поръчката?

Публикувано:
преди 4 часа, traveler каза:

Поръчах календари преди два дни. Но днес бях отворил формата за поръчка и натиснах "Изчистване на формуляра". Нали това не означава, че съм отказал поръчката?

Трябва да проверя

Публикувано:
преди 4 часа, traveler каза:

Всичката информация е налична. Няма проблем.

• Благодаря 1
Публикувано:

Да напомня, че магеланци със снимка в календара но без допълнителна поръчка трябва да попълнят също формата, за да си получат безплатния календар.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

@MayaS, сега при обявена сбирка да попитам има ли възможност на нея да се вземат календари?

Няма да съм с кола и не мога да нося тежко. Нама как да предложа тази опция.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.