Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Argentique каза:

А къде е снимката от Ботсвана? Тя ми е от любимите! Няма да играя повече. :unsure:

Повторение на авторите. Имахме 3-ма автора с по 2 класирани снимки. Отпада тази с по малкото гласове

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , MayaS каза:

Повторение на авторите. Имахме 3-ма автора с по 2 класирани снимки. Отпада тази с по малкото гласове

Възможно ли е да се видят авторите на снимките от втория кръг на гласуване. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Doctor Who каза:

А защо не и на всички снимки, още от първия кръг. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , Doctor Who каза:

Мен ме интересуват и от първия кръг. 

Мисля, че в предишни години идваше един момент в който ги виждахме.

---

Sorry, писали сме едновременно с @Фил.

Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

Абе, повече от трима бяха 😉

@ven62

Ами... ъъъ... емотиконите... и те се водят някакъв по-арт... 😉

😄

Ти не се шегувай с мен, че имам много да ти се "карам":acute:... По-нататък, че сега нямам време.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 минути , MayaS каза:

И аз  искам ленивеца, ама няма🙂. А защо има повторение на дестинации в крайно класиране?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , ven62 каза:

По-нататък, че сега нямам време.

Цитирам един небезизвестен коментатор: "Дублирам с хикс" 😉

Разбира се, че ще излязат и всички участвали снимки с авторите им.

Дайте време на модераторите, хора са 🙂

Аз благодаря за всички разнообразни емотикончета, която получи снимката ми в първи кръг и се надявам тя да ви е накарала да се усмихнете. Или да ме ошамарите 🙂

преди всичко тези календари са, за да ни доставят емоции 🙂

Благодаря на @MayaS на Основателя и на модераторите, че отново ни възвърнаха тези позабравени емоции, както и на всички, които участваха със снимки и/или с гласовете си! 

🙂

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 минути , Marisha каза:

А защо има повторение на дестинации в крайно класиране?

Защото правилото за повторение на дестинации отпадна преди няколко години.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, MayaS каза:

Ето и снимките победители. След като получим оригиналите и видим коя снимка за кой календар ще е удачна, ще пусна и отделна тема с разпределението по календари. За момента подредбата е по брой гласове.

Остров Източен Фолкланд

Кралски пингвини (Aptenodytes patagonicus)

Автор: @домосед

Целият отбор Пингвин благодарим сърдечно на Магеланци за първото място! 

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 13
  • Смея се 4
Публикувано:

Изненадана съм, но доста харесвам календара. Да, има неща, които са по-оцветени отколкото аз бих предпочела, но на пръв поглед бих казала, че е по-добър от предишните и се радвам, че авторите са избрали точно тези си снимки, особено първите трима. 

Иначе ние напълно осъзнаваме, че сме единствените, които биха си наредили така стената вкъщи и хич не сме учудени, че не се класираме 😄

PXL_20251020_101816823.jpg.f741a3955a54a676fb8d14abc7458746.jpg

Браво на организаторите!

• Харесвам 18
  • Браво 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

и хич не сме учудени, че не се класираме

За мое голямо съжаление, но уви масата е по-силна.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 23 минути , Lindt каза:

Изненадана съм, но доста харесвам календара. Да, има неща, които са по-оцветени отколкото аз бих предпочела, но на пръв поглед бих казала, че е по-добър от предишните и се радвам, че авторите са избрали точно тези си снимки, особено първите трима. 

Иначе ние напълно осъзнаваме, че сме единствените, които биха си наредили така стената вкъщи и хич не сме учудени, че не се класираме 😄

PXL_20251020_101816823.jpg.f741a3955a54a676fb8d14abc7458746.jpg

Браво на организаторите!

И аз съм от тези, които упорстват със снимки на животни. Обикновено се класирам убедително на първи кръг и на втори кръг - животинките отпадат.  Но и пък не мисля да се отказвам в избора си.

Благодаря на организаторите и модераторите за труда и доставената радост!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , Роми каза:

И аз съм от тези, които упорстват със снимки на животни. Обикновено се класирам убедително на първи кръг и на втори кръг - животинките отпадат.  Но и пък не мисля да се отказвам в избора си.

Благодаря на организаторите и модераторите за труда и доставената радост!

А, не, аз не упорствам с животните, само Жижо.

