Прескочи до съдържание

Airbnb - пълни инструкции за резервация. Много подробни.

Георги

Препоръчани мнения

• 4 месеца по-късно ...

Искам да резервирам апаратмент в Дубай и пиша на трети хост съобщение и никой не ми отговаря, а са минали вече 5 дена някъде. На единия му пуснах рекуест даже направо за резервация и никакво действие. Аз ли нещо бъркам или хората не са в час. Единия има ревюта другите два не ама хостовете имат ревюта от други места и са положителни. Гледам календара и трита имат някакви резервации или поне са заети някакви дати.

Връзка към коментар

Имам резервация за там, за началото на декември. С instant book е, но все пак хостът веднага ми писа thank you… не че и съобщението не може да е автоматично. Преди седмица му пуснах въпрос има ли някакви eu адаптери в апартамента, но не ми отговори. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не знам какво бъркаш и дали, може просто да са неадекватни. Напиши нещо за себе си в профила и ако не ти отговарят пробваш други и така...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, Ivko каза:

Искам да резервирам апаратмент в Дубай и пиша на трети хост съобщение и никой не ми отговаря, а са минали вече 5 дена някъде. На единия му пуснах рекуест даже направо за резервация и никакво действие. Аз ли нещо бъркам или хората не са в час. Единия има ревюта другите два не ама хостовете имат ревюта от други места и са положителни. Гледам календара и трита имат някакви резервации или поне са заети някакви дати.

аз направих резервация за апартамент в Дубай Марина преди месец. Хостът ми отговаряше в рамките на 30 минути на всички съобщения. Дори след плащането ми пусна линк за плащане /пак през АирБнб/ за допълнителна услуга, която искаме.

Ако искаш да ти пусна линк към апартамента и ако ти харесва и са свободни датите му пиши. Между другото има поне десет негови апартамента в дубай Марина

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 часа, neuromancer каза:

Не знам какво бъркаш и дали, може просто да са неадекватни. Напиши нещо за себе си в профила и ако не ти отговарят пробваш други и така...

Ами аз имам и инфо и снимка и потвърдени данни имам и отзиви от хостове с висок рейтинг съм. Луди. Аз имам две канселирани от мен 2018 и 2019 в Дубай ама не виждам да се поавяват някъде в профила ми /освен ако хоста не ми пише негативен отзив/ и те да ги виждат и за това да не ме искат.

преди 1 час, Roje каза:

Ако искаш да ти пусна линк към апартамента и ако ти харесва и са свободни датите му пиши. Между другото има поне десет негови апартамента в дубай Марина

Да ако може 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ivko каза:

Ами аз имам и инфо и снимка и потвърдени данни имам и отзиви от хостове с висок рейтинг съм. Луди. Аз имам две канселирани от мен 2018 и 2019 в Дубай ама не виждам да се поавяват някъде в профила ми /освен ако хоста не ми пише негативен отзив/ и те да ги виждат и за това да не ме искат.

Да ако може 🙂 

Заповядай, дано ти свърши работа.

https://bg.airbnb.com/rooms/1046165275039461817

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 14.10.2024 г. в 14:17, Ivko каза:

Колко човека сте за настаняването и държиш ли на Марината? Мен например повече ме привлече отсрещния район Jumeirah Lake Towers. Предлагането е по-малко, защото клъстерите са предимно за живущи, но се намира такова на сносна цена /моята е около 230 лв. нощувката за трима/ . Гледам има си алеи за разходки покрай “езера”, ресторанти с много добри отзиви, 2 метро станции наблизо, магазин за алкохол😂, а в нашия блок и басейн из висините /кога ще остане време за спане, не знам😄/.

Иначе за Марината нашите приятели от Expedia имаха добро предложение за Rove Dubai Marina - имам такава резервация като резервна. Като я правих, на техния сайт даваше една идея по-ниска цена, но условията за отмяна бяха по-кофти.

Кога ще ходите?

Връзка към коментар

@ДиянаВ трима ще сме, но искам с две спални да е а такива са с ограничено предлагане и все пак и цената да ме устройва де иначе да и там също гледам не е лошо просто няма много избор. Иначе също горе-долу такава цена има за нощувка, като с всички такси ми излиза около 2100лв за 7 нощувки. Може и да е още рано ние сме 15-22.02

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Ivko каза:

@ДиянаВ трима ще сме, но искам с две спални да е а такива са с ограничено предлагане и все пак и цената да ме устройва де иначе да и там също гледам не е лошо просто няма много избор. Иначе също горе-долу такава цена има за нощувка, като с всички такси ми излиза около 2100лв за 7 нощувки. Може и да е още рано ние сме 15-22.02

Нашата цена е доста по-малко - 540$ или към 970 лв., но букнат през март. Сега за толкова дни /4 нощувки/ излиза 1400 лв. Само да не ми отменят резервацията, че ще стане кофти, но поне в Дубай има страшно голямо предлагане. Виж с Абу Даби, без да искам се наших с 2 нощувки точно за финала на Формула 1. Някакси скалъпих сносна резервация на хубава локация, но в не много добър апартхотел. 
Ти си ветеран вече с дестинацията Дубай и съм сигурна, че ще намериш изгодно място по вкуса ви😉

• Смея се 1
Връзка към коментар
На 18.10.2024 г. в 20:56, ДиянаВ каза:

Ти си ветеран вече с дестинацията Дубай и съм сигурна, че ще намериш изгодно място по вкуса ви😉

Да въпреки, че гледайки съседни дати точно мойте са не знам защо така скъп и като цяло февруари е доста скъп за разлика от януари и март примерно. Ще търся. Бях харесал един друг и сега гледам, че е махнат от сайта та си мисля тези където им пиша и не отговарят и съответно нямат отзиви и всички са нови да не би да са някакви фейк. То едно 90% от апартаментите където гледам са нови без нито един отзив и половината хостове също са нови и нямат никакви отзиви.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.