Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 47 минути , tara каза:

Тази година пропуснах записването, но ще надничам и чета за хубаво настроение!

Направо не мога да си представя,че мога да пропусна тази толкова готина инициатива.

🥰

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, D_Ivanova каза:

Официално открих размяната за 2025-та, да има прекрасни подаръци за всички 🎁🎄

Прекрасен подарък имаш, пълен с изненади 🎁

Ама @marycap можеше по-чевръста да бъде😄. Какво ми чака цял ден от старта и да не можеш да го получиш още в петък 😜

• Харесвам 2
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 51 минути , ДиянаВ каза:

Ама @marycap можеше по-чевръста да бъде😄

Наистина прекрасен подарък!

И аз си помислих точно това - толкова рано изпратен и получен подарък, изненада отвсякъде:santa2:

• Харесвам 7
Публикувано:

Плесвам се по челото и тичам обратно по магазините .

Няма да се излагам я ...

Аз не съм бързана , ама и хич не ми стига ума за дребните прекрасности ...

Та тичам ...

• Смея се 10
Публикувано:

IMG_20251129_191008.jpg.806e8d6294c7cf8910506f53d7c57f76.jpg

В трескава подготовка съм. Какво ли има в кутията? А за кого ли е наречена? 😉

Толкова ми е хубаво, че се опитах да си представя как получателят отваря кутията и с интерес разглежда какво има вътре. Надявам се да е с интерес, разбира се, и да съм улучила вкусовете му/ѝ. 

Цветето няма да го изпращам, само за украса е ( още не съм извадила коледната). ☺️🎁🎄

• Харесвам 13
  • Браво 6
Публикувано:
преди 15 минути , patilana каза:

Мари , може ли да изпросиш от Георги нови имотикони ?

Само за тази тема , моля , @Георги

Какви емотиконки ти липсват? 

Разгледай до края има и коледни. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Дори и на пътуване, дори и на 25 градуса, мисля за магеланския подарък - токущо купих новогодишната картичка,  от Никозия…. Така сме ние, джуджетата на Снежанка, работим от всяка точка на света, 24/7…)

IMG_4397.jpeg

• Харесвам 6
  • Браво 11
Публикувано:
преди 7 часа, marycap каза:

Мила @D_Ivanova, благодаря ти, че надеждата ми да те зарадва подаръкът, се сбъдна! Всеки тук изпитва вълнение, примесено с притеснение дали ще създаде коледно настроение за другарчето си🎄🎁.Нека има пътешествия, мир и любов!🌐🕊♥️ [За подсилване на емоцията добавяш 1ч.л. Рижки балсам в кафето. Запалваш коледните свещи със Снежко и Дядо Коледа (от синята твърда кутия с лампите😍) и- готово!]

Прекрасни празници ти пожелавам, много топлина, уют и Коледни чудеса!

С най- сърдечни благодарности на @Mary!

Благодаря ти за милите думи и прекрасните пожелания! ❤️️ А що се отнася до рецептата, веднага ще бъде изпробвана и ще споделя след това 🤗 

Само да вметна, че това е уникално и срам не срам вече изядох 2 😇

20251129_202724.jpg.0046ffbd5bc7804ba9ee8d5e19e91b58.jpg

• Харесвам 6
  • Браво 6
Публикувано:
преди 8 часа, jungfraujoch каза:

Имаш чудесен подарък,избран с грижа и внимание. 

Най-хубавото в размяната на коледни подаръци сред магеланци е радостта,усмивките и веселото настроение. 

Трудностите ни правят по-силни и нека този подарък е началото на всичко хубаво, което предстои!

@jungfraujoch, много хубаво го каза, за което безкрайно ти благодаря! Усмихнаха ме веднага топлите ти думи хи хи 🐼😍

• Харесвам 4
Публикувано:

То и аз надиплих един магнит от странско, ама не ми се чини да е достатъчно . Освен това нищичко не знам за красотата от картинката , та отивам да се образовам и после ще кажа на тия като мен дето ще се чудят поради что е там  ...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Ама @marycap можеше по-чевръста да бъде😄. Какво ми чака цял ден от старта и да не можеш да го получиш още в петък 😜

Ама и да беше го изпратила, нямаше да мога да го взема в петък, заради моите "приятели" от Интерлогистика, сега сме се споразумяли за понеделник, стискайте палци 😁 

Я кажи сега, къде са ти туроните тази година, никакъв отчет не си ни дала 🤭😜

• Смея се 6
Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Аааа, чевръста съм си!😉И календари получих, и подарък изпратих, и тръгвам на път, и ще събирам цялата фамилия по Коледа, а и на Магеланската Коледна сбирка ще бъда! А къщата и елхата украсих още на 15-ти ноември! Хваля си се сама, хахахахаааа:dance3:

преди 1 час, Leo каза:

Наистина прекрасен подарък!

И аз си помислих точно това - толкова рано изпратен и получен подарък, изненада отвсякъде:santa2:

Ами живеем наблизо и шейната на Дядо Коледа за секунди прелетя!😉

• Харесвам 5
  • Браво 10
  • Смея се 1
Публикувано:

Предупреждавам още веднъж за туроните - всеки да се спасява сам! От Малага ще се връщам на 18-ти и датата е след крайния срок на размяната. Може нещо да изскочи и да ме закотви в тая Андалусия за по-дълго, ама тогава пак едва ли ще ми е до вас 🤪😂 Така е, уставна съм в спазването на правилата, но за късмет не съм жестока😉 - тази вечер пробвах нещо си от някъде си и е ммммм… уникално ... С тези неопределителни местоимения мисля да спретна едно … чувалче 😂 Бие туроните по точки, повярвайте ми 😋

Преди 1 час, Ивайла каза:

Така сме ние, джуджетата на Снежанка, работим от всяка точка на света, 24/7…)

Ивайла е признато от мен джудже👏 Евала й правя по красота, но ще я бия по срокове😉 Моята картичка е готова от 10 май, но остава да я намеря къде е, хаха 😂

• Харесвам 5
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Моята картичка е готова от 10 май,

Ей за тези случаи ми трябва емотикон - Малиииии, цъцъцъцъ 

А пък за картичката на @Ивайла що да няма завистлив такъв ? 

• Смея се 7
Публикувано:
преди 15 минути , patilana каза:

Ей за тези случаи ми трябва емотикон - Малиииии, цъцъцъцъ

При мен е дошло на място и от моментно усещане🙂, не го правя всеки път, всъщност е първи такъв. Като върна малко лентата назад просто замисълът ми бе обичайните пожелания за Коледа да са свързани с място за добродетели 🙂. Т.е.  ако не докарам картичката откъм думи, поне да има енергията на мястото😉

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 4 часа, ДиянаВ каза:

но остава да я намеря къде е, хаха 

Ако си като мен, 50 на 50 е положението…)

Аз постоянно си търся паспорта, телефона и ключовете за колата, колко му е да добавя в списъка и картичката. Показала съм ви я, сега остава и да не се разделим случайно някъде по пътя към Бг…) 

• Смея се 11
Публикувано:
преди 12 часа, D_Ivanova каза:

@jungfraujoch, много хубаво го каза, за което безкрайно ти благодаря! Усмихнаха ме веднага топлите ти думи хи хи 🐼😍

Хей,пандичке!Повече усмивки да има и прекрасни моменти.

преди 10 часа, ДиянаВ каза:

При мен е дошло на място и от моментно усещане🙂, не го правя всеки път, всъщност е първи такъв. Като върна малко лентата назад просто замисълът ми бе обичайните пожелания за Коледа да са свързани с място за добродетели 🙂. Т.е.  ако не докарам картичката откъм думи, поне да има енергията на мястото😉

Ти с твоите коледни и магелански пожелания в две тематични картички,си добрата фея.Цяла година си пазя получените картички от всички,не само магелански.Защото написаното има невероятна сила.

преди 12 часа, ДиянаВ каза:

мисля да спретна едно … чувалче 😂 Бие туроните по точки, повярвайте ми 😋

Ееее,сега ни вкара във филм.Ще има да мислим какво ли е това чудо????

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 часа, iabulka каза:

Толкова ми е хубаво, че се опитах да си представя как получателят отваря кутията и с интерес разглежда какво има вътре. Надявам се да е с интерес, разбира се, и да съм улучила вкусовете му/ѝ. 

Познато усещане....

Още преди нашата Снежанка да е пуснала темата за коледните подаръци,се подготвям.

Купувам каквото ми хареса през цялата година.Имам шкаф,наречен склад и в него слагам покупките.Някак по-лесно и удобно ми е,не обичам навалицата по това време на годината и избягвам да пазарувам.Изключения правят няколко магазинчета,едното от които на моя приятелка,която изработва разни красотички.

И дано поне малко да улуча вкусовете и да зарадвам магеланското другарче.

Голяма тръпка е тази тема!🎁🎄:santa2:

• Харесвам 6
  • Браво 3
Публикувано:
Преди 1 час, tany каза:

и аз искам емотикони...

Нови емотикони няма да има, но сте свободни с думи да нарисувате това, което един емотикон не може да предаде добре. :paint:

• Харесвам 6
Публикувано:

Всеки е свободен ако намери някъде картинка, която много иска да ползва, да си я ползва като картинка

image.jpeg

А има и текстови 

( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)

• Харесвам 5
Публикувано:
На 30.11.2025 г. в 1:55, Ивайла каза:

Ако си като мен, 50 на 50 е положението…)

Аз постоянно си търся паспорта, телефона и ключовете за колата, колко му е да добавя в списъка и картичката. Показала съм ви я, сега остава и да не се разделим случайно някъде по пътя към Бг…) 

На теб трябва да ти подарим цяло кашонче с батерии за тага ти 😀 че иначе самолетите не могат да излетят  хахаха

• Браво 1
  • Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.