Винаги предлагам няколко варианта, та сега сложих море и чаена плантация. Но ние вече над година нямаме далечни пътувания и не си правим труда да обработваме снимките си, пък и рядко попадаме на подходящо място с идеална светлина.

• Харесвам 1
Публикувано:

ВАЖНО!

Довечера или най-късно утре избраните автори и снимки ще получите информация как да качите оригиналните снимки. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 7 минути , Lindt каза:

Айде, айде, заради теб качих японска снимка, а не колибри!

• Харесвам 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 10 минути , Lindt каза:

Винаги предлагам няколко варианта, та сега сложих море и чаена плантация. Но ние вече над година нямаме далечни пътувания и не си правим труда да обработваме снимките си, пък и рядко попадаме на подходящо място с идеална светлина.

Аз винаги гласувам за животните, и сега исках ленивеца в календара, ама явно няма много такива като мен. А и знам, колко трудно се правят снимки на животни.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз харесвам календара, разнообразен е откъм дестинации. Щеше ми се за цвят някоя от Италиите да влезе - Петте земи или Прочида, но  може би догодина с други участници🙂 Радвам се за Великденския остров, Шотландия и Япония. Очаквано преобладават снимките с природа, но вероятно повечето тук точно това ни влече. Мен и небостъргачи ме привличат с нощен живот по възможност😆 повече от джамиите 😉, но разбирам и гласувалите. 
Красимира според мен трябва да пусне тото - във втори пореден календар класира Раджа Ампат😃, даже с по-голям успех. Честито!

Групата на динозавърския ездач догодина да не ни залива само с езера😛👏

Любопитно ми е на Ven62 ли е Франция, Мон Сен Мишел и с дрон ли я е правил? Хубав залез, ама много затъмнява обекта 😄 и просто не спирам да се смея на тази снимка и асоциацията ми🙃💩😆 За влязлата в календара, честито, напълно заслужава👏

Единствен трън в очите ще ми е вторият Виетнам, че и с отрязани обекти в кадъра, но няма да го гледам и готово🙈

Поздрави на всички активни и пасивни участници🤗 Догодина още по-шарен календар да направим, изпълнен с разнолики преживявания!

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 25 минути , Marisha каза:

Аз винаги гласувам за животните, и сега исках ленивеца в календара, ама явно няма много такива като мен. А и знам, колко трудно се правят снимки на животни.

Тези ленивци и аз ги гоних бая, на същото място според мене.  Имам няколко добри снимки, но тази е по-добра, така че нямаше как да не гласувам за нея

• Харесвам 3
Публикувано:

Догодина връщаме правилото за разнообразие на дестинациите. На мен ми се струва, че наистина тези повторения на държави, макар и от различни места не са добре.

• Харесвам 5
  • Замислям се 2
Публикувано:

Ето две от любимите ми снимки с животни!Правени са преди няколко години,но ми е интересно-коя от двете ви харесва повече?

Тази:IMG_20251020_143802.jpg.3c40566288aaab337a499c8272ed2271.jpg

Или тази:

IMG_20251020_143819.jpg.f646f6a840ce02540bffd178476f6060.jpg

• Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:
преди 19 минути , Боян Димитров каза:

Тези ленивци и аз ги гоних бая, на същото място според мене.  Имам няколко добри снимки, но тази е по-добра, така че нямаше как да не гласувам за нея

И ние ги гонихме на същото място, но нямаме хубави снимки.

@Роми, @Lindt не се отказвайте, снимките ви с животни са страхотни.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 минути , Боян Димитров каза:

Тези ленивци и аз ги гоних бая

преди 6 минути , Marisha каза:

И ние ги гонихме на същото място,

Вие ги гоните, те бягат ли, бягат. 😜

Screenshot.png.92b241386c8e8d0933c33c10c837e9e5.png

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Не

В момента, Argentique каза:

Вие ги гоните, те бягат ли, бягат. 😜

Screenshot.png.92b241386c8e8d0933c33c10c837e9e5.png

Просто не си виждала, колко могат да са бързи точно, когато не трябва🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Все пак има голям напредък този път - прекрасните пингвини оглавиха класацията! 

Дано някое голямо коте да успее да влезе следващия път. И някоя зимна и есенна снимка. Че леко натежават тези планини с езера. Това е да дам идея за посещаващите есенния сезон Япония, Корея и Китай.

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.