Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Milenita, съжалявам за случилото се. Поне нощно време опитай да държиш крака на високо. Моят съвет е да не го преуморяваш, но колкото и да боли гледай да го движиш. Обездвижиш ли го ще ти бъде по-трудно, но не го натоварвай.

Този период май е на навехнатите глезени - аз, Eloena, ти....и все на път.

Редактирано от mililia
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Слънчице milenita,благодаря.То аз съм си здрава само дето слизам по стълбите на една страна,и влача левия крак.И не е хвалба да бъдеш позитивен!Така се оцелява по-лесно.Тук народа орева орталъка от Индия,а ти си толкова щастлива на всички снимки,които сподели с нас!Супер си!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Хихи това ми мина през акъла, че вторник се прибирам през Делхи и как така ще се тръшна точно преди да се върна там :) Обявявам се за фен номер 1 на Индия! Хайде лека и по-малко поводи за оплакване :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, milenita каза:

Хихи това ми мина през акъла, че вторник се прибирам през Делхи и как така ще се тръшна точно преди да се върна там :) Обявявам се за фен номер 1 на Индия! Хайде лека и по-малко поводи за оплакване :)

Можеш да търкаляш по пода стъклена бутилка с проблемния крак . Това го знам от учителя ми по танци , че редовно бях с такива контузии .

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

И аз да помрънкам. Във връзка с новите правила за роуминг си поднових договорите с мобилните оператори.С ментелците криво - ляво е наред. С Теленорците ще си мешаме капите, като се върнем.

Нямаме роуминг, /две са ни техните карти/,при положение, че уж всичко уточних, поднових , платих и пр.

Пратих сина да пита що тъй, мииии,  трябвало да ида да пусна молба за роуминг:angry:.При положение, че вече съм го направила.

Не можело по телефона, трябвало лично. Сега не е страшно, имаме един телефон, работещ в роуминг, а може и да се купи италианска карта.Ама, ако съм на другия край на света?

Толкова са ми дотегнали хора, които не си гледат работата, че няма накъде вече.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
Връзка към коментар
12 hours ago, AlexandraKo said:

И аз да помрънкам. Във връзка с новите правила за роуминг си поднових договорите с мобилните оператори.С ментелците криво - ляво е наред. С Теленорците ще си мешаме капите, като се върнем.

Нямаме роуминг, /две са ни техните карти/,при положение, че уж всичко уточних, поднових , платих и пр.

Пратих сина да пита що тъй, мииии,  трябвало да ида да пусна молба за роуминг:angry:.При положение, че вече съм го направила.

Не можело по телефона, трябвало лично. Сега не е страшно, имаме един телефон, работещ в роуминг, а може и да се купи италианска карта.Ама, ако съм на другия край на света?

Толкова са ми дотегнали хора, които не си гледат работата, че няма накъде вече.

А не може по телефона! Миналата година звънях от моя телефон на *88 да пуснат роуминга на телефона на приятеля ми. И го пуснаха.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, AlexandraKo каза:

... Във връзка с новите правила за роуминг си поднових договорите с мобилните оператори.С ментелците криво - ляво е наред. С Теленорците ще си мешаме капите, като се върнем.

...

Пак добре, че ЕК се мъчи да вкара телекомите в някаква регулация.

Но банките и петролните компании са "свещени крави", ... , не само в BG.

Добре, поне, че не са се сетили да си правят картели. ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 38 минути , miroslava каза:

А не може по телефона! Миналата година звънях от моя телефон на *88 да пуснат роуминга на телефона на приятеля ми. И го пуснаха.

Миналата година роумингът се плащаше от клиента и имаха зор да го пуснат. Сега се плаща от телекома и интересът им е да те мотаят колкото се може повече и да го ползваш колкото се може по-малко.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Два дни в Исландия - сумарно около 1 час без дъжд. Пропуснахме си плана за ден 2 и продължихме към Ледената лагуна заради по-добра прогноза, с идеята последния ден да се върнем до Вик. В момента сме на паркинга на Скафтафел и отново пере як дъжд, а ние седим в колата и чакаме да поспре, защото нищо няма да може да видим....

Връзка към коментар

Бях споменал за сагата с курсовете купува и продава на Райфайзен в темата за ММТ, където се загубиха 12-13% при връщане на пари от резервация.

Днес минах да питам по какъв курс са ме таксували за рупиите. Служителката като чу за такава валута онемя. Гледа, звъня на 2 места и накрая така и не можа да ми каже по кой курс са ги изчислили, но беше категорична, че загубата е от разликата между купува у продава.

Питах я, дали може утре да имат 30% между купува и продава и ми отговори положително.

Няма ли някакви закони, които да ограничават тези разлики? Това ми прилича триковете на някои  чейндж бюра от ранната демокрация, когато имаше курсове по 1,195 за евро.

Не знам как са другите банки, но тази взима пари дори да прехвърлям пари между две сметки в същата банка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Alexander каза:

Не знам как са другите банки, но тази взима пари дори да прехвърлям пари между две сметки в същата банка.

А нямат ли входна такса като влизаш в офис? :mad:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, Фичо каза:

А нямат ли входна такса като влизаш в офис? :mad:

Не може да нямат.:OПреди време и аз имах сметки там, че и КК, щото са ми "през плета".

Ама ги парясах , щото са първо - абсолютно некомпетентни, каквото и да питах, второ - борсуци и борсучки накуп и трето, преди сто години вземаха пари за преместване от една сметка в друга.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

И мене ме ядосаха от кредитната карта, след сума размятане по телефоните обещаха, че щели да разследват проблема и до 8 дни щели ми кажат какво е станало... Аз бях голям фен на Американ Експрес, само че за Бразилия са си продали бизнеса на една бразилска банка и от някое време са тръгнали рязко надолу... А не знам има ли смисъл да ги сменям, че всички са от един дол дренки.

Връзка към коментар

Като се говори за банки, да се включа с "любимата ми" Уникредит и хеттрик на тяхна служителка.
Първо вкара голяма сума по сметка на непознато за мен физическо лице, вместо на фирмата за която й предоставих вносна бележка. Наложи се 5-минутна процедура и подпис от други служители, за да се коригира вноската.
После не могла "да ми върне" разликата между 500 Евро и 230 Евро, имала самопо 100 Евро?!? Вероятно "на кръгло" работи въпросния клон, вече ще знам...
И накрая хита - Ама защо носите тези пари сега? Клиенти чакат....
Попитах за алтернатива: Да запиша час  по телефона или да изчакам пред банката със служебните пари до утре в 9 или в друго удобно за нея време???
За протокола: действието се развива вчера в 17:15ч, банката работи до 18:00ч., в новооткрит офис на банката с 10 гишета (от които работели 2 след 17:00 часа).
Още ми е кисело, признавам си. :mad:

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 56 минути , yordankavo каза:

Като се говори за банки, да се включа с "любимата ми" Уникредит и хеттрик на тяхна служителка.
Първо вкара голяма сума по сметка на непознато за мен физическо лице, вместо на фирмата за която й предоставих вносна бележка. Наложи се 5-минутна процедура и подпис от други служители, за да се коригира вноската.
После не могла "да ми върне" разликата между 500 Евро и 230 Евро, имала самопо 100 Евро?!? Вероятно "на кръгло" работи въпросния клон, вече ще знам...
И накрая хита - Ама защо носите тези пари сега? Клиенти чакат....
Попитах за алтернатива: Да запиша час  по телефона или да изчакам пред банката със служебните пари до утре в 9 или в друго удобно за нея време???
За протокола: действието се развива вчера в 17:15ч, банката работи до 18:00ч., в новооткрит офис на банката с 10 гишета (от които работели 2 след 17:00 часа).
Още ми е кисело, признавам си. :mad:

В такива случаи правя панаир - викам веднага да ми покажат кой е най-главен, че да дойде да реши въпроса. И обикновено става, каквото искам. А после пиша по сто писма до ръководството на съответното учреждение. По тия места човек не е отишъл да се забавлява, ами , да върши работа. Не стига, че са такивИ кожодери, ами и ще си създават на клиентите отрицателни емоции.

На това място , малко със страх, ще се похваля,/ пу, пу, да не е уроки:yahoo:/ че в офиса на УКБ, дето ходя и личните ми банкери, и касиерките, и на сейфа - всички са свестни и винаги са ми в услуга начаса.Ама и това си го постигнах сама.:)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

AlexandraKo, въпреки че съм най-кроткия човек, когото познавам вдигнах скандал, да. И както бях под пара им написах един хууубав мейл после, разпратен е по предназначение. 
Но продължавам да не проумявам как на някой би му хрумнало да работи по този начин??? И не е само в този клон. В друг един офис, за да направи услуга на моя колежка, служителката беше инсталирала мобилното приложението, но с въведени данни на чужда сметка. Представи си как изглеждаше колежката, като видя разполагаемост от ...ина хиляди в сметката на телефона си. Аз присъствах на сценката.  :lol: 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , AlexandraKo каза:

В такива случаи правя панаир - викам веднага да ми покажат кой е най-главен, че да дойде да реши въпроса. И обикновено става, каквото искам. А после пиша по сто писма до ръководството на съответното учреждение. По тия места човек не е отишъл да се забавлява, ами , да върши работа. Не стига, че са такивИ кожодери, ами и ще си създават на клиентите отрицателни емоции.

На това място , малко със страх, ще се похваля,/ пу, пу, да не е уроки:yahoo:/ че в офиса на УКБ, дето ходя и личните ми банкери, и касиерките, и на сейфа - всички са свестни и винаги са ми в услуга начаса.Ама и това си го постигнах сама.:)

Аз само като видя един банкер по телевизията  (фамилията му завършва на ...ян, не е Ян БиБиЯн, ... първата буква е Х) и усещам как започвам да обеднявам. ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 24 минути , yordankavo каза:

AlexandraKo, въпреки че съм най-кроткия човек, когото познавам вдигнах скандал, да. И както бях под пара им написах един хууубав мейл после, разпратен е по предназначение. 

Ако не отговорят на мига, го препращам всеки ден по няколко пъти и с все по-големи букви.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Напоследък само в тази тема пиша, но човек като сподели и му олеква.

Кучето в началото на седмицата се разболя изведнъж и то тежко - голямо ходене по мъките и по ветеринари, сега е на стационар и чакаме да бъде оперирано и да му отстранят единия бъбрек. Песа е на 9 години и половина, та и упойките и тежката операция са допълнителен риск. Адски ми е притеснено, а за капак на всичко съм и адски, адски натоварен в работата, където допълнителното напрежение от кучето ми "разкатава фамилията".

На 3-и юли мислех да ходя в Пловдив на концерт на Пласибо - 20 години, но с оглед на ситуацията с кучето ще трябва да се откажа, а бях взел от най-хубавите билети, защото е една от любимите групи на жена ми. Друг минус е, че лечението гълта адски много средства, а и ще се пускат отпуски, та сега зачерквам и планираните пътувания до края на годината. 

Само се надявам песа да оздравее, а другото - няма да избяга, но исках да измрънкам. :(

Връзка към коментар

стискам силно палци да се оправи и закрепи! допреди година и нещо нямаше да разбера и грам от мъката и притеснението, която изпитваш, но от тогава имаме коте, което категорично смятаме за част от семейството и сме привързани като към най-близък човек с всичките покрай това плюсове и минуси /като в подобна на сегашната ви ситуация/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много ви благодаря.

Кучето в момента е в операционната, но се смениха плановете - няма да е бъбрек, а простата, което било по-тежко. Не мога да си намеря място от притеснение.

Мен са ме оперирали няколко пъти, единия път даже почти си бях заминал, но пак не съм се притеснявал толкова (сигурно близките ми са, но аз самия не чак толкова много).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.