Дани Магелани Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май преди 1 час, ven62 каза: Правилно! На 40г. съм, ама шестнадесетично. Така успокоявахме колежките на "преклонна" възраст. Да сложа катранец в меда. Не очаквай идилия! Не се успокоявай много! Започваш на пълен работен ден, или на повикване, професия "дядо". 4
Gentleman Basta Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май На 20.05.2026 г. в 23:15, ven62 каза: От утре съм на нова работа. Мечтана! - Нямам шеф; - Нямам офис, ама никакъв - хоумофис, офисофис, споделен офис, отворен офис, не - никакъв; - Нямам работно време; - Нямам работни задължения и ангажименти; - Не могат да ме уволнят; - Работодателят ми не може да фалира или ако фалира, ще е след самата държава; - Заплатата. От нея също съм доволен. С 10-12% под максималната за този вид работа. Нали ви казах - Мечтана! Историята е малко "кой раждал - раждал". Кой разбрал - разбрал ... А аз като един горд родител да похваля чавето за приемането му в столична ясла! Благодарности на @Цвете, защото ни цани за нейни съседи, че чак и шанс да имаме детето да влезе в системата 18 31
Miladina Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май Ама как това съкровище в ТАЯ система? Вие питахте ли го дали то ще я приеме /системата/? 🙂 4
Gentleman Basta Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май преди 2 часа, Miladina каза: Ама как това съкровище в ТАЯ система? Вие питахте ли го дали то ще я приеме /системата/? 🙂 Не знам дали си личи много, но това съкровище не говори много. Пък и тая точно система ни е на 500м от новия дом и има добри отзиви, така че всякаква друга система не ни интересува особено. Времето ще покаже Ели какво мисли по въпроса. 6
Rumiana Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 13 часа, Дани Магелани каза: Започваш на пълен работен ден Както казваше един колега, след като се пенсионира: "Толкова съм зает, че не мога да си представя как по-рано съм намирал време да ходя И на работа!" 😄 5 16
Lyubina Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 31 минути , Rumiana каза: Както казваше един колега, след като се пенсионира: "Толкова съм зает, че не мога да си представя как по-рано съм намирал време да ходя И на работа!" 😄 Именно. Това е гледната точка и на моя пенсионер у дома. 6
Популярно мнение Яничка Публикувано: 23 май Популярно мнение Публикувано: 23 май преди 3 часа, Rumiana каза: Както казваше един колега, след като се пенсионира: "Толкова съм зает, че не мога да си представя как по-рано съм намирал време да ходя И на работа!" 😄 Ама толкова добре го е казал... 🙂 На @ven62 пожелавам да запълни натоварената програма с нови и интересни "командировки" 🙂 Не съм вярвала, че аз ще го кажа, но откакто съм безработна, графикът ми е по-натоварен от преди. Най-забавното е, че мъжът ми "ходи" на работа и после доработва в 2 строителни обекта, а когато се прибере от "втората месторабота", аз почвам да му се оплаквам, че съм изморена 🙂 А от известно време искрено съчувствам на мъже, които имат бирено коремче. Сега разбирам колко им...тежи 😅 20 31 4
Дани Магелани Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 52 минути , Яничка каза: Ама толкова добре го е казал... 🙂 На @ven62 пожелавам да запълни натоварената програма с нови и интересни "командировки" 🙂 Не съм вярвала, че аз ще го кажа, но откакто съм безработна, графикът ми е по-натоварен от преди. Най-забавното е, че мъжът ми "ходи" на работа и после доработва в 2 строителни обекта, а когато се прибере от "втората месторабота", аз почвам да му се оплаквам, че съм изморена 🙂 А от известно време искрено съчувствам на мъже, които имат бирено коремче. Сега разбирам колко им...тежи 😅 Като качиш над 30 кг. върху нормалното си тегло, като при моята бременност, тогава ще усетиш какво е. Ти си тренирано момиче и можеш да носиш "тежести", не се оплаквай на Иво! А и следва кенгуро с бебе да носиш. Лекото свърши! 1
jul Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Честито на @ven62, пожелавам да намериш баланса и да ти е супер! Честито и на @Яничка, скоро едно здраво магеланче да дойде! Какви ярки етапи в живота на двамата 🙂На първия завиждам леко 😉 5 2
Stryper Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май @Яничка Честита бременност! Да бъде безпроблемна и да се радвате на здраво и щастливо дете! През лятото е по-лесно гледането на дете. 3 1
Яничка Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Преди 1 час, Дани Магелани каза: не се оплаквай на Иво! Не се оплаквам, хваля го колко е работен, докато аз само си...хубавея 🙂 9
Lindt Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Ама стига с тези половинчати пожелания 😄 Аз пожелавам на Яни да има сили за раница, но все пак да има здрав разум и да не ги носи наведнъж в нея! 4 1
Иван Попов Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май @Яничка Честита бременност, Яни! Да ти върви леко и спокойно и да се радвате на едно здраво и щастливо детенце! 🍀 Браво, страхотна новина! 😊 3 1
jungfraujoch Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май @Яничка,казах ти го лично,сега пак-да си здрава,да си спокойна,да си щастлива и да си хубавееш! Да носиш с обич ,,тежкия" товар и да се радваш на здраво бебенце! Ти си имаш позитивна нагласа и да си слушаш сърцето-то най-добре знае. Поздрави! 2 1
Яничка Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Благодаря на всички 🙂 @Lindt, който познава моята по-добра половинка, знае че не аз съм разумният човек в семейството. И все пак - две бебета наведнъж... аз не съм кечистка 🥰 4 2
jungfraujoch Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 4 часа, Брани каза: положително мнение в коментар. Мисията е невъзможна. 😁 2
ven62 Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май преди 13 часа, Яничка каза: Ама толкова добре го е казал... 🙂 На @ven62 пожелавам да запълни натоварената програма с нови и интересни "командировки" 🙂 Не съм вярвала, че аз ще го кажа, но откакто съм безработна, графикът ми е по-натоварен от преди. Най-забавното е, че мъжът ми "ходи" на работа и после доработва в 2 строителни обекта, а когато се прибере от "втората месторабота", аз почвам да му се оплаквам, че съм изморена 🙂 А от известно време искрено съчувствам на мъже, които имат бирено коремче. Сега разбирам колко им...тежи 😅 Супер, поздравления и пожелания всичко да е както си го мечтаете. А догодина кака Ели ( @Lindt и @Gentleman Basta ) да ги учи да ближат пясък на някой плаж. 6 2 2 5
Lindt Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 9 часа, ven62 каза: Супер, поздравления и пожелания всичко да е както си го мечтаете. А догодина кака Ели ( @Lindt и @Gentleman Basta ) да ги учи да ближат пясък на някой плаж. А защо не и дядо Вен, чувам, че ще е доста по-свободен, а обича на морето 🙂 Честита свобода, да й се наслаждаваш дълги години и в добра компания! 3 1
stanimir Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Предлагам раздел "Родители с деца" и "Златна възраст" ? 2 1 2
Lindt Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Преди 1 час, stanimir каза: Предлагам раздел "Родители с деца" и "Златна възраст" ? То ти предлагай, ама темите с въпроси от родители си остават без отговор. На @П.Кръстев и един магеланец не се престраши да му каже нещо в темата за Хърватия и Словения, ще си рече човек, че са най-непознатите страни в Европа 😄 2
ivailo_radev Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 43 минути , Lindt каза: То ти предлагай, ама темите с въпроси от родители си остават без отговор. На @П.Кръстев и един човек не се престраши да му каже нещо в темата за Хърватия и Словения, ще си каже човек, че са най-непознатите страни в Европа 😄 Е, ти се престраши. Не е баш без нито един. И аз сега писах, колкото да има коментари 😄 1 5
Яничка Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Без да съм „родител с деца“ и представител на "Златна възраст" напълно одобрявам предложението – все пак и двете ми предстоят в необозримо бъдеще 😊 Щом имаме теми като „Хумор“, „Евровизия“ и т.н. като част от „Общи приказки“, защо да нямаме и горните – хем в тях ще се споделят положителни вълнения, хем това няма да потиска други хора, освен ако нарочно не влизат и четат. И за да не съм офтопик, да се похваля, че вчера бях много result-oriented – взехме кресло, които да си върви с дивана, избрахме последните осветителни тела, а за завършек на деня посетих обект от „Нощ на музеите“ в приятна магеланска компания 😊 Е, пак се изморих, ама то си беше изморително 😅 17
Георги Матеев Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 П.С. Честито също на @ven62 и @Яничка - усмихнахте ме 😊 18 19
Bellaero Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Честито на Яничка! Честито на Вен! Честито и на младоженците! 6 3
jungfraujoch Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 36 минути , Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 П.С. Честито също на @ven62 и @Яничка - усмихнахте ме 😊 Какви готини младоженци! Честита радост,Матеев. Много здраве и благополучие на младото семейство. 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега