neuromancer Публикувано: 26 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2017 преди 10 минути , Jenbel каза: Извинете за лаишкия въпрос, но какво означава това в светлината на фалита на Ал Италия? Коя авиокомпания с чии самолети ще изпълнява горните маршрути? Нищо не значи, това напълно игнорира възможния фалит на Алиталия, все едно ще си летят както досега. ПП Alitalia operated by Bulgaria AirЗначи, че Алиталия продава билета, лети самолет на БгЕърBulgaria Air operated by Alitalia значи обратното - БгЕър продава билета, лети самолет на Алиталия 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 26 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2017 Преди 1 час, Jenbel каза: Извинете за лаишкия въпрос, но какво означава това в светлината на фалита на Ал Италия? Коя авиокомпания с чии самолети ще изпълнява горните маршрути? АлИталия има пари/кредит от правителството до края на април, за след това никой не може да ти даде конкретен отговор 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 1 декември, 2017 Сподели Публикувано: 1 декември, 2017 (редактирано) Луфтханза имат повече полети. Редактирано 1 декември, 2017 от Hollywood 2 Връзка към коментар
georgievgi76 Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 На 1.12.2017 г. в 9:25, Hollywood каза: http://pik.bg/отличиха-„българия-ер“-за-най-добрата-авиокомпания-за-полети-до-междуевропейски-дестинации-news710728.html 4 Връзка към коментар
tch Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 Дай го малко по-сериозно 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 декември, 2017 Сподели Публикувано: 8 декември, 2017 (редактирано) преди 1 час, georgievgi76 каза: Същите тия ламери от СКайхакс бяха сложили Vueling в категорията за 2017 "Sky Budget – Най-предпочитаната нискотарифна авиокомпания, която лети от/до България " Избори и класации да правиш. Редактирано 8 декември, 2017 от Hollywood 2 Връзка към коментар
georgievgi76 Публикувано: 11 декември, 2017 Сподели Публикувано: 11 декември, 2017 https://petel.bg/Strashni-pisatsi-razdraha-gubeshh-visochina-samolet-na-Balgariya-ear--izvesten-vodeshh-sred-pasazherite-na-koshmarniya-polet--__241590 2 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 11 декември, 2017 Сподели Публикувано: 11 декември, 2017 От kokoshka.com най-вероятно ще опровергаят. 1 2 7 Връзка към коментар
tch Публикувано: 11 декември, 2017 Сподели Публикувано: 11 декември, 2017 Трябваше да добавиш и "шок" и "боНба" 3 Връзка към коментар
akair Публикувано: 11 декември, 2017 Сподели Публикувано: 11 декември, 2017 (редактирано) OFF: @Георги да поръча функциoналност - реакция на нечия реакция - за да може всички да реагираме на @Георги Матеев на 'шока' от цитирания линк. Редактирано 11 декември, 2017 от akair 1 1 Връзка към коментар
Vanessabg Публикувано: 11 декември, 2017 Сподели Публикувано: 11 декември, 2017 Тази година два пъти летях с България еър и двата пъти със закъснения в полетите. Без коментар ... Връзка към коментар
СтоянС Публикувано: 12 декември, 2017 Сподели Публикувано: 12 декември, 2017 преди 18 часа, georgievgi76 каза: https://petel.bg/Strashni-pisatsi-razdraha-gubeshh-visochina-samolet-na-Balgariya-ear--izvesten-vodeshh-sred-pasazherite-na-koshmarniya-polet--__241590 И аз вчера го четох това, така ми оправиха настроението тези от петел, че няма накъде повече. Шок, па ужас... драма...хахаха. 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 12 декември, 2017 Сподели Публикувано: 12 декември, 2017 А ние днес ще летим до Варна с полет,купен през април.Ама чак ми е притеснено-нито го отменяха,нито го местиха,като гледам и днес е на време този полет.Ами дай боже все така. 1 Връзка към коментар
infectedmushroom Публикувано: 12 декември, 2017 Сподели Публикувано: 12 декември, 2017 преди 16 часа, Vanessabg каза: Тази година два пъти летях с България еър и двата пъти със закъснения в полетите. Без коментар ... Аз последно летях с тях Август. Имах полет с тях до Амстердам и от там се прекачвам на Делта за Финикс. България Еър излетяха от София с голямо закъснение, при въпроса ми защо? ми казват, че имало много гъста мъгла в Амстердам. Може и да е имало, като кацнахме нямаше. Обясних им, че трябва да се прекачвам и че имам полет за Финикс и не мога да закъснявам. Стюардесата предложи да ме настани в Бизнес класа, за да съм от първите слизащи. 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 От утре пускат нова линия от София до Одеса. Полетите ще са 2 пъти седмично - в дни петък и неделя. Новината идва от правителствената информационна служба. Явно а/к не иска да продава билети и я държи в тайна http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/12/21/3101228_bulgariia_er_zapochva_da_leti_mejdu_sofiia_i_odesa/?ref=home_main_news 1 1 6 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Даже и в разписанието на летището ги няма за утре. Пълен фантом, мирише ми на партенка от сорта Ню Йорк, Индия, Китай и пр. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 (редактирано) преди 55 минути , akair каза: От утре пускат нова линия от София до Одеса. .. Явно а/к не иска да продава билети и я държи в тайна преди 10 минути , Alexander каза: Даже и в разписанието на летището ги няма за утре. Пълен фантом, мирише ми на партенка от сорта Ню Йорк, Индия, Китай и пр. Сказали мне - сегодня не надейся, Не стоит уповать на небеса, И вот опять дают задержку Рейса на Одессу, Теперь обледенела полоса. цък Редактирано 21 декември, 2017 от Фичо 5 2 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Тая нова линия утре ще я откриват, както аз откривам 5 лева на улицата- внезапно, непредвидено и ненадейно. Действително за утре има заложен полет, по който в момента не са възможни продажби. След 22 декември няма полети... съответно не са продадени и никакви билети. Сигурно утре някой ще се напъне да направи нещо, с което да угоди на друг някой, който ще върне после някаква услуга. Да ни е честито! 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Може да е рекламен полет или просто поредното изхвърляне на тимеър. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 (редактирано) Наближават Олимпийските игри. Украинските отбори ще ползват летище София за хъб. Какво значи първия специален полет? Безпилотен ? : Предстои разкриването на директна линия между София и Одеса 21 Декември 2017 България Ер предстои да разкрие първата у нас директна авиолиния между София и Одеса. Още утре - на 22 декември, ще бъде изпълнен първия специален полет, който ще превози правителствена делегация до украинския град. С него ще се отбележи предстоящото разкриване на маршрута. Към момента се подготвят финалните документации за авиолинията, като се очаква през първите месеци на следваща година да започнат да се изпълняват и редовните полети и да могат да се закупят самолетни билети за маршрута. Със стартирането на линията, полетите между София и Одеса ще се изпълняват всяка седмица - в петък и неделя, в двете посоки. Редактирано 21 декември, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
montepinar Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 (редактирано) преди 4 часа, Hollywood каза: Наближават Олимпийските игри. Украинските отбори ще ползват летище София за хъб. Какво значи първия специален полет? Безпилотен ? : Предстои разкриването на директна линия между София и Одеса http://bnr.bg/tr/post/100911874/sofya-odesa-arasi-duzenli-ucak-seferleri-basliyor http://bnr.bg/ru/post/100911834 А пък до Милано полетите ще са до летище Линате, само в петък до Малпенса Редактирано 21 декември, 2017 от Mary Връзка към коментар
randi Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Важното е разкритие да има.... Опс, разкриване! Два самолета са на земя и вече някои полети се извършват от машини на Bh. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 22 декември, 2017 Сподели Публикувано: 22 декември, 2017 Лентата била срязаха, останали панделките. :Д 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 26 декември, 2017 Сподели Публикувано: 26 декември, 2017 Може ли да ми помогнете, искам да добавя чекиран багаж към билети, купени с право само на ръчен. Кога мога да го направя и най-вече как? Билетите ги взех от "промоцията" на Оподо. Става въпрос за полети София-Варна-София догодина. Връзка към коментар
funny Публикувано: 26 декември, 2017 Сподели Публикувано: 26 декември, 2017 преди 10 минути , Dreamm каза: Може ли да ми помогнете, искам да добавя чекиран багаж към билети, купени с право само на ръчен. Кога мога да го направя и най-вече как? Билетите ги взех от "промоцията" на Оподо. Става въпрос за полети София-Варна-София догодина. Ако няма кякаква съществена промяна от преди 6 месеца, багаж може да се докупи само на гише на БГ Еър , в техен офис или на летището.Тогава пробвах по телефона, но ми казаха това е опцията или ако имаш точки ( от членство) тогава към специалния телефон или мейл за членове и го докупуваш с точки Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега