epetkov Публикувано: 31 януари, 2018 Сподели Публикувано: 31 януари, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Пламен каза: се дължи на техничска невъзможност или обикновена некомпетентност. Разбира се, че никой не търси под вола теле. Но тази "техническа невъзможност или обикновена некомпетентност" нормално ли е да продължава година, две, три? Нормално ли частна компания съзнателно да се управлява по такъв начин толкова дълго? Нормалния частник няма да търпи дълго време обикновената некадърност. Очевидно тук става въпрос за някаква НЕобикновена некадърност. Редактирано 31 януари, 2018 от epetkov 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 Полетът до Рим май е отменен.Аз се връщам сега с Wizz. Връзка към коментар
VladimirK Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 преди 10 часа, dimitrov6 каза: Полетът до Рим май е отменен.Аз се връщам сега с Wizz. Явно през зимата са спрели сутрешния неделен полет. В разписанието им се появява отново от 25 март 2018. Ама защо ли италианците го водят CANCELED? Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 Преди 1 час, VladimirK каза: Явно през зимата са спрели сутрешния неделен полет. В разписанието им се появява отново от 25 март 2018. Ама защо ли италианците го водят CANCELED? Имаше го на таблото в Рим.И малко настроение от днес. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 (редактирано) Ако може някой да ми обясни логиката, която прилага Bulgaria Air в разписанието си София - Лондон, ще съм му признателна... Неделя, ранен полет в 6 сутринта. Понеделник, следобеден полет в 15 часа. Вместо да е обратно... Да се брои вместо оплакване... Редактирано 11 февруари, 2018 от Гост Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 2 hours ago, Rainy said: Ако може някой да ми обясни логиката, която прилага Bulgaria Air в разписанието си София - Лондон, ще съм му признателна... Такива слотове е имало свободни на летище LHR. 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 преди 5 часа, akair каза: Такива слотове е имало свободни на летище LHR. Е как досега имаха слот, пристигащ в неделя в 17 часа английско време... Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 Преди 1 час, Rainy каза: Е как досега имаха слот, пристигащ в неделя в 17 часа английско време... Нещо бъркаш. Неделният им полет винаги е бил сутрин. Винаги В работните дни имат слотове привечер. Сега са дни 1/3/5... в разгара на лятото пълнят и 2/4. Съботите през зимата са привечер (заради скиорите... предполагам), а лятото са сутрин (заради връзките към Америка). Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 преди 31 минути , mitkobiker каза: Нещо бъркаш. Неделният им полет винаги е бил сутрин. Винаги За 6.5 години аз съм ползвала не един полет на Bulgaria Air до Heathrow и той винаги е бил почивен ден и в следобеден час. И винаги колебанието е било между тях и Бритиш, с много малка разлика във времето. Но да - може и да не е бил в неделя, под това не мога да се подпиша на сто процента. Просто този полет в неделя леко ме шокира... Здрави да са, ще им ползвам конкуренцията Връзка към коментар
taniamoutafi Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Как да накарам сайта на Bulgaria Air да ми изкара цената на билета в евро? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 а защо? 1 Връзка към коментар
taniamoutafi Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 (редактирано) Сметката ми е в евро и не желая превалутиране. Възникна още един въпрос: стигайки до плащането (в лева) ме пита дали не искам някакви допълнителни услуги като храна, допълнителен багаж..., отварям прозорчето но там не ми предлага опция за допълнителен багаж. От къде ще го купя? или за най-евтините билети не се предвижда такава опция? Редактирано 20 февруари, 2018 от taniamoutafi Връзка към коментар
tch Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 преди 45 минути , taniamoutafi каза: От къде ще го купя? или за най-евтините билети не се предвижда такава опция? По всяка вероятност няма такава опция, тъй като разликата между двете най-евтини тарифи е само чекирания багаж. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2018 Ами в такъв случай самите България Еър ще извършат превалутирането, по техен си курс. Аз бих предпочел банковия курс. Може да пробваш да купиш от друг сайт - Експедия, Оподо... Така може да спечелиш с багажа, ако е включен. Не съм сигурен и не ми се преиграва, но в оподо май получаваш включен багаж, на по-ниска цена отколкото тарифата на air.bg Ако избереш втората тарифа (економи промо), получаваш включен багаж 1 Връзка към коментар
taniamoutafi Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Имаш право за превалутирането. И да допълня, ако някой се интересува: проверих и Експедия и Оподо. Експедия изважда само един късен полет на Wizz, Opodo по-скъпи. А въпросът с багажа е изяснен в сайта на България Еър. "** Таксата за първи чекиран багаж за тарифа Economy Class hand baggage only е: 15 Евро за вътрешни полети; 20 Евро за междураодни полети. *** Регистриран допълнителен багаж може да се заплати: преди полет на летище; в офиси на България Ер; в Центъра за обслужване на пътници на България Ер тел: +359 2 40 20 400; в туристическата агенция,издател на билета;" 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Имай предвид, че на летището багажа е 40 лв., а разликата между тарифите Economy Class HAND BAGGAGE ONLY и Economy Class PROMOTIONAL може да е по-малко, сега гледам за Лондон е 31лв.. Т.е. по-изгодно е да се вземе другата тарифа, ако ще ви трябва багаж. Сайта на Бг Еър иска задължително 3д код, дори картата да няма, и аз се принудих да купя от Оподо. 1 Връзка към коментар
taniamoutafi Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 При моя билет разликата до следващия клас е около 33 лв, а багажът за вътрешен полет полет 15 евро, което е почти същото. Едва ли си струва за такава разлика да се разкарвам до офиса им или да им търся гишето на летището. За 3д код мисля, че веднъж ми го искаха и се справих. Ще видим, ако не стане ще ходя до офиса им като се оправи малко времето. Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 21 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2018 Преди 1 час, taniamoutafi каза: При моя билет разликата до следващия клас е около 33 лв, а багажът за вътрешен полет полет 15 евро, което е почти същото. Едва ли си струва за такава разлика да се разкарвам до офиса им или да им търся гишето на летището. За 3д код мисля, че веднъж ми го искаха и се справих. Ще видим, ако не стане ще ходя до офиса им като се оправи малко времето. Онлайн също можеш да си добавиш и платиш багаж. Пишеш имейл на България Ер. По-назад съм разказала. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 22 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2018 Една от машините на а/к (LZ-FBA) е облелена и замина да работи за а/к в Кувейт. Ще е интересно с разписанието при една машина по-малко... Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 22 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2018 (редактирано) На 8/16/2017 в 16:26, Ivko каза: По този случай с малко закъснение, но справеливост има пътниците, които са се обърнали директно към Бг Айр за обещетения са им предложили единствено по един билет, а които са се обърнали към посредник са им изплатили ако не се лъжа по 600 евро за сега на 15 човека потвърдени,а може и да има и още.Та....накъде повече може да отива тази компания не знам Редактирано 22 февруари, 2018 от Ivko Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Днес са отменени полетите до Малага и Палма ДМ, къде са им самолетите на тези? В Москва? Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 Че те имат ли останали самолети изобщо?! Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 преди 26 минути , Боби каза: Днес са отменени полетите до Малага и Палма ДМ, къде са им самолетите на тези? В Москва? Отменени са много полети поради времето, което е затиснало страната ни и изобщо цяла Европа. така, че е нещо нормално и очаквано. 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 (редактирано) преди 4 минути , АнтонМинков каза: Отменени са много полети поради времето, което е затиснало страната ни и изобщо цяла Европа. така, че е нещо нормално и очаквано. Според https://www.flightradar24.com/data/airports/sof/departures всички изпълняват полетите си днес, макар и със закъснение и единствените отменени са на БГА - 1 до Варна и 2 до ЮЖНА Испания. Заради лошото време ще е, да знаеш Редактирано 27 февруари, 2018 от 45#2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 27 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2018 На 31.01.2018 г. в 12:31, epetkov каза: Очевидно тук става въпрос за някаква НЕобикновена некадърност. Рядко се самоцитирам, но това е поредния "връх": 1 3 8 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега