Прескочи до съдържание

$100/$150/$200 за хотели, без минимум от expedia.com *изтекла*

Препоръчани мнения

И все пак не порязаха всички. Тези на  които нощувките им бяха преди expedia да се усетят , че не им излизат сметките си  ползваха ваучерите и всичко е ОК или поне за сега е така.

Със сигурност не са всичките.Доколкото следя темата има още доста "висящи"резервации,или по-точно не отменени такива. ;)

Ето и пример за не отменена резервация.

post-259-0-06787000-1424014764_thumb.png

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Със сигурност не са всичките.Доколкото следя темата има още доста "висящи"резервации,или по-точно не отменени такива. ;)

Тези с висящите също ще отлетят според мен. Най-вероятно просто трябва да им дойде реда. Тези, който са ползвали услугата в първите дни след началото на промоцията са имали късмет. И то ако expedia  не решат да променят условията още по-генерално и да им изискат цените на купона, което е абсолютно не реалистично.

Връзка към коментар

Да, и моята за 3 нощувки в нов хотел не е отменена. Също е с безплатно анулиране, цената след ползването на купона е около 40 евро. Предполагам, че ще остане за другата седмица. Не знам на какъв принцип са анулирали другата, а тази стои, но не мисля, че ще е за дълго. 

Връзка към коментар

Едната ми резервация засега си остана.

Другата ми мисля да си я букна отново с този код :)

$75 off (min. $300): 2015LOVE75 valid at travelocity.com

Minimum 3 Nights or longer.
Book by February 15, 2015, For stays up until 31 December 2015.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Явно в първите дни са св надявали , че щетите ще са ограничени и не са предприели нищо , но след като далаверата излезе по всички блогове нещата са взели застрашителни размери.

Със сигурност и във FTalk четат и пишат служители на Expedia.

Аз съм си общувал на лични с такъв от Orbitz който преди време помолих да ми провери едни неща и получих отговор директно с мейл от съпорта им към който беше отправил моите питанки.

Та тия фирми не са идиоти , но явно си имат някакъв допустим толеранс.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Масово възстановяват резервации или дават персонални купони за по 200 долара. Просто трябва да се свържете със съпорта и да ви прехвърлят на супервайзър (В ЩАТИТЕ !!!), на който да обясните случая.

Може да си поискате да ви се обадят от страницата на поддръжката им - "Get a Callback"

Трябва ви сносен Английски !

Уточнение: трябва да имате американски номер, или ще ви препрати да им се обадите вие.

Може да се сдобиете с безплатен такъв ако си инсталирате приложението Voxox

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Ще трябва да потърся някой с добър английки и да се пробва. Има ли значение какъв телефон ще дам за да ми се обадят?

Редактирано от Alexander
Връзка към коментар

Какво ли ще стане,ако дам номера на мои приятели в Сащ?!? После,те да ми направят резервацията с моите имена и всичко останало?!?Дали ще мине номера???

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Безплатен американски номер получавате с мобилното приложение Voxox , примерно ..

Какво ли ще стане,ако дам номера на мои приятели в Сащ?!? После,те да ми направят резервацията с моите имена и всичко останало?!?Дали ще мине номера???

Няма да загубиш от пробата

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Не знам за вас, но аз официално нямам повече нерви да се занимавам с тая глупост. Букнах си всички отменени хотели от други места, като повечето успях да ги намеря на почти същите цени и без купон.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Аз лично не съм запазвал нищо с купона , но ще съдействам да гоня до дупката нещата относно резервацията на един приятел. Въпроса е принципен. Аз като един средно статистически гражданин си плащам за всяка грешка. Защо такива мастодонти като expedia трябва да бъдат безнаказани за техните грешки.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Не знам дали има някакво значение, но нашата резервация е уж отменена, а в booking.com още си стои, че има 1 свободна стая (преди да запазим бяха 3 свободни).

post-995-0-83784300-1424023605_thumb.png

Връзка към коментар

Не знам дали има някакво значение, но нашата резервация е уж отменена, а в booking.com още си стои, че има 1 свободна стая (преди да запазим бяха 3 свободни).

attachicon.gifCapture.PNG

Христиан, не смесвай стаите, които се предлагат по Букинг с тези, които Експедия продава в един и същ хотел. Всеки такъв сайт си има свои стаи за продажба. 

Връзка към коментар

Христиан, не смесвай стаите, които се предлагат по Букинг с тези, които Експедия продава в един и същ хотел. Всеки такъв сайт си има свои стаи за продажба. 

Е, добре, но преди да запазя погледнах в booking.com и имаше 3 свободни стаи. Запазихме 2 и веднага след това проверих пак и вече беше само 1 свободната. Явно има някаква връзка, няма как да е случайно.

Връзка към коментар

Току що ми въстановиха и двете отменени резервации. Даже едната излезе двойно по евтина. Просто звънете докато не попаднете на някой услужлив супервайзър.

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.