Прескочи до съдържание

Ryanair - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

преди 45 минути , Zaro каза:

Накой ДРУГ да купува е правилно да се каже.

Така де, ако си позволя да перефразирам един известен екзистенциалист-марксист - Раят, това са ДРУГИТЕ!  😁

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Фичо каза:

И вобще не са забравили какви са - за да има ниски тарифи по 5, 10, 15€, трябва от време на време някой да купува билети и за по 300€.

Да така е всяка авиокомпания работи със сложна компютърна система, базирана на алгоритми, които са програмирани да достигнат максимална печалба от един полет, според различните му тарифи. Един полет може да има различни тарифи, в зависимост от това колко по-рано резервираш билета си, каква е продължителността на престоя в дестинацията и др. Компютърът изчислява, че пускайки примерно 5 места на най-ниска цена, 10 места на малко по-висока цена, 20 места на още по-висока цена и тн, ще максимизира приходите в хода на запълване на полета. Той регулира цените на билетите по пътя нагоре, докато полетът наближи.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Бях писал и преди, но поне 3 лета подред  купувам билети с чекиран багаж през февруари-март за полети август  от Мадрид или Валенсия  до София и обратно и всеки път с нормалните АК излиза по-евтино отколкото с Ryan-Wizz. При супер силните месеци и дати почти винаги с нормалните АК е по-евтино, но много хора по инерция купуват от тях, понеже по презумция знаят, че са по-изгодни.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , Alexander каза:

Бях писал и преди, но поне 3 лета подред  купувам билети с чекиран багаж през февруари-март за полети август  от Мадрид или Валенсия  до София и обратно и всеки път с нормалните АК излиза по-евтино отколкото с Ryan-Wizz. При супер силните месеци и дати почти винаги с нормалните АК е по-евтино, но много хора по инерция купуват от тях, понеже по презумция знаят, че са по-изгодни.

Това и аз го казвам от няколко години... Визирам Коледа и Нова Година от-до Лондон. 

Връзка към коментар

Георги Матеев е казал: проверявайте на няколко места, преди да купите 😉

Сори за офтопика, ама и един виц да кажа: Когато купувате кола, питате колко харчи, а като взимате жена не питате....после друг ви е виновен 😄

То и със самолетните билети е така, питайте колко струват преди да купите 🙂

Редактирано от boogy83
  • Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Някой знае ли колко е таксата дза смяна на име на  Ryаnair.  Харесала съм се нещо о незнам дали ще съм свободна за тва време, евентуална смяна на име колко ще ми излезе...Ох така ме сърбят ръцете да си ги купя този билет.

Редактирано от ZORI
Връзка към коментар

Благодаря ти ! направо ме разби! При билети от 50 евро, абсолютно неоправдано! Raynair има в момента  за ноември Sofia - Aqaba. Толкова я исках  тази  Йордания, но незнам къде ще съм тогава и ще имам ли отпуска. При мен все така се случва...но може някой желаещ да се възползва!

Връзка към коментар
преди 13 минути , ZORI каза:

направо ме разби!

Аз пък с какво съм Ви разбил?  Просто дадох тарифите на Ryan air. Таксата умишлено е толкова висока, за да отстранят спекулантите-прекупвачи на билети.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
10 hours ago, koliob said:

Sofia <-> Aqaba по схемата jetcost.com.co -> lastminute.es и плащане с VISA Electron

image.png.398dac98351439ee764cff77e131663f.png

Има и доста други дати с добри цени, стига Ryanair до есента да не ги променят/отменят.

Добре, аз може би не мога да го видя, но от Jetcost.com.co как отиваш до lastminute.es? Няма никъде отметка за lastminute, само лого отдолу. А цената от jetcost  e 40 евро? Или може би вече цените са леко променени 🙂

Връзка към коментар
преди 15 минути , t_petkov каза:

Добре, аз може би не мога да го видя, но от Jetcost.com.co как отиваш до lastminute.es? Няма никъде отметка за lastminute, само лого отдолу. А цената от jetcost  e 40 евро? Или може би вече цените са леко променени 🙂

Ами в случая jetcost.com.co извежда lastminute.es като сайт с най-ниска цена. Кликваш или на един от бутоните "Elegir" или "lastminute.com" и те препраща на lastminute.es.

Aqaba1.png.8eb57e72c7e52a4a579b7fcb63a024c5.png

А иначе цената е променена и сега е EUR 39.78 след отстъпката.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 2 минути , mu_ry каза:

аз никаква промоция не можах да намеря :search:

Не важи за всички полети, но намерих много  с отстъпка 25 %. Като цяло важи за по-високите цени, което е добре.

image.png.7debbb3b838ec0bf283c2d92279d6c63.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.