Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Връвел си един тарикат по трутоаро у Софето и си тананика познат рефрен от творчеството на Руси Русев. За зла беда нещо го пререзела от раз и започнал да осеща к' баничката и бозата от сабалем сакат да напущат обежитето. Позаврътел са нашиа дорде намери заведение и на бегом право у клозето. Ритнал с крак пръвата врата у улаза, гъзнешката, направо със слечени гащи. Последвало мощно изрезване, съпроводено с подлизващ ефект, но като резултат почти не останало празно място по стените. Напра почти бил разпънал сракмето. Но като погледнал надоле видел още един чифт крака и направо са стъписал. Обрънал са нашия и вика:
- А бе, човек оти не кааш, че си тука?
- Е, оно и оставаше устата да си отвора!

• Смея се 10
Публикувано:
Действието се развива в Северна Гърция, по време на гладните 60 години на миналия век. На една местна мома и писнало да кара на маслини и козе мляко и решила да емигрира в Америка.
Добре, ама няма пари. Затова тя отишла в кръчмата, където се събират моряците, огледала се и приближила най-куцият котарак от тях.
- Ще ти сбъдна всички с*ксуални желания - казала му тя - само да ме качиш на кораб до Америка и да ме храниш и поиш по пътя.
Момъкът не чакал дълго да го навиват. Казал и, че още на другата сутрин тръгват с отлива и тя трябва да е преди изгрев на пристанището.
Скрил я в една спасителна лодка, завил я с чергилото и корабът тръгнал. Десет дни я хранил и поил, а пък тя му се отдавала по всички, известни от рисунките по тракийските вази, начини.
На единайстия ден един страшен мустакат капитан отметнал чергилото на лодката и изкрещял:
- Ти ко прайш тука, МА?! М?
- Каквото и да правя, платила съм си за Америка! - нафукано рекла младата гъркиня - А и вече десет дни плаваме, няма как да ме върнете обратно...
- То, ти хубаво си си платила - рекъл капитанът - ама т'ва е ферибота за Тасос...
Вижте по-малко
  • Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 13
Публикувано:

Не разбирам защо никой не иска да дойде на малък 2-часов поход с мен!

Тези 5 часа ще бъдат най-хубавите 8 часа в живота ти..

• Смея се 9
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 24.07.2026 г. в 17:43, Martin каза:

IMG_20260724_121822_193.jpg

Като видях това, се сетих за моята баба, Бог да я прости. Вместо да ми каже да намаля радиото, тя все ми казваше: „По-бавничко, чедо, по-бавничко!“ 😄

Та доста се посмях, като го прочетох, защото веднага се сетих за тази нейна фраза. 😊

IMG_20260724_121822_193.jpg.25a6acddd4a3d2a89b4d48624d55107d.jpg.a136c1f9a2d4bcbc03ba5f7e6ba49b5b.jpg

• Смея се 9
Публикувано:
преди 40 минути , jorocontrola каза:

Голяма грешка. В Андора се ходи точно на шопинг…

Тихо бе! Сега и жена ми ще иска да дойде, а аз съм стегнал багажа вече за баири! 😉

Иначе, тачно в това е смешката 😉

• Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
Преди 1 час, master_of_germs каза:

Тихо бе! Сега и жена ми ще иска да дойде, а аз съм стегнал багажа вече за баири! 😉

И аз така правя, ходя по баири без мъжа ми 😉

• Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.