Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

преди 18 минути , yordanov каза:

Полетите на Ryanair пак се появиха в eDreams. Отстъпката в американската версия варира, както обикновено - от няколко евро до около 10+ евро. Пак е играчка с браузъри - мобилни и десктоп и т.н.

Ако купя билет от eDreams за полет на Ryanair след това какво се случва? Преди се появяваха в профила ми  в Ryanair директно, но сега как се процедира?

Четох в темата за някаква верификация, но не ми е ясно как става и въобще от компанията ще признаят ли закупени чрез посредник билети? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 46 минути , a6olq каза:

Ако купя билет от eDreams за полет на Ryanair след това какво се случва? Преди се появяваха в профила ми  в Ryanair директно, но сега как се процедира?

Четох в темата за някаква верификация, но не ми е ясно как става и въобще от компанията ще признаят ли закупени чрез посредник билети? 

Прочетете малко назад в темата. Всичко е описано.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 48 минути , a6olq каза:

Можете да вкарате резервацията си в профила си в Ryanair. Дават ви някакъв произволно генерирал мейл + кодът на резервацията. На 99% е сигурно, че след това Ryanair ще поискат верификация - по-назад в темата пише за нея. Малко е занимавка, но не е и кой знае какво.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Tedy каза:

Сега Райън правят ли проблеми с билети купени през eDream. 

Зависи какво приемаш за проблем - искат да се мине през досадната верификация, но друг проблем аз поне не виждам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 часа, yordanov каза:

Полетите на Ryanair пак се появиха в eDreams. Отстъпката в американската версия варира, както обикновено - от няколко евро до около 10+ евро. Пак е играчка с браузъри - мобилни и десктоп и т.н.

Директно ли edreams.net? Или през посредник? През никакъв браузър и чужди ИПта не ми го изкарава

Връзка към коментар
преди 4 часа, adreno каза:

Директно ли edreams.net? Или през посредник? През никакъв браузър и чужди ИПта не ми го изкарава

Те се повяват за ден и след това изчезват и следиш кога пак ще се появяват. Вече и при мен ги няма.

Иначе да - директно през сайта.

Връзка към коментар

При мен ту ги има,ту изчезват . Снощи не излизаха,но преди малко успях да купя. Забелязах,че много евтините не излизат.Вече при цени 28-30 евро ги има и отстъпката е 9-10 евро. Поне при мен е така. Директно от edreams.net американската версия.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Доста е странно - през джеткост на някой от версиите се появяват за момент полетите, докато върви самото търсене и след това изчезватг.

Има ги в някой от далекоизточните версии, но цената е с 20% отгоре.

Връзка към коментар
преди 5 минути , saved_ каза:

При мен вчера излизаха по-евтини през английската версия и то след няколкократно обновяване на страницата даваше около 10 паунда надолу.

През мобилното приложение, или на декстопа? 

Връзка към коментар
преди 6 минути , a6olq каза:

През мобилното приложение, или на декстопа? 

През телефона, но през сайта, не през приложението. Разбира се, постоянно ми излизаше реклама, че в приложението го има същия полет на по-ниска цена, ама нъцки... беше колкото в сайта на Раян.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз онзи ден гледах за Раън, излизаха, обиколих 6-7 сайта и накрая бяха най-оферта през Португалският. Влизам обратно да ги купувам и не излизат. Пробвах пак след 20 мин, но ги нямаше. Взех ги през Раън дирекно, е дебнехме за цена.

Интересно, че след 2 дена имаше промоция на уж евтини полети. Проверих нашият и беше с 5 евро повече отколкото ние платихме.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Последни издихания на Diners.

През приложението на jetcost.de -> lastminute.de намаление с около 25-30 евро на двупосочен билет  Sof-Fra-Sof на Луфтханза.

Мина два пъти в рамките на 10-на минути.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 28 минути , ven62 каза:

Последни издихания на Diners.

През приложението на jetcost.de -> lastminute.de намаление с около 25-30 евро на двупосочен билет  Sof-Fra-Sof на Луфтханза.

Мина два пъти в рамките на 10-на минути.

Откакто немците отново почнаха да прекаляват със стачките Луфти странно много отпусна нещата с посредниците и вече редовно излизат 30-50 евро отстъпки на билет. А до скоро и стотинка не можеше да се свали. Подозирам, че са им паднали продажбите и рязко върнаха посредниците в играта.

Това обаче няма да ме мотивира да летя с тях и ще продължа да ги избягвам когато мога. Познавам поне 5-има, които последния месец имаха големи драми с Луфти и прибирането им до София. Отгоре на всичко мотаят ужасно изплащането на компенсации и допълнителни разходи, за сравнение Уиз и Раян са доста по-сговорчиви.

Иначе в момента полският джеткост ми вади много добри дискаунти за полетите, които търся, напомням да проверявате и него.

• Харесвам 12
Връзка към коментар
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

...

Иначе в момента полският джеткост ми вади много добри дискаунти за полетите, които търся, напомням да проверявате и него.

Ох, олекна ми.

Сега, със свито сърце, проверих полския джеткост. с 8 евро по-зле от немския. 

@Георги Матеев, извади късмет. :wink:

Иначе, избрах луфтханза защото от всички летища, които ми вършат работа (Мюнхен, Меминген, Франкфурт, Хан) полета до Франкфурт в комбинация с рентакар е най-евтино. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Това как ви изглежда? Възможна ли е такава голяма отстъпка от 200Е, която само 2 сайта дават? Като имитирам резервация цената на Trip.com се запазва до въвеждането на кредитна карта, дори и след въвеждането, само Pay не съм натискал. За двама също е валидна цената.

1.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , Oshko каза:

Това как ви изглежда? Възможна ли е такава голяма отстъпка от 200Е, която само 2 сайта дават? Като имитирам резервация цената на Trip.com се запазва до въвеждането на кредитна карта, дори и след въвеждането, само Pay не съм натискал. За двама също е валидна цената.

1.png

Наличието на Trip.com трябва да те радва. Един от сериозните нови играчи. Аз бих купил от тях, ако билетът беше за мен.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tani
    • ttashkov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.