Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

• 2 седмици по-късно ...
преди 13 часа, Desi75 каза:

Не мога да се сдържа и да не се похваля - днес голямо пазаруване на самолетни билети - първо беше купено Перу от голямата промоция - грешка и след това от промоцията на катарците и Австралия - две мечтани от мен дестинации. До Перу сме с Яничка и Цвете, а Австралия засега аз и Яничка. Прекрасен ден за шопинг, дано оцелеят и билетите :dancing:. П. С. От вълнение няма да спя със сигурност, но поне ще напредна с работата :).

Ех,че хубаво!!!?Поздравления,Деси!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 21 часа, Desi75 каза:

Не мога да се сдържа и да не се похваля - днес голямо пазаруване на самолетни билети - първо беше купено Перу от голямата промоция - грешка и след това от промоцията на катарците и Австралия - две мечтани от мен дестинации. До Перу сме с Яничка и Цвете, а Австралия засега аз и Яничка. Прекрасен ден за шопинг, дано оцелеят и билетите :dancing:. П. С. От вълнение няма да спя със сигурност, но поне ще напредна с работата :).

Ехааа, чудесни дестинации! :) Честито!
Дано всичко е наред с мексиканците! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Айде, облагородих и втората спалня с карта. Докато залепя и съединя всички континенти, островчета, акулки, китове, корабчета и надписи, ми се отели вола. Малко кофти, че Австралия е почти със същия цвят като стената, ама сега заради едни аборигени няма да боядисвам цяла стена я. Проекцията на Антарктика е спорна, но и така е добре :)

IMG_6740.thumb.JPG.752613a37c39a05255d17c3731ef5ed5.JPG

• Харесвам 46
Връзка към коментар

Искам да се похваля, че вече имам квартира в Люксембург! Живял съм 5 години в кралство, сега викам да пробвам малко в херцогство. :) А пък колко схеми се откриват от съседните летища...потривам ръце отсега.

• Харесвам 27
Връзка към коментар

На 21.06.16година,открих в интернет пространството Магеланци.Вече съм на 1годинка.:)Щастлива съм,че тук намирам всичко,което е необходимо за пътешествията.Искрено се радвам на всички Вас,на непрестанния Ви ентусиазъм,на готовността да използвате всяка свободна минута и всеки спестен лев(евро,долар),за да обикаляте широкия свят.Да трупате впечатления и положителни емоции.Да колекционирате прекрасни моменти,да откривате нови и непознати кътчета.Не само в чужбина,но и в приказно красивата ни България.

Аз обожавам да пътувам и смятам,че това е най-добрата инвестиция.Сезонът и метеорологичната прогноза не са определящи за моите пътешествия.Важното е да ги осъществявам.Понякога с приятели,понякога самостоятелно-за събиране на мислите и психическо спокойствие :).Имам още много мечтани дестинации и работя здраво по въпроса за тяхното реализиране.

Имам удоволствието да съм сред Вас,на чудесните сбирки и всекидневно във форума.Благодаря Ви за полезните съвети,за пътеписите и за всичко,което споделяте.

Всеки един магеланец е еднакво важен и значим. Изказвам личните си БЛАГОДАРНОСТИ  към Рatilana,Polina и Домосед.

И пожелавам на всички Вас много здраве, изобилие от пътешествия и много любов,за да има смисъл всичко това!

Редактирано от jungfraujoch
  • Харесвам 29
Връзка към коментар
преди 19 минути , T.E.Lawrence каза:

Формално ли беше? Някакви по-специални документи искаха ли?  За колко време стана?

Формално, отне ми точно минута в посолството, но трябва да се ходи лично и тези визи златни излязоха, колкото една екскурзия. Ние ги бяхме пратили по куриер и ни чакаха готови.

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 22 минути , bay_kolio каза:

Дедо съм!

Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. :yahoo:

Юхууууууу!!! Ай, честита да ви е и на двама Ви с Елчо! :)

Редактирано от Polina
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 12 минути , lesy каза:

Честито, на теб и Ели! Честито на цялото ви семейство! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана Яна!

преди 4 минути , desislavna каза:

Честито Ели и бай Кольо! Да ви е жива и здрава внучката, да има късмет и да ви радва! Ще стане пътешественичка, то е ясно!

преди 2 минути , mililia каза:

Бай Кольо, честито на теб и на Ели! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Внучката задължително - магеланка, при такива баба и дядо!

Благодаря ви хора, да ви сполети такава радост двойно!

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 36 минути , bay_kolio каза:

Дедо съм!

Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. :yahoo:

Ох, че хубава новинааааа!

Честито! Да ви е жива и здрава! И вие, че да и се радвате и да я водите с вас по света!

61.jpg

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• домосед
    • Magelanko
    • Hakkâri Spor
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.