Прескочи до съдържание

rumbo/edreams/budgetair 23-123 eur отстъпка от билети

Препоръчани мнения

И аз стигам до такава цена симулирайки един Уиз полет от €15 .. В крайна сметка изглежда цялата врътка сваля около €15.

Редактирано от Двуцветко
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Zaro каза:

А на мен ми иска цели 2 лева.

Голямо прецакване :)

Ще пробвам за спорта да подобря рекорда си за закупен билет в една посока за €0,30 :) 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 9 часа, elateq каза:

Намалението е доста приятно. Има до Мадрид през Януари за 4,60 лв. А и при цена в сайта на wizz от 20 лв, като минеш през jetcost -> edreams става COP$ 1.

за кои точно дати и през кои сайтове се минава?

къде избирате Виза Дебит?

Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 32 минути , cybersimo каза:

Датите не са точни, но при цена от 40 лв в сайта на wizz, като се мине през jetcost.com.co -> edreams става 4,60 лв. Накрая след като си въведеш данните за плащане, ако картата ти е visa debit ти се прилага намалението.

Редактирано от elateq
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пробвах с няколко полета на Wizz до Мадрид през януари и цената през jetcost.com.co -> edreams е с няколко лева по-скъпа от цената на Wizz с дискаунт клуб. Не съм стигал до симулиране на плащането и явно за това не съм видял и намалението.

Връзка към коментар
преди 32 минути , cybersimo каза:

Картата се разпознава по първите 4 цифри. И да, 19.99 става 4.60.

В момента, cybersimo каза:

Аз пробвах с няколко полета на Wizz до Мадрид през януари и цената през jetcost.com.co -> edreams е с няколко лева по-скъпа от цената на Wizz с дискаунт клуб. Не съм стигал до симулиране на плащането и явно за това не съм видял и намалението.

Намалението не е налично за всички дати, дори и при едни и