Фил Публикувано: 30 май, 2017 Сподели Публикувано: 30 май, 2017 преди 13 часа, Juliaaa каза: Платиха ни обезщетение, настаниха ни в хотел. Удължихме почивката с още един ден. Ако не е тайна - какво обезщетение ви предложиха? Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 31 май, 2017 Сподели Публикувано: 31 май, 2017 преди 8 часа, Фичо каза: Ако не е тайна - какво обезщетение ви предложиха? Не е тайна. По 250 евро на човек + хотела (вечеря и закуска). 8 Връзка към коментар
Популярно мнение Desi75 Публикувано: 12 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 юни, 2017 Не мога да се сдържа и да не се похваля - днес голямо пазаруване на самолетни билети - първо беше купено Перу от голямата промоция - грешка и след това от промоцията на катарците и Австралия - две мечтани от мен дестинации. До Перу сме с Яничка и Цвете, а Австралия засега аз и Яничка. Прекрасен ден за шопинг, дано оцелеят и билетите . П. С. От вълнение няма да спя със сигурност, но поне ще напредна с работата . 51 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 преди 13 часа, Desi75 каза: Не мога да се сдържа и да не се похваля - днес голямо пазаруване на самолетни билети - първо беше купено Перу от голямата промоция - грешка и след това от промоцията на катарците и Австралия - две мечтани от мен дестинации. До Перу сме с Яничка и Цвете, а Австралия засега аз и Яничка. Прекрасен ден за шопинг, дано оцелеят и билетите . П. С. От вълнение няма да спя със сигурност, но поне ще напредна с работата . Ех,че хубаво!!!?Поздравления,Деси! 2 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 преди 55 минути , jungfraujoch каза: Ех,че хубаво!!!?Поздравления,Деси! Мерси много! На всеки го пожелавам :-) 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 преди 21 часа, Desi75 каза: Не мога да се сдържа и да не се похваля - днес голямо пазаруване на самолетни билети - първо беше купено Перу от голямата промоция - грешка и след това от промоцията на катарците и Австралия - две мечтани от мен дестинации. До Перу сме с Яничка и Цвете, а Австралия засега аз и Яничка. Прекрасен ден за шопинг, дано оцелеят и билетите . П. С. От вълнение няма да спя със сигурност, но поне ще напредна с работата . Ехааа, чудесни дестинации! Честито! Дано всичко е наред с мексиканците! 2 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 13 юни, 2017 Сподели Публикувано: 13 юни, 2017 преди 34 минути , Фичо каза: Ехааа, чудесни дестинации! Честито! Дано всичко е наред с мексиканците! Мерси много, Фичо! Връзка към коментар
Добри Публикувано: 18 юни, 2017 Сподели Публикувано: 18 юни, 2017 Айде, облагородих и втората спалня с карта. Докато залепя и съединя всички континенти, островчета, акулки, китове, корабчета и надписи, ми се отели вола. Малко кофти, че Австралия е почти със същия цвят като стената, ама сега заради едни аборигени няма да боядисвам цяла стена я. Проекцията на Антарктика е спорна, но и така е добре 46 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 20 юни, 2017 Сподели Публикувано: 20 юни, 2017 Искам да се похваля, че вече имам квартира в Люксембург! Живял съм 5 години в кралство, сега викам да пробвам малко в херцогство. А пък колко схеми се откриват от съседните летища...потривам ръце отсега. 27 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 21 юни, 2017 Сподели Публикувано: 21 юни, 2017 (редактирано) На 21.06.16година,открих в интернет пространството Магеланци.Вече съм на 1годинка.Щастлива съм,че тук намирам всичко,което е необходимо за пътешествията.Искрено се радвам на всички Вас,на непрестанния Ви ентусиазъм,на готовността да използвате всяка свободна минута и всеки спестен лев(евро,долар),за да обикаляте широкия свят.Да трупате впечатления и положителни емоции.Да колекционирате прекрасни моменти,да откривате нови и непознати кътчета.Не само в чужбина,но и в приказно красивата ни България. Аз обожавам да пътувам и смятам,че това е най-добрата инвестиция.Сезонът и метеорологичната прогноза не са определящи за моите пътешествия.Важното е да ги осъществявам.Понякога с приятели,понякога самостоятелно-за събиране на мислите и психическо спокойствие .Имам още много мечтани дестинации и работя здраво по въпроса за тяхното реализиране. Имам удоволствието да съм сред Вас,на чудесните сбирки и всекидневно във форума.Благодаря Ви за полезните съвети,за пътеписите и за всичко,което споделяте. Всеки един магеланец е еднакво важен и значим. Изказвам личните си БЛАГОДАРНОСТИ към Рatilana,Polina и Домосед. И пожелавам на всички Вас много здраве, изобилие от пътешествия и много любов,за да има смисъл всичко това! Редактирано 21 юни, 2017 от jungfraujoch 29 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 21 юни, 2017 Сподели Публикувано: 21 юни, 2017 Във Виена, с намибийски визи в джоба, кеф. 30 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2017 преди 11 минути , Tedy каза: Във Виена, с намибийски визи в джоба, кеф. ООО, честито! Браво на теб! 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 юни, 2017 Сподели Публикувано: 21 юни, 2017 преди 19 минути , Tedy каза: Във Виена, с намибийски визи в джоба, кеф. Формално ли беше? Някакви по-специални документи искаха ли? За колко време стана? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 21 юни, 2017 Сподели Публикувано: 21 юни, 2017 (редактирано) преди 19 минути , T.E.Lawrence каза: Формално ли беше? Някакви по-специални документи искаха ли? За колко време стана? Формално, отне ми точно минута в посолството, но трябва да се ходи лично и тези визи златни излязоха, колкото една екскурзия. Ние ги бяхме пратили по куриер и ни чакаха готови. Редактирано 21 юни, 2017 от Tedy 3 Връзка към коментар
Популярно мнение bay_kolio Публикувано: 23 юни, 2017 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Дедо съм! Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. 76 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 (редактирано) преди 22 минути , bay_kolio каза: Дедо съм! Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. Юхууууууу!!! Ай, честита да ви е и на двама Ви с Елчо! Редактирано 23 юни, 2017 от Polina 2 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 В момента, Polina каза: Юхууууууу!!! Ай, честита да ви е и на двама Ви с Елчо! :* Да ти се връща тая радост Поли! Дай Боже! 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Честито, на теб и Ели! Честито на цялото ви семейство! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана Яна! 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Честито Ели и бай Кольо! Да ви е жива и здрава внучката, да има късмет и да ви радва! Ще стане пътешественичка, то е ясно! 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Бай Кольо, честито на теб и на Ели! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Внучката задължително - магеланка, при такива баба и дядо! 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 преди 12 минути , lesy каза: Честито, на теб и Ели! Честито на цялото ви семейство! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана Яна! преди 4 минути , desislavna каза: Честито Ели и бай Кольо! Да ви е жива и здрава внучката, да има късмет и да ви радва! Ще стане пътешественичка, то е ясно! преди 2 минути , mililia каза: Бай Кольо, честито на теб и на Ели! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Внучката задължително - магеланка, при такива баба и дядо! Благодаря ви хора, да ви сполети такава радост двойно! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 юни, 2017 Автор Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 преди 36 минути , bay_kolio каза: Дедо съм! Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. Ох, че хубава новинааааа! Честито! Да ви е жива и здрава! И вие, че да и се радвате и да я водите с вас по света! 5 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 преди 40 минути , bay_kolio каза: Дедо съм! Днес се появи на света малка, сладка, бъдеща магеланка ЯНА. Честитооооооо!!! 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Честита радост, Ели и Бай Кольо! Да расте здрава и много щастлива! Вие двамата също, за да и покажете света! 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 23 юни, 2017 Сподели Публикувано: 23 юни, 2017 Прекрасна новина! Честита да е Яна! Да расте здрава и щастлива! Няма по-голяма радост от тази да имаш внуче! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега