master_of_germs Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Гърция, Цикладите? Прилича ми на Фолегандрос. Не е в Гърция. Но все пак е на остров. И е национален парк. Редактирано 3 март, 2017 от master_of_germs Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Някой от канарските острови? 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Канарските щяха да са ми отбелязани като посетени в профила Бих искал, ама не е оттам. Няма нужда да минаваме отвъд Гибралтарския проток, нека си останем в средиземно море Връзка към коментар
Duke Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 От преди малко ми изглежда като сицилианско, но може и корсиканско да е това пейзажче... 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Канарските щяха да са ми отбелязани като посетени в профила Бих искал, ама не е оттам. Няма нужда да минаваме отвъд Гибралтарския проток, нека си останем в средиземно море предположих ги като испанска автономна област и аз не съм ги посещавала,но има време. Редактирано 3 март, 2017 от Сосче! 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Испания? Ибиса? Es Vedrà? 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Нещо в Тиренско море? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Кипър?Морето има такъв цвят около гръцките острови и Кипър.Не е Малта, там цветът на скалите е друг. Не и около Канарските острови, не ми прилича и на Сицилия. Залагам на Кипър.)) Редактирано 3 март, 2017 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Определено е някакво дяволско място! Редактирано 3 март, 2017 от Двуцветко 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Отидохте да търсите в грешната посока спрямо първоначалното предположение. Duke, островът е по-малък от Сардиния и по-голям от Корсика. То AlexandraKo, докато напиша супер-жокера, взе че го позна. Кипър е островът, а кое е мястото? Същото място, гледано през входа на пристанището Редактирано 3 март, 2017 от master_of_germs Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 С двата фара ми прилича на Полис. 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 До Агия Напа ще да е .. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 (редактирано) Така е - пристанището е на Айя Напа. Двуцветко да дава следващата снимка, повече няма да ви мъча. Носът, който се вижда между двата фара, е Каво Греко и достъпът до него е доста лесен с автобус, и пеш. Най-източната точка на държавата Кипър, в настоящите и граници. Скалите са почти стометрови и по-красивата гледка е откъм морето. Носът е обявен за национален парк и в подножието му има военна база. (Общо взето, това е кипърският еквивалент на нашия нос Калиакра, струва ми се) Откъм страната на Айя Напа има прекрасни малки морски пещери, а от другата страна (откъм Протарас) има няколко чудни заливчета за плуване, с най-наситено син цвят на водата. Само нещо откъм морска фауна останахме леко разочаровани, но пък в Кипър си има предостатъчно други места за дайвинг. Нашето ходене в Кипър беше точно за една нощувка, за да си направим разходка с корабче около този нос, докъдето позволяват на лодките да се приближат до продължението на демаркационната линия между Кипър и Северен Кипър. При ясно време се виждат добре руините на Фамагуста в турската част. Освен това, вездесъщият пройдоха Клъвдий Бух реши да изкара малко допълнителни парици, като се цани за масажист на плажа Редактирано 3 март, 2017 от master_of_germs 6 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Една бърза загадка. Къде е това? Който знае да мълчи Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Ах,как знам, как знааааам!Ама мълча, мълча((( 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Браво, че спазваш инструкциите Всъшност ти ме подсети .. 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Аааа, освен мълчание ,моля дайте и някой жокер-напремир в коя световна посока да гадаем! Честит ви Тодоров ден!Бъдете здрави,пътуващи и отгатващи загадките! 1 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Давам 3 жокера преди да обява AlKo за победител Жокер No 1 - юг е посоката. Връзка към коментар
pamela Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Гърция, Цикладите? Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Дотук много добре! Кой е острова? Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Залагам на Анафи. Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Добро предположение, но не това е мястото. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Хайде де, какво задряма играта на тази лесна загадка? 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Една бърза загадка. Къде е това? Който знае да мълчи Лоша оферта - последното изречение Трябваше да напише: "АлександраКо, моля изчакай 5 грешни отговора" Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Лоша оферта - последното изречение Трябваше да напише: "АлександраКо, моля изчакай 5 грешни отговора" Не внимавате, той е написал и отговора.... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега