cybersimo Публикувано: 15 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2017 преди 3 часа, Фичо каза: Докато някакви хора тичаха, а други клякаха, някои наблюдавахме отблизо и отвисоко P.S. И браво на лингвистичният гений, който транскрибира "Wizz air" на кирилица в официалния сайт на маратона. Не че на сградата на Bulgaria Air не пише България Ер (Bulgaria R) 1 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2017 Днес станах (и) Британски гражданин. Била съм достоен Български гражданин - и ще продължавам да бъда. Смятам да бъда точно толкова достоен и Британски гражданин. Извън прилежащият ми произход, който винаги ще бъде моята Алфа, в Омегата си аз се чувствам Гражданин на Света и съм дълбоко удовлетворена от личната си хармония. И с огромно удоволствие смятам да получа и съответния паспорт - което беше и една от основните ми цели , като си пожелавам на първо време здраве и достатъчно пари, за да посетя всичките 173 държави, за които не ми е нужна виза На второ четене още здраве и още пари и за останалите Връзка към коментар
tch Публикувано: 17 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2017 преди 17 минути , Rainy каза: като си пожелавам на първо време здраве и достатъчно пари, за да посетя всичките 173 държави, за които не ми е нужна виза С тенденция бройката на тези държави да намалее с 27 Шегата на страна, честито! Между другото колко време е нужно човек да е пребивавал там, за да може да кандидатсва? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 17 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2017 В момента, tch каза: С тенденция бройката на тези държави да намалее с 27 Шегата на страна, честито! Между другото колко време е нужно човек да е пребивавал там, за да може да кандидатсва? В рамките на шегата - имам си и EU паспорт Извън шегата - това за визите в рамките на EU е голяма шега За работна виза е съвсем друга опера... На въпроса ти - според EU законодателство, 6 години доказано практикувано съюзно право - 5 години за постоянно местопребиваване, плюс една година в анекс. Нужните документи са няколко тона, а за парите не питай... П.П. За non-EU граждани срокът е 10 и 11 години съответно. Връзка към коментар
akair Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 On 10/17/2017 at 5:45 PM, Rainy said: В рамките на шегата - имам си и EU паспорт Извън шегата - това за визите в рамките на EU е голяма шега За работна виза е съвсем друга опера... На въпроса ти - според EU законодателство, 6 години доказано практикувано съюзно право - 5 години за постоянно местопребиваване, плюс една година в анекс. Нужните документи са няколко тона, а за парите не питай... П.П. За non-EU граждани срокът е 10 и 11 години съответно. Признава ли Her Majesty друг паспорт, различeн от поданството на Her Majesty? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 преди 1 час, akair каза: Признава ли Her Majesty друг паспорт, различeн от поданството на Her Majesty? Напълно Връзка към коментар
vlady Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 Днес за 12 часа посетихме 3 лаунджа с дайнърса 6 8 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 преди 19 минути , vlady каза: Днес за 12 часа посетихме 3 лаунджа с дайнърса Ако кажеш в 3 държави... 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 20 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2017 На 10/15/2017 в 17:11, Фичо каза: P.S. И браво на лингвистичният гений, който транскрибира "Wizz air" на кирилица в официалния сайт на маратона. Сигурно е същият, който е поръчал медалите: http://www.dnevnik.bg/sport/2017/10/16/3060653_kak_krasiviiat_medal_ot_maratona_v_sofiia_se_okaza_s/ Връзка към коментар
Romana Публикувано: 20 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2017 Не бях планирала пътуване към Белгия, но нямаше как да оставим ваучерите на Райън да изгорят. Вече са усвоени за мартенско пътешествие към Брюж и Гент! 6 1 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 20 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2017 За пръв път Новата година ще я посрещна извън България. 12 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Консервата от лос оцеля проверката на ръчния багаж Три шведски лели подред я клатиха да видят течност ли е или не. Единодушно решиха, че няма да гръмне. За сведение на трафикантите през следващия сезон от/до Стокхолм Връзка към коментар
