Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 8 минути , КолЮ каза:

Малко пояснение моля: В търсачката на каяк въвеждаш дестинация и дати и после най-добрата цена се очаква да бъде офертата на edreams

Да, но може и да е на Opodo  или нещо друго.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Carrie каза:

Направих си и аз виртуална карта на ЦКБ, но не ми минават плащанията по 0.99Е, получавам за SMS-и за "неразрешена транзакция" :( Някой със същия проблем? Чудя се дали не е защото при регистрация си въведох имената на български, а после при ползване на картата въвеждам на латиница. :blink:

Да трябва да си направят проверките но ако си я направила днес очаквай чак понеделник да е активирана поне при мен бе така и ако си я зареждала от друга карта ще ти се обадят от банката за потвръждение

Ама какво толкова тоя Аматердам сте го погнали :biggrin: само за там ли излизат тия цени и да има викаш 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Ivko каза:

Да трябва да си направят проверките но ако си я направила днес очаквай чак понеделник да е активирана поне при мен бе така и ако си я зареждала от друга карта ще ти се обадят от банката за потвръждение

Ама какво толкова тоя Аматердам сте го погнали :biggrin: само за там ли излизат тия цени и да има викаш 

Най-много намерих аз с Amsterdam, но както казах - има оферти и за Bulgaria Air (проверих за VAR - 10 EUR посока), Ryanair (1/2 EUR за Рим (януари-февруари), Берлин (декември), WizzAir (пак по 1-2 евро, зависи от дестинацията), но АлИталия също - аз купих Рим 26.01 за 0.99E. 

Интересното е, че сваля цената горе-долу с 19 евро по мои наблюдения, но изключение има за Amsterdam и AlItalia. Моят билет за Рим в сайта на компанията е 39 евро, аз го взех за 0.99. В същото време други дати, отново на цена от 39 евро в сайта на АК, не ги изкарва като 0.99 през Каяк. Трябва просто да се пробва и да се играе много. 

Да потвърди и друг дали му е минала картата по моята схема - един път през kayak-edreams, втори път през пирати-opodo. Ползвам Visa Debit от ЦКБ. 

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , so'90 каза:

на който картите са изгърмели може да пробва kayak.ch - edreams билетите са по  3,15 CHF и приема всички видове карти с тази цена

Потвърждавам, намерих Амстердам за 5.50 CHF. 

Връзка към коментар

Аз явно съм много зле, но нищо не откривам за датите, за които ми трябва. Трябва да стигнем до Париж между 1 и 6 април и да се върнем около 9-ти. Пробвам през Милано, Амстердам и Дъблин, но ми дава ниска цена само за 1 човек. Сложа ли повече и цените стават като в сайта на авиокомпанията.

Връзка към коментар
преди 2 часа, stanimir каза:

За минути,  но се активира след 24 часа.  Условия и такси :

http://virtualcard.ccbank.bg

Аз ги прегледах ОУ и не видях къде пише за активацията в 24 часа. Сега говорих с Кол центъра и казаха, че за първа карта нямало срок за проверката можела да отнеме и дни, тези 24 часа важали за продължаване.

Да си повдигна въпроса, ако е напавено неуспешен опит за плащане, картата счита ли се използвана?

Връзка към коментар

Не зная дали се счита за използвана,но аз преди седмица с нова такава исках през бразилския Edreams да купя билет от Тенерифе до Барселона за 3,5 евро и ми изтеглиха сумата.Казаха,че до 24 часа ще потвърдят полета с Norwegian,но нищо не стана и сега си чакам парите.Иначе първата ми такава карта съм я изкарал преди 3 години и сега за втората и третата ,активацията стана веднага.На всяка пиша различно име.

Връзка към коментар
преди 19 часа, Боби каза:

...взех през kayak.it -> edreams...

Има, има какво да се вземе в момента за по... 1 евро. И то за ваканцията. По пътечката, по пътечката (на @Боби)... и в Барселона. :) 

5a192ad0f02d0_Screenshot-25_11_2017.10_27_35.png.b40af695b5f2e22ce89328a0ef8d3bab.png

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар

Не мога в шв. каяк да си задам началната дестинация. Само на текущо местоположение София ми стои търсачката. През таблет съм, изключих локацията и пак не става. 

Връзка към коментар
преди 25 минути , rik4o каза:

Има, има какво да се вземе в момента за по... 1 евро. И то за ваканцията. По пътечката, по пътечката (на @Боби)... и в Барселона. :) 

5a192ad0f02d0_Screenshot-25_11_2017.10_27_35.png.b40af695b5f2e22ce89328a0ef8d3bab.png

Мега странно. Току-що проверих полета от твоя скриншот и при мен излиза 19 евро. Пробвах и от мобилна версия и от десктоп и тн. и не можах да докарам цена от 1 евро... Не мога да им хвана логиката, ако въобще има такава :)

Връзка към коментар
Преди 1 час, Vyara каза:

Аз ги прегледах ОУ и не видях къде пише за активацията в 24 часа. Сега говорих с Кол центъра и казаха, че за първа карта нямало срок за проверката можела да отнеме и дни, тези 24 часа важали за продължаване.

Тук :

http://www.ccbank.bg/bg/products-and-services/retail-business/bank-cards/predplateni-karti/virtual-visa-card/

Явно наистина е така,  защото пише "24 часа СЛЕД извършване на необходимите проверки", което може да е неопределено време. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Взех два билета София-Варна (Bulgaria Air) от kayak.ch -> edreams / opodo. Едната резервация платих с кредитна карта, а другата с Paypal. Билетите бяха издадени за 2-3 минути.

Платих за двата билета общо 9.72 швейцарски франка (16.34 лева). Официалната цена на www.air.bg е 112.60 лв, тоест ефективното намаление беше 85% и спестих 96.26 лв.

Благодарности към @so'90 за находката :)

P.S. В същия период (Юли 2018) Wizz Air продават SOF-VAR за около 100-120 лв на човек! Ще ме извиняват лекинко.

Оказа се, че схемата с kayak.ch-opodo е с виза кредитна - всичко, което нямам :D Имам Visa Debit, MasterCard Debit, MasterCard Credit, но кредитна Виза не. 

"

* Preise bei Zahlung per Visa Kreditkarte. Opodo berechnet für alle Transaktionen eine Servicegebühr von CHF 0.00 CHF pro Passagier und Flugsegment. 

преди 4 минути , Salvuccio каза:

живи и здрави! 2 билета Sofia-Amsterdam за по 1.33 паунда, един след друг закупени от:  https://www.momondo.co.uk -> edreams

Дава и при мен оферти. Същият полет SOF-FCO (26.01.18), който взех за 0.99 евро от Kayak-Edreams сега ми го продава за 2.60 паунда през тази схема. Momondo.co.uk иска Виза дебит. 

Някой може ли да потвърди, че може една и съща карта да се ползва за kayak.it и за новата схема momondo? 

Редактирано от Loverboy
Връзка към коментар
преди 1 час, Vyara каза:

Да си повдигна въпроса, ако е напавено неуспешен опит за плащане, картата счита ли се използвана?

Моята карта а заявих събота вечер опитвах вплащания после видях това обадих се в неделя и казаха,че трябва да си направят проверките и че понеделник евентуално ще е ок и понеделник я потвърдиха.Мисля,че уйкенда никой не прави нищо

IMG_0561.PNG

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , Ivko каза:

понеделник я потвърдиха

Как я потвърждават? Мейл ли се получава? 

Да знам кога мога да налазя офертите за Амстердам тъкмо точно за РД ми да почерпя @Фичо една холандска .. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.