chandni Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Преди 1 час, Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 Честита ви радост в семейството! Дълъг и щастлив съвместен живот им желая! 2 1
bibi Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 5 часа, stanimir каза: Предлагам раздел "Родители с деца" и "Златна възраст" ? Аз съм раздвоена 🫣 12
Duke Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 6 часа, stanimir каза: Предлагам раздел "Родители с деца" и "Златна възраст" ? И както казваше един общ познат, тия всичките мнения дори им ги четат безплатно... 😛 1 2
Иван Попов Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 4 часа, Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 П.С. Честито също на @ven62 и @Яничка - усмихнахте ме 😊 Честита ви радост! Дълъг и щастлив съвместен живот пожелавам от сърце! 1
ven62 Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 4 часа, Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 Да са живи и здрави и да ви радват. Спомням си, че една от племенничките беше спортистка и ти много се хвалеше с нея. Същата ли е? И има ли нещо общо с твоя братовчед - известен chef. Любопитството ми не е случайно. 1. Свиквам да съм типичния пенсионер - "информиран" за всички и всичко. 2. Да си поддържам част от тефтерите, макар че с пенсионирането се лиших от най-обемистия. 2 1 12
Stryper Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 5 часа, Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 Честито ново семейство! Да се разбират и да вървят заедно и в добро и в лошо! 3 1
Asya Assenova Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май На 23.05.2026 г. в 8:55, Яничка каза: Ама толкова добре го е казал... 🙂 На @ven62 пожелавам да запълни натоварената програма с нови и интересни "командировки" 🙂 Не съм вярвала, че аз ще го кажа, но откакто съм безработна, графикът ми е по-натоварен от преди. Най-забавното е, че мъжът ми "ходи" на работа и после доработва в 2 строителни обекта, а когато се прибере от "втората месторабота", аз почвам да му се оплаквам, че съм изморена 🙂 А от известно време искрено съчувствам на мъже, които имат бирено коремче. Сега разбирам колко им...тежи 😅 Честита бременност, Яни! Желая ти лека бременност и леко раждане и здраво и хубаво бебче. 3 1
Гост Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 11 часа, stanimir каза: Предлагам раздел "Родители с деца" и "Златна възраст" ? Аз също се сетих за няколко нови нови раздела, които можем да направим: - "Величие и мегауспехи", (в който може би ще мога да пиша само аз ...) - "Парапетите по света" - имаме вече мостове, пейки, тоалетни, защо да не надградим ... - раздели, посветени на бележити или заслужили магеланци, където всеки от тях може да споделя всички неща, които го вълнуват и да си показва снимките, които не е успял вече да сподели в други теми, а ние останалите да цъкаме с език и да лайкваме (явно без мен това последното 🙂 ). Дори може някои от тях да са пиннати най-отгоре, за да може постоянно да сме в час и да не се изместват надолу Имам идеи и за още няколко, ама ще ги оставя да ми се избистрят в главата и когато са готови, ще ги споделя!