milenita Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 Да се похваля, че спечелих вторите си 10 лева откакто съм в Мексико Първият път беше когато чистачката от хостела, в който доброволничех, не дойде и трябваше да почистя, а втория- вчера, когато продадох 10 лева за 200 песос на един ненормалник. Пичът си татуирал и двете очи сам, снимали го, дали му 5000 долара и тръгнал да обикаля света и да колекционира пари. Както се казваше в едно клипче- “Уродска ра’ота, чуек!” Освен това най-после събрах мотивация да напусна Мексико и вече съм почти на границата с Гватемала! 13 5 6 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 На 20.10.2017 г. в 16:08, Romana каза: Вече са усвоени за мартенско пътешествие към Брюж и Гент! Добър избор! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 На 18.10.2017 в 0:20, Rainy каза: Днес станах (и) Британски гражданин. Била съм достоен Български гражданин - и ще продължавам да бъда. Смятам да бъда точно толкова достоен и Британски гражданин. Извън прилежащият ми произход, който винаги ще бъде моята Алфа, в Омегата си аз се чувствам Гражданин на Света и съм дълбоко удовлетворена от личната си хармония. И с огромно удоволствие смятам да получа и съответния паспорт - което беше и една от основните ми цели , като си пожелавам на първо време здраве и достатъчно пари, за да посетя всичките 173 държави, за които не ми е нужна виза На второ четене още здраве и още пари и за останалите Ауууу, честито ! Да си жива и здрава,дълги години да си го ползваш! А в това, че ще бъдеш съвестен гражданин и тук,и там,въобще не се съмнявам.:))))) 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 В момента, AlexandraKo каза: Ауууу, честито ! Да си жива и здрава,дълги години да си го ползваш! А в това, че ще бъдеш съвестен гражданин и тук,и там,въобще не се съмнявам.:))))) Много ти благодаря! Време е да изпием по едно питие заедно - с порядъчни съставки! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 В момента, Rainy каза: Много ти благодаря! Време е да изпием по едно питие заедно - с порядъчни съставки! Ама на живо, налииии? :)) Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 1 минута , AlexandraKo каза: Ама на живо, налииии? :)) Разбира се! Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 И от мен, честито, Рейни! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 1 минута , iaia_mama каза: И от мен, честито, Рейни! Благодаря ти много! Връзка към коментар
ECC Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 На 10/18/2017 в 0:20, Rainy каза: Днес станах (и) Британски гражданин. Била съм достоен Български гражданин - и ще продължавам да бъда. Смятам да бъда точно толкова достоен и Британски гражданин. Извън прилежащият ми произход, който винаги ще бъде моята Алфа, в Омегата си аз се чувствам Гражданин на Света и съм дълбоко удовлетворена от личната си хармония. И с огромно удоволствие смятам да получа и съответния паспорт - което беше и една от основните ми цели , като си пожелавам на първо време здраве и достатъчно пари, за да посетя всичките 173 държави, за които не ми е нужна виза На второ четене още здраве и още пари и за останалите Честито и от нас! Честно казано леко ти завиждам,че на мен взе да ми омръзва да съм български... Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 5 минути , Emil Chakalov каза: Честито и от нас! Честно казано леко ти завиждам,че на мен взе да ми омръзва да съм български... Благодаря ти! П.П. Веднага ще спре да ти омръзва, когато вместо българските 10% плосък ДОД те обложат с моите 42% Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 6 минути , Rainy каза: Благодаря ти! П.П. Веднага ще спре да ти омръзва, когато вместо българските 10% плосък ДОД те обложат с моите 42% Не си права, коригирай се веднага Данъците са така, но имат покритие Връзка към коментар
Гост Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 3 минути , Боби каза: Не си права, коригирай се веднага Данъците са така, но имат покритие Вярно е, имат покритие И все пак една кръв като ми текне от сърцето като си видя фиша Ама човек на какво ли не свиква... хаха Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2017 преди 1 час, Rainy каза: Вярно е, имат покритие И все пак една кръв като ми текне от сърцето като си видя фиша Ама човек на какво ли не свиква... хаха Честито и от мен! Да си жива и здрава и да го ползваш с радост! А относно данъците - ами те си вървят с поданството и избора на месторабота. Като в брака е. За да получиш позитивното, трябва да можеш да понесеш негативното. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега