master_of_germs Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 12 часа, zon каза: Преди години, когато беше малка дъщерята на мъжа ми, при една от разходните ни я попитах докато наблюдаваше патки и патетета, дали обича патенца. Тя ентусиазирано ми отговори 'Да!'. Зададох ѝ контролен въпрос 'Да ги ядеш ли?', а тя възмутено ми отговори 'Неее!' 😅 Съзирам пропуски в чужбинското възпитание! 😀 Копирам един скорошен пост на сестра ми в социалните мрежи: 2 1 10
zon Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 3 часа, master_of_germs каза: Съзирам пропуски в чужбинското възпитание! 😀 Копирам един скорошен пост на сестра ми в социалните мрежи: Веднъж навигацията ни прекара покрай северната гара в Брюксел през червената зона посред бял ден. Там момичетата бяха по бельо, дантелени сутиени, прашки, корсети, жартиери 😄. Във Фландрия са по бански от две части. Малката ми казва 'Зон, видя ли тази как се беше облякла? с едно такова дотука, а пък тази другата...'. После питах мъжа ми, тя дали се е усетила къде сме минали. Според него не. Не знам като се е прибрала какви ги е разказала на майка си 😅 Наскоро видях един див заек в центъра на Мехелен, кадето няма зеленина или градини. Въобще не се плашеше от хора. Тук в градчето, където живея преди няколко години на едно поточе/бара баха поставили бележки по дърветата да не се хранят патките и патенцата, че популацията им е нараснала лавинообразно и ще задръстят барата. Не съм минавала от там много време, може и да са намаляли. Съседката ни отсреща преди години все гонеше разни диви зайци, че ѝ нанасяха щети по цветята. Сега май не са се появявали. Градчето ни се понапълни с българи последните години и може и затова да са позачезнали 😆 Заекът от Мехелен 5 1
ivailo_radev Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 16 часа, zon каза: Преди години, когато беше малка дъщерята на мъжа ми, при една от разходните ни я попитах докато наблюдаваше патки и патетета, дали обича патенца. Тя ентусиазирано ми отговори 'Да!'. Зададох ѝ контролен въпрос 'Да ги ядеш ли?', а тя възмутено ми отговори 'Неее!' 😅 Сега на какво мнение е 😄 2
zon Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 7 минути , ivailo_radev каза: Сега на какво мнение е 😄 Тя винаги е яла месо. Сега дали точно е яла патка по Пекински, не съм сигурна 😅 П.П. То точно аз не съм 'добър пример' относно гъските и патките. Много години съм практикувала и съм се състезавала в спорт, който им използва перата. 2 2
дядо Пепи Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 3 часа, zon каза: Наскоро видях един див заек в центъра на Мехелен, кЪдето няма зеленина или градини. Въобще не се плашеше от хора. Имам найсе полети от/до летище Маастрихт. Понякога се случваше да ни паркират на най-крайната западна стоянка, която е в непосредствена близост до прага на полосата и зоната за излитане и кацане. А след тая зона е ръбът на бетона и започва зелената пплощ на летището. Та в тая именно трева бе пълно със зайци. Скачат, борят се, хранят се. Въобще кой, каквото му се прави. А само на някакви си 25 - 30м заставаха за излитане и даваха максимална тяга всякакви видове хвърчила - от Цесна 152/182 през Ан-12 и стигнем до В-707, 747. За никой от изброените не мога да кажа, че двигателите му са тихи и не се чуват. Особено В-707. На никой от стадата зайци не им правеше впечатление какво се случва на бетона. Влагаха всичката си енергия и емоция в ежедневните си занимания. 9
zon Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 19 минути , дядо Пепи каза: а никой от изброените не мога да кажа, че двигателите му са тихи и не се чуват. Особено В-707. На никой от стадата зайци не им правеше впечатление какво се случва на бетона. Влагаха всичката си енергия и емоция в ежедневните си занимания. Може и да са оглушели от шума 😅 1 5
ivailo_radev Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 4 часа, ivailo_radev каза: Сега на какво мнение е 😄 Днес все на теб отговарям, ама искам да кажа, че е кощунство, клонящо към углавно престъпление, да разправяш 3 реда за прашки, жартиери, дантели и вече ми се замаи главата и не помня другото .... и накрая да пуснеш снимки на зайци. Еми няма да се оправи тази държава. 1 12
zon Публикувано: 15 юли Публикувано: 15 юли преди 4 часа, ivailo_radev каза: Днес все на теб отговарям, ама искам да кажа, че е кощунство, клонящо към углавно престъпление, да разправяш 3 реда за прашки, жартиери, дантели и вече ми се замаи главата и не помня другото .... и накрая да пуснеш снимки на зайци. Еми няма да се оправи тази държава. Ох, чакай малко, че си глътнах граматиката 😅 Мога и снимки на котенца да пусна 🤣 В тези зони, снимането е забранено, но пък е разрешено и жени да преминават свободно. За разлика от Хамбург. Там рецепциониската на хотела, много красива възрастна дама, при настаняването ни обясняваше какви са забережитерностите на града на карта и казва ''Това тук е специална зона, туристическа атракция е. Господинът може да отиде да я види, а за теб е забранено, не се допускат жени. Ти ще го чакаш ето тук накрая на уличката. Жалко, че не можеш да я видиш.' 🙃 Аз ѝ отговорих, че все пак живея в Белгия и едва ли ще нещо, което да не съм виждала. 😆А тя 'О, наистина Амстердам не е далеч от Белгия' Реплекирам я 'То не е нужно да ходя чак до там. В Белгия има на много места'. В Гент се нарича стъклената уличка. Това е пасаж и сутрин си минават от там нормални хора за работа, училище. В Антверпен е близо да яхтенето пристанище и до много ресторанти и кафенета. Имам снимки и от двете места, но без момичета разбира се. По време на ковид локдауните се разхождах и из такива места и снимах. Имаше и табели с инструкции на витрините да се спазва 2 метра разстояние 🙃😂 На много места са разположени до нормални къщи за живеене, и на главни комуникативни пътища и се случва често някой шофьор да се заблее по витрините и да се удари в друга кола. На един такъв път в покрайнините на Гент има и автосервизи, явно да оправят щетите. 😁 5
Костов Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли Лекар сексолог, решава да напрви изследване, колко често хората правят секс. Събира около 1000 човека в една зала и започва с въпросите Колко от вас приятели правят секс по няколко пъти на ден? Стават 20-тина двойки предимно млади хора. А колко правят секс всеки ден? Тук бройката е малко по-голяма. А колко от вас правят секс веднъж седмично? - пита сексолога Почти 50% от присъстващите стават. А веднъж месечно? Тук всички по-възрастни двойки са на крак И накрая - казва сексолога- искам да задам последния си въпрос - Има ли някой от вас, който прави секс веднъж годишно? От задния ред се изправя един човечец, бясно крещящ - АЗ! АЗ! АЗ! За миг в залата настъпва пълна тишина и след няколко секунди започват да се чуват подхилквания. Сексологът е в шок но запазва самообладание. Добре, разбирам Ви, но защо е тази радост? - пита той Защото е УТРЕЕЕЕ -крещи щастливия човек. 11
zon Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 57 минути , Костов каза: Защото е УТРЕЕЕЕ -крещи щастливия човек. Ох, дано само утре да не е 29 февруари! 1 8
Костов Публикувано: 18 юли Публикувано: 18 юли преди 33 минути , zon каза: Ох, дано само утре да не е 29 февруари! Дано не е, че след 4 години чакане, човечецът може и да е забравил какво се прави. 1 5 1
Martin Публикувано: 20 юли Публикувано: 20 юли ЖЕНА МИ ОСТАВИЛА БЕЛЕЖКА: "Обидена съм ти! Отивам си, не ме търси!" P.S. "Ако не ме намериш, ще стане по-лошо!" 2 11
Фил Публикувано: 21 юли Автор Публикувано: 21 юли - Докторе, напоследък започнах да разбирам жените... Докторът: - Айдееее, още един за психиатрията! 1 9 1
Polina Публикувано: 21 юли Публикувано: 21 юли –Скъпи, от днес ти ще прибираш сина ни от детската градина! –И 'що? –Така ни е изложил... Дошла някаква комисия в детската градина и госпожата казала: „А сега деца, нека посрещнем подобаващо нашите гости!". Всички деца поздравили, само нашият хубостник станал, взел да се здрависва с всеки от комисията и да казва: „Заповядайте! Не се притеснявайте!...По една ракийка ще ударите, нали?"... 1 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега