Фил Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) Хайде да казват нова дестинация от София, нямам търпение Пожелавам си Прага А аз - Лисабон! Редактирано 21 януари, 2016 от Фичо 10
bad kid Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 ESK, сега ще ме вкараш в непредвидени разходи по никое време 1
Bliss Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) Лисабон и аз искам. Прага, Будапеща също. Но смятам, че и за Испания лилавите имат нужда от приземяване. Бих се радвала и на една френска Ривиера. Редактирано 21 януари, 2016 от Bliss 2
Eti* Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Аз Лисабон си пожелавам и една Севиля може(не съм изобщо нахална)! Ако много му се ходи на някой в Прага, с едно прекачване и без излишни нощувки, има бюджетни полети. 1
G.D Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Не виждам на първата страница да има обявена промоция, но София-Пиза за почти всички дати през април е на цена 19.19 евро на посока или 20% намаление. През jetcost.fr>bravofly.fr с Маестро цената става около 19.00 евро двупосочен, многооо приятна цена. Аз не се стърпях предните дни и напазарувах билетчета до Пиза вече и както се оказа се минах с по 6-7 евро на двупосочен, но здраве да е Как точно се получава 19 евро двупосочен? При мен за период 07-11.04 ми илиза сума от 39.88 евро (без ползване на карти). Мерси предварително
Oshko Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Как точно се получава 19 евро двупосочен? При мен за период 07-11.04 ми илиза сума от 39.88 евро (без ползване на карти). Мерси предварително "През jetcost.fr>bravofly.fr с Маестро цената става около 19.00" 2
Фил Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 19.88eur, ако трябва да сме съвсем точни 1
ESK Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) 19.88eur, ако трябва да сме съвсем точни Зависи колко билета купуваш, Фичо Ако е 1 - 19.88 евро, ако са 2 - 19.14 евро на билет и т.н. Има една такса от 1.50 евро, която е на резервация и колкото повече билети - толкова по евтин билета. Та значи аз доколкото огледах - от цената на официалния сайт, сваляш по 10евро на посока на всеки билет и прибавяш 1.50 евро такса на резервация и това е То зависи и колко билета има на ниската цена де. Редактирано 21 януари, 2016 от ESK 2
Фил Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) Пък ако искате още разни идейки - ако някой разполага с повечко от три-четири дни, от Пиза през април се намират билети на много симпатични цени до Париж (€8.16) и Барселона (€12.88) (Е, да се има предвид, че говорим за летищата Бове и Жирона, което не е баш Барселона ) Редактирано 21 януари, 2016 от Фичо 5
MARTiNSHO Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Ех преди време колко мечтаех Раян да дойдат в София и веднага да сложат Wizz на място. Като гледам с Лондон баш така става, веднага цените им са по-ниско от на Wizz (казвам го като търся двупосочни цени на random дати и винаги им дава, че най-евтино е Раян или в най-лошия случай Раян са само в еднта посока). Нямам търпение да се разгърнат повече от София и наистина да имаме възможност до яки дестинации като Ирландия, Португалия, Франция, Полша, Чехия, Унгария... дано, дано!
Hollywood Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) Ех преди време колко мечтаех Раян да дойдат в София и веднага да сложат Wizz на място. Като гледам с Лондон баш така става, веднага цените им са по-ниско от на Wizz (казвам го като търся двупосочни цени на random дати и винаги им дава, че най-евтино е Раян или в най-лошия случай Раян са само в еднта посока). Нямам търпение да се разгърнат повече от София и наистина да имаме възможност до яки дестинации като Ирландия, Португалия, Франция, Полша, Чехия, Унгария... дано, дано! Подранил си за ниски цени при уиз за края на април и лутОн. Редактирано 21 януари, 2016 от Hollywood
Zaro Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Подранил си за ниски цени при уиз за края на април и лутОн. Така е, ама факт е, че Райън имат прилични цени за период, в който Уиз искат като за полет до Марс. И ако трябва да летя на дата Х, няма да чакам месец и половина за Уиз, ами ще си взема Райън сега. А и кой знае, може Уиз да си променят политиката за цените. Таман сме им разбрали цаката ще трябва да почваме наново.
stormbringer Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Не виждам на първата страница да има обявена промоция, но София-Пиза за почти всички дати през април е на цена 19.19 евро на посока или 20% намаление. През jetcost.fr>bravofly.fr с Маестро цената става около 19.00 евро двупосочен, многооо приятна цена. Аз не се стърпях предните дни и напазарувах билетчета до Пиза вече и както се оказа се минах с по 6-7 евро на двупосочен, но здраве да е Те както са тръгнали докато тръгне линията ще почнат пари да ни дават за да летим с тях :) 23.99 на посока, през райън, или 57.48 за двама (т.е. 28.74 на човек), през jetcost>bravofly. Сутрешната оферта май вече се е изчерпала.
Hollywood Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) А и кой знае, може Уиз да си променят политиката за цените. Таман сме им разбрали цаката ще трябва да почваме наново. Знаем схемата на Раян,която е много лесна. М/у друго и Уиз имат 120 лв двупосочен до Лутон, дори и в еднодневна разходка Така, че нищо не виждам на далавера от префалените ра-ян-ци. Как да дадеш 50 евро за цена през тяхната страница до Пиза за час полет, а и не плащат за предна стълба. Редактирано 21 януари, 2016 от Hollywood
bat.galin Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Доколкото схващам, тук си говорите за липсата на периодични промоции....което също е по темата де
edbloom Публикувано: 27 януари, 2016 Публикувано: 27 януари, 2016 Ако някой иска да ходи към Будапеща, видях добри цени от Бергамо - не намирам за много дати, но трябва да се разцъка. С rumbo става и - 1 евро , другата цена е 6 с Маестро. Иначе това, което четох е за 30 цента, но такива не успях да видя. http://www.fly4free.com/deal/europe/crazy-cheap-flights-from-budapest-to-milan-for-only-94-huf-30-cents/ 8
Фил Публикувано: 27 януари, 2016 Публикувано: 27 януари, 2016 И 6 евро е добре, да не издребняваме Абе набутване си е 1
bad kid Публикувано: 27 януари, 2016 Публикувано: 27 януари, 2016 Билетите за минус 1 евро как се купуват, пращам им банкова сметка, на която да ми преведат еврото? 2
Фил Публикувано: 27 януари, 2016 Публикувано: 27 януари, 2016 Билетите за минус 1 евро как се купуват, пращам им банкова сметка, на която да ми преведат еврото? Струва ми се, че като стигнеш до страницата за плащане, цената става нула ... 1
Yto Публикувано: 30 януари, 2016 Публикувано: 30 януари, 2016 Ако някъде вече е съобщено моля за извинение. Гледам полети от есента с ирландците от София до Дъблин и Брюксел на доста приятни цени... 1
Alexander Публикувано: 31 януари, 2016 Публикувано: 31 януари, 2016 Ако се добави куфар през мобилното приложение, се спестяват 5 евро. 5 в посока! 1
Bliss Публикувано: 31 януари, 2016 Публикувано: 31 януари, 2016 Ако се добави куфар през мобилното приложение, се спестяват 5 евро. 5 в посока! Това сравнено с цената през компютър или сравнено с цената при самото закупуване на билети?
Alexander Публикувано: 31 януари, 2016 Публикувано: 31 януари, 2016 Това е за по-късно добавяне, сравнено с цената през компютъра 1
edbloom Публикувано: 31 януари, 2016 Публикувано: 31 януари, 2016 Полетите за София - Дъблин вече излизат и при rumbo и компания, ето пример с първия такъв на 1 Ноември - > 21,49 eur, вместо 29,99 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега