Популярно мнение ven62 Публикувано: 28 ноември, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 ноември, 2019 Не е баш "В момета съм …". Снимките са от последните 10-на дни, та за това - тук. Върнахме се от Перу. Вече сме си в Амстердам. ---------------- Джунглата, Къпане в Амазонка - една мечта – сбъдната: Втора мечта – сбъдната Трета мечта - Плаване по Титикака: Фигурите в Наска – четвърта мечта – сбъдната. Това Перу ще ме остави без мечти. Неееее, няма такава опасност. Всъщност, като се замисля, форумът е виновен. Превърна част от мечтите ми в изпълними цели. Списъкът не е много кратък, но по-важните са ми една стеничка в Китай и няколко вишни в Япония. 46 32 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 преди 5 часа, ven62 каза: Не е баш "В момета съм …". Снимките са от последните 10-на дни, та за това - тук. Върнахме се от Перу. Вече сме си в Амстердам. ---------------- Джунглата, Къпане в Амазонка - една мечта – сбъдната: Втора мечта – сбъдната Трета мечта - Плаване по Титикака: Фигурите в Наска – четвърта мечта – сбъдната. Това Перу ще ме остави без мечти. Неееее, няма такава опасност. Всъщност, като се замисля, форумът е виновен. Превърна част от мечтите ми в изпълними цели. Списъкът не е много кратък, но по-важните са ми една стеничка в Китай и няколко вишни в Япония. @ven62, вие ходите ли до Боливия? Разкажи някъде малко за сбъдването на мечтата, знаеш че обичаме да четем. 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 Успях да се отърва (спокойно, не в оня смисъл, който понякога влагаме с Императора) от Виваком, които 2 седмици не могат да ми оправят домашния интернет. Отидох, подадох молба за прекратяване на договора и тия толкова лесно и гладко се отърваха от мен, че чак 1. леко се обидих 2. стана ми малко гузно като се сетих за @Lindt и нейните мъки с Пулс 🙂. Е, споменаха за някакви 1000 бонус точки, които щели да си заминат, но аз махнах снизходително с ръка (пак не в оня смисъл, където хората получават затруднено дишане, или се издигат над земята, или и двете или по-лошо ... ) ... 6 2 15 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 Преди 1 час, Брани каза: Успях да се отърва (спокойно, не в оня смисъл, който понякога влагаме с Императора) от Виваком Ох, ние така реагирахме, когато с 300 мъки се отървахме от А1. Сега ме хвърляш в шах с пешката, че сега сме на Виваком. Какъв беше проблемът с тях. Вече нямам алтернативи Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 преди 5 часа, mililia каза: @ven62, вие ходите ли до Боливия? Разкажи някъде малко за сбъдването на мечтата, знаеш че обичаме да четем. Ще разкажа подробно. Само малко време да намеря... До Боливия не стигнахме. Имахме билети Куско - Ла Паз с BoliviaHop и с Amaszonas LaPaz - Uyuni - La Paz, но сухопътните граници между Боливия и Перу бяха затворени заради политическата криза в Боливия, оставката на президента, размириците, ... Тези три дни ги уплътнихме в Перу - 1 ден в Арелипа, 1 ден повече в Колка и още един в Лима. Добре стана, тъй като се понатрупа умора и така имахме възможност в последните дни да го караме по-лежерно... ... Някой ден … Боливия и Саларата ще я комбинираме с Чили... ------------------------ Да продължа с хвалбите: Вече съм планинар и половина. @master_of_germs, чувствам се готов за едно посещение на телевизионната кула/Копитото - в някой от следващите уикенди. Ако си зает - да помоля @Zaro. 31 6 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 преди 4 минути , ven62 каза: До Боливия не стигнахме. Предположих го, но доста те мислих, след като не се включи. Сега ми олекна ми, че всичко е наред. 2 1 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 На 22.11.2019 г. в 14:35, Георги каза: Днес подписах нов трудов договор и започвам нова работа от понеделник. Своеобразен завършек на един доста турбулентен период от живота ми Ново начало на нещо по-добро. Честито и както казаха съфорумците по-горе - по-ценно от здравето и спокойствието няма. Успех в новата работа! 5 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 29 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2019 Всъщност, след поста на Георги да се похваля и аз: днес напуснах работа. По същите причини. 11 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 Да се похваля от фитнеса ни. По случай Коледа са ни пожелали Мери фитмас и са ни пратили ваучери за два безплатни месеца. А също така за втора поредна година- албум с най-добрите кадри от пътуванията през календарната година. 26 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 преди 12 минути , Тони каза: Да се похваля от фитнеса ни. По случай Коледа са ни пожелали Мери фитмас и са ни пратили ваучери за два безплатни месеца. А също така за втора поредна година- албум с най-добрите кадри от пътуванията през календарната година. Поздравявам те като колега автор на книги (който подготвя за издаване своята пета книга, но да не се хваля и аз ...). 4 5 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 Всъщност се похвали.... Но все пак честит полу юбилей, колега автор. Ще се опитаме да следваме светлия ви пример. 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 преди 11 минути , Тони каза: Всъщност се похвали.... Но все пак честит полу юбилей, колега автор. Ще се опитаме да следваме светлия ви пример. Благодаря! Догодина планирам да зарадвам читателите си с още две издания! 🙂 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 Тук стана като у форума на Съюзът на Българските Писатели. Аз не знам дали те имат форум, ама то вече няма и смисъл. 12 Връзка към коментар
Стоянка Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 Обичам да шия гоблени 🙂 на последната ни Национална среща взех второ и трето място с Марчето (така си я кръстих) 18 29 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 То това не е за хвалене, ама определено си е късмет. В последния момент се отказах да резервирам един хотел в Тайланд и сутринта чета за голям пожар в него и стотици евакуирани. А беше чисто нов хотел на топ цена. 1 7 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 6 декември, 2019 Сподели Публикувано: 6 декември, 2019 Нека малко се похваля, че последните дни само се оплаквам. Днес си получих Магеланския настолен календар и съм много радостна. Благодаря на @Георги, че успя да го изпрати по моята приятелка, иначе щях да го получа март месец като преди две години 🙂 Вече е на бюрото ми в офиса 🙂 22 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 Трети бизнес клас ъпгрейд на лонгхоул полет в рамките на 10 месеца. Евала на катарците. Отивам сега да хъркам на онея легълца на полета JNB-DOH 🙂 23 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 преди 10 часа, Георги Матеев каза: Трети бизнес клас ъпгрейд на лонгхоул полет в рамките на 10 месеца. Евала на катарците. Отивам сега да хъркам на онея легълца на полета JNB-DOH 🙂 Голд ли си още или са се отпуснали за силвър? 🙂 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 декември, 2019 Сподели Публикувано: 8 декември, 2019 преди 1 минута , T.E.Lawrence каза: Голд ли си още или са се отпуснали за силвър? 🙂 Голд съм, ама и човека с мен (силвър) също намаза бизнес на тоя полет 🙂 4 1 1 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 За хвалене: днес ще си получа новите календари 🙂 Обаче и да се оплача, явно одъртявам, сума ти време не можах да загрея каква е тази пратка от Еконт след като нищо и никъде не съм си поръчвал. Чак като влязох във форума стоплих 🙂 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 Получих си календарите. @Георги, благодаря! ---------- Станали са перфектни! … малко неочаквано, имайки предвид неучастието на Ven62. 2 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 Преди 1 час, logist13 каза: За хвалене: днес ще си получа новите календари 🙂 Обаче и да се оплача, явно одъртявам, сума ти време не можах да загрея каква е тази пратка от Еконт след като нищо и никъде не съм си поръчвал. Чак като влязох във форума стоплих 🙂 E, двама сме ... Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 Аз вече ги получих! Прекрасни са, особено малкия 🙂 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 На 6.12.2019 г. в 12:13, Стоянка каза: Обичам да шия гоблени 🙂 на последната ни Национална среща взех второ и трето място с Марчето (така си я кръстих) Да те запозная с баща ми? Има около 100-на (2 Тайни вечери, 2 Възкресения, коне, зими, …) Ако някъде има пазар за тези неща - милионер ще стана... 1 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 И аз, и аз ... си ги получих! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега