woman_in_white Публикувано: 27 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2014 Онемях... Що аз?! Като награда че нищо не съм познала... хаха Добрееееее, благодаря! Усмихна ме. Ей сега... Мисля, че можеш да предложиш нещо много интересно . За мен ще е по-голямо предизвикателството да позная мястото Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2014 Няма да ви мъча особено - очаквам моментална реакция, респектирана съм от познанията ви, а тези които са чели пътеписите ми - никак няма да се затруднят и все пак мястото е извън масовия туристически поток... Айде, намазах и аз да се забавлявам не само като кибик... хаха... благодаря! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 27 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2014 Жокер - намира се в Северна Франция... Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 l'Abbaye de Longpont, Picardie Връзка към коментар
Гост Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 l'Abbaye de Longpont, Picardie Абсолютно! Абатството съществува от 1131 до 1793, унищожено през 1918 и възстановено до степен, която не разрешава видоизменение на останките, историята и природата. Абатството е известна дестинация, но само за ценители. Хотелите са изумителни. Нищо общо със стандартния лукс. Vintage стилът е властващ. Стаите ухаят на духове За кулинарната вакханалия дори не ми се спомня. Douzaine d'escargots à la persillade, или иначе казано охлюви – нещо, което не бях накусвала, но съвсем кръвожадно заобичах. Или изумителното телешко, което просто няма аналог. Няма да споменавам Crème brûlée à la vanilla, изпечените преди час франзели, местнотото червено Syrah и толкова вида сирена, колкото може да роди мозъка... Спирам до тук, защото ще ме намразите. След отвратителната английска кухня да попаднеш тук е нещо като фантастика. Помня разказите по време на вечерята за английска двойка - съпруг и съпруга, или поне така се предполага, с благородническа титла, запазили своето инкогнито до последно. Всеки от тях носи своята котка в луксозен кафез или както там се нарича, всеки поръчва отделно блюдо за котката си с фамозна сьомга по специална фламандска рецепта. Хранят се мълчаливо. На следващият ден се качват в Ролс Ройса си и без нито една дума напускат френската обител, до следващата година. Млъквам... хахахаха... mililia, ти гониш! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Как се нарича това място? Жокер: Слънчева Италия. 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Много прилича на една от градинките в Римският форум. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Много прилича на една от градинките в Римският форум. Грешен отговор Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 На мен ми прилича на Соренто, но предполагам има доста подобни градчета с подобни места Връзка към коментар
traveler Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Как се нарича това място? Жокер: Слънчева Италия. DSCN8017.JPG Това не е никакъв жокер Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Много сходства ми излизат в главата, и за това последно ще кажа Палермо. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Това не е никакъв жокер Хахаха, сигурно си прав. Намира се на остров Сицилия. Много сходства ми излизат в главата, и за това последно ще кажа Палермо. Топло Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Хахаха, сигурно си прав. Намира се на остров Сицилия. Топло Не е редно да давам още мнения. Ако снимката не е от Палермо значи губя. Но наистина много ми прилича на парка в Палермо и чак нямам търпение да се прибера в къщи да си разгледам снимките от там. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Не е редно да давам още мнения. Ако снимката не е от Палермо значи губя. Но наистина много ми прилича на парка в Палермо и чак нямам търпение да се прибера в къщи да си разгледам снимките от там. Снимката е от Палермо. Извинявай, ако не съм се изразила достатъчно разбрано за теб. Остава да назовеш и точното място. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Снимката е от Палермо. Извинявай, ако не съм се изразила достатъчно разбрано за теб. Остава да назовеш и точното място. Извинявай аз , че по скоро не съм от говорил достатъчно разбрано за теб. Парка се казва Вила Джулия. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 (редактирано) Извинявай аз , че по скоро не съм от говорил достатъчно разбрано за теб. Парка се казва Вила Джулия. Напълно верен отговор. И малко инфо за парка. http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_Giulia_(Palermo) Както се казва "ти гониш", твое е правото да пуснеш следващата загадка. Редактирано 28 октомври, 2014 от mililia Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Нещо интересно от UK. Снимката е от областен център и много много важен за Кралството град преди индустриалната революция. Този изпълнен с история замък е построен около средната на 11 век. Къде се намира ? Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 (редактирано) Нещо интересно от UK. Снимката е от областен център и много много важен за Кралството град преди индустриалната революция. Този изпълнен с история замък е построен около средната на 11 век. Къде се намира ? Това е замъкът в Норич, построен от Уилям Завоевателя. Редактирано 28 октомври, 2014 от woman_in_white Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Браво ! Точно така ! Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Гале, Галееее, ша си кибичим двенките. Иначе темата е готина и я следя. Tedy предполагам,че със сигурност имаш някоя интересна снимка, за да продължиш с нея в темата? Надявам се, че останалите нямат нищо против да отстъпя моя ред на Tedy Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 А ти нямаш ли желание да пуснеш снимка? Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 А ти нямаш ли желание да пуснеш снимка? Имам разбира се, но предпочитам и други да се включат в темата и да не са само наблюдатели... Според промените в регламента (прочети по-напред в темата) имам право да посоча кой да продължи Все пак това е игра, в която всички да се забавляваме... Нещо против?? Ако Tedy откаже ще преценя дали аз да продължа или някой друг Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Мда, стана малко лична тема... 3 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2014 Това е новата загадка. Изключително лесна е От кое място е тази снимка и коя е тази много известна забележителност? 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2014 Катедралата в Севиля? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега