Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мъж в зоомагазин:
- Имате ли нещо... к’вото и да е, само да е говорящо?
- Да. Говореща стоножка.
Купил я, завел я вкъщи, нахранил я и я попитал:
- Да се разходим?
Мълчание.
- Кажи, бе! Да или не?
Мълчание.
- Малко само... до пред блока
Тишина.
- Гадовеее! Прецакахте ме, майка ви да **а! Това, ако е говорящо, аз съм, аз съм...
- Трай бе, истерик! Обувам се.

• Смея се 11
Публикувано:

Мечо и Зайо хванали златната рибка и тя им казала: на двамата ще ви изпълня по 3 желания, ама всяко един след друг.
Мечо казал: искам съседа мечок да стане женски!
Зайо рекъл: Искам каска!
Второ желание, мечо рекъл, искам всички мечоци в квартала да станат женски.
Зайо рекъл: искам мотор!
Трето желание: мечо рекъл, искам всички мечки по целия свят да са женски.
Зайо рекъл: искам мечо да стане гей...запалил мотора и избягал 🤣

• Смея се 14
Публикувано:
преди 13 минути , Zaro каза:

Докато човек чака за годишен преглед на колата, може да стане свидител на какво ли не.

20250802_111932.jpg.79269c57b51805433f633dceff47f5c4.jpg

Каруцата мина ли прегледа?

• Смея се 4
Публикувано:
преди 8 часа, Zaro каза:

Докато човек чака за годишен преглед на колата, може да стане свидител на какво ли не.

20250802_111932.jpg.79269c57b51805433f633dceff47f5c4.jpg

В първия момент помислих че търси къде му е ауспуха да му мери газовете 😄

• Смея се 3
Публикувано:

Най - култовите реплики между писател и готвач:
— Я ми опиши един оргазъм.
— Ям палачинките с пръсти.
— Бързаш, бързаш, а рецептата, а рецептата...?
— Рецептата се повтаря. 

• Смея се 2
Публикувано:

Правила за шофиране:

Какво да правим по улиците:

1. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.

2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично.

3. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата.

4. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви.

5. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и натискайте клаксона, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението.

6. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви.

7. Като ходиш до магазина си длъжен да спреш на авараийки в активна лента щото си "на бързо само тука"

8. На път с една или повече ленти в една посока, присветвайте с фарове /клаксона е опция/ на тези които се движат в най лявата лента, все пак тя е за изпреварване и "бавнодвижещите" се МПС нямат място там.

9. На път с една или повече ленти в една посока, присветвайте с фарове /клаксона е опция/ на тези които се движат в най лявата лента, все пак тя е за изпреварване и "бавнодвижещите" се МПС нямат място там.

10. Ако видите, че кола спира пред пешеходна пътека - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я заобиколете и се опитайте да я подминете и то със скорост - така хем ще я подминете и ще сте първи на сФетофараТА, хем ще треснете наглия пешак, заради който този / тази другата будала е спряла да може пресича! ОТКЪДЯ НА КЪДЯ! Не се "намаля" - да отскочи назад ако може. Маневрата е от наръчника - глава "аз само да мина". Прилага се на всички пешеходни пътеки СЪС и БЕЗ други спрели будали. Особено и САМО ако има от гадните пешаци.

11. За пешеходци НЕ СЕ "намаля" какво остава да се спира - не оставяйте да ви мине пешеходец път! Лоша полиджба е! Както казах ДА ОТСКОЧИ ако може - глава "аз само да мина".

12. Ако гадината все пак пресича и не ви се рискува скъпата ви великолепна прясно изчукана от тенекеджията таратайка 16та употреба с отрязан катализатор ДПФ, ЕГР и други там филтри и прочие съкращения "щот да не са хаби мУтора така ида са дигнат кунетИ, ко кат пуши" - може да отворите стъклото и подавайки глава да крещите цинизми и зпалахи по адрес на индивида и майкаму му защото не търчи и задържа безценното ви возило да бръмчи на място и да аби нафта! Ако гада е с жена или е жена - пребийте нищожеството "да са научи къдя му е мястуту"

13. Жълтия сФетофар както и началото на червения сигнал всъщност са "мини по-бързо" или още известен като "аз само да мина" (отново, и пак ще срещнем този материал защото целия правилник за движение по пътищата (тротоарите и други), се казва "аз само да мина" и това е основния застъпен принцип вътре).

14. В кръговото си цар, винаги въртиш, в която лента ти харесва най-много и трябва да засечеш минимум 2 коли при излизане/влизане за бонус точки 

15. В час пик докато ти е зелено си длъжен да се опиташ да минеш кръстовището. Това, че не можеш да го пресечеш и ще блокираш 2 ленти, не е твой проблем. Важното е, че ти си 'минал" на зелено

16. Когато преминавате през кръстовище с повече от една лента, си избирате която най-много ви кефи и си карате само направо. Не гледайте там знаци и маркировка за посока на лентите - някое дете ги е надраскало с водни боички (затва вече са изтрити) ей така да има.

17. Когато видите чуждестранен номер или от друга област си измислете причина да му посвирнете.

N.В.  Горното е копирано и почти в оригинал. 

• Харесвам 3
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Zdravko Nestorov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.