ДиянаВ Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май @ven62 какво пише в тефтерите? Една племенничка ли има или две? И тази абитуриентката отпреди 6 години и няма и 150 страници назад една и съща ли е със сегашната булка? Въобще голям сериал заформи Матеев 😄 На 19.06.2020 г. в 20:22, Георги Матеев каза: Прекрасната му племеница днес е абитуриентка, а гордият вуйчо беше в ролята на официален шофьор до бала 😊 преди 13 часа, Георги Матеев каза: Днес племеницата ми сключи брак. Честито на младоженците! 😊 2 4 1
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 31 май Популярно мнение Публикувано: 31 май Малко лична новина покрай самолетите, летищата и пътешествията. 😊 След години като учител и работа по различни проекти, от вторник официално съм заместник-директор по учебната дейност в нашето училище. Явно освен да планирам маршрути, прекачвания и полети, вече ще трябва да планирам и учебния процес. 😄 Искам да благодаря на всички хора, които през годините са вярвали в мен, подкрепяли са ме и са ми помагали да вървя напред. Специални благодарности и на всички Магеланци – макар и виртуално, чрез този форум съм срещнал много добри и стойностни хора, от които съм научил немалко неща. Благодаря за приятелството, съветите, споделения опит и хубавите разговори през годините. 😊 Да си пожелая успешно излитане в новата длъжност и възможно най-малко турбуленции по пътя! 😊 7 67
Яничка Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Браво, Ванка! Чудесно е да откриеш своето призвание и така последователно да следваш пътя нагоре! 3 1
DaBo Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Честито, Ванка! Успех на новото поприще! Тази година зам.директор, догодина цял директор! 😉 3 1 2
crazyhorse Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 1 час, Иван Попов каза: Малко лична новина покрай самолетите, летищата и пътешествията. 😊 След години като учител и работа по различни проекти, от вторник официално съм заместник-директор по учебната дейност в нашето училище. Явно освен да планирам маршрути, прекачвания и полети, вече ще трябва да планирам и учебния процес. 😄 Искам да благодаря на всички хора, които през годините са вярвали в мен, подкрепяли са ме и са ми помагали да вървя напред. Специални благодарности и на всички Магеланци – макар и виртуално, чрез този форум съм срещнал много добри и стойностни хора, от които съм научил немалко неща. Благодаря за приятелството, съветите, споделения опит и хубавите разговори през годините. 😊 Да си пожелая успешно излитане в новата длъжност и възможно най-малко турбуленции по пътя! 😊 Честито,Ванка! 2 1
Zdravko Nestorov Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Честито, @Яничка - страшно яката новина. Всичко да минава по мед и масло, бременността ти да бъде като пътуване в бизнес класа, ама от най-хубавите, и скоро да бъдете +1 във всяко приключение!!! Честито и на @Lindt и @Gentleman Basta, че от познати чувам, че приемането в ясла/детска градина в София си е като да спечелиш от тотото!!! С пожелание малката принцеса да си харесва яслата и да няма търпение да ходи всеки ден!!! Честита радост и на @Георги Матеев - нека младоженците да ги очаква един дълъг и спокоен семеен живот, изпълнен само с разбирателство и щастливи моменти!!! И честито и на @Иван Попов - невероятно израстване в кариерата - с пожелание новата длъжност най-вече да ти носи много радост и да я вършиш с огромен кеф, а пък догодина знае ли човек... Директор направо 😉 8 4 1
jungfraujoch Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 4 часа, Иван Попов каза: Малко лична новина покрай самолетите, летищата и пътешествията. 😊 След години като учител и работа по различни проекти, от вторник официално съм заместник-директор по учебната дейност в нашето училище. Явно освен да планирам маршрути, прекачвания и полети, вече ще трябва да планирам и учебния процес. 😄 Искам да благодаря на всички хора, които през годините са вярвали в мен, подкрепяли са ме и са ми помагали да вървя напред. Специални благодарности и на всички Магеланци – макар и виртуално, чрез този форум съм срещнал много добри и стойностни хора, от които съм научил немалко неща. Благодаря за приятелството, съветите, споделения опит и хубавите разговори през годините. 😊 Да си пожелая успешно излитане в новата длъжност и възможно най-малко турбуленции по пътя! 😊 Ванка,честита нова длъжност! Все така отговорно и с любов да вървиш по стълбата на живота. Все така позитивен,целеустремен и находчив бъди. Не спирай да се усъвършенстваш и да сбъдваш мечтите си! Попътен вятър и много пътешествия ти пожелавам от сърце. 2 1
Иван Попов Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май преди 7 часа, Яничка каза: Браво, Ванка! Чудесно е да откриеш своето призвание и така последователно да следваш пътя нагоре! Благодаря ти, @Яничка! 🙂 преди 7 часа, bibi каза: Браво, Ванка! 🍾 Благодаря ти, @bibi! 🙂 преди 6 часа, DaBo каза: Честито, Ванка! Успех на новото поприще! Тази година зам.директор, догодина цял директор! 😉 Благодаря ти, @DaBo Само живи и здрави да сме! Тази длъжност също не е лека. 🙂 преди 6 часа, crazyhorse каза: Честито,Ванка! Благодаря ти, @crazyhorse! 🙂 преди 5 часа, Zdravko Nestorov каза: И честито и на @Иван Попов - невероятно израстване в кариерата - с пожелание новата длъжност най-вече да ти носи много радост и да я вършиш с огромен кеф, а пък догодина знае ли човек... Директор направо 😉 Благодаря ти, @Zdravko Nestorov! 🙂 преди 3 часа, jungfraujoch каза: Ванка,честита нова длъжност! Все така отговорно и с любов да вървиш по стълбата на живота. Все така позитивен,целеустремен и находчив бъди. Не спирай да се усъвършенстваш и да сбъдваш мечтите си! Попътен вятър и много пътешествия ти пожелавам от сърце. Благодаря ти, @jungfraujoch! 🙂 Благодаря на всички за хубавите пожелания! 😊 Бъдете живи и здрави, сбъдвайте мечтите си с лекота и нека пътуването да не бъде просто хоби, а част от ежедневието ви. Пожелавам ви още много красиви места, незабравими емоции и поводи за усмивки! ✈️🍀 5
chandni Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май @Иван Попов, честито и от мен! Много постижения в бъдеще! 3 1
swimmer Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Честито @Иван Попов.Както се казва,тази година зам.директор, догодина Директор. 1
ДиянаВ Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май @Иван Попов честито щом се радваш и споделяш събитието 🍾 Пожелавам ти по-дълго или може би по-кратко 😉 да не разбираш, че зам. директорът е подобие на секретар/ка на директора за задълженията, които са досадни …, наред със зависимостите от РИО. Иначе искреното ми пожелание е да почнеш да се оглеждаш за университет, щом те влече кариера в сферата на образованието, било то и с длъжност без “директор” в наименованието 🙂 1
stanimir Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни 9 hours ago, ДиянаВ said: @Иван Попов честито щом се радваш и споделяш събитието 🍾 Пожелавам ти по-дълго или може би по-кратко 😉 да не разбираш, че зам. директорът е подобие на секретар/ка на директора за задълженията, които са досадни …, наред със зависимостите от РИО. Иначе искреното ми пожелание е да почнеш да се оглеждаш за университет, щом те влече кариера в сферата на образованието, било то и с длъжност без “директор” в наименованието 🙂 Ти да не си директор , че си ги водя по списък тук ? 10
chandni Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни преди 26 минути , stanimir каза: Ти да не си директор , че си ги водя по списък тук ? И ти ли имаш тефтерче със записки по примера на @ven62? 😄 6
aleksandrina Публикувано: 1 юни Публикувано: 1 юни Ех, че хубави новини- накуп ги прочетох! На всички пожелавам здраве и спокойствие! На всички това ще е необходимо в огромни количества. 🙂 1 1
П.Кръстев Публикувано: 2 юни Публикувано: 2 юни На 24.05.2026 г. в 10:42, Lindt каза: То ти предлагай, ама темите с въпроси от родители си остават без отговор. На @П.Кръстев и един магеланец не се престраши да му каже нещо в темата за Хърватия и Словения, ще си рече човек, че са най-непознатите страни в Европа 😄 Да взема да си отговоря сам по темата освен 😄 - Дубровник изобщо не е толкова НЕустроен за бебета, колкото се циркулира в интернет, особено ако се базира човек извън стария град и го дава по-лежерно. 4
Lindt Публикувано: 2 юни Публикувано: 2 юни преди 2 часа, П.Кръстев каза: Да взема да си отговоря сам по темата освен 😄 - Дубровник изобщо не е толкова НЕустроен за бебета, колкото се циркулира в интернет, особено ако се базира човек извън стария град и го дава по-лежерно. Браво, добре ли изкарахте? Аз да ти дам непоискана препоръка на база личен опит - планирайте смело пътуване след половин до една година. Това за нас е страхотен период, на Ели абсолютно всичко й е интересно и търпи и разходки в количка, и природа, и площадки. После ще има претенции, ще иска конкретни неща, но сега е щастлива от съвсем всичко. Днес например от шляпане в локва 😄 20 3 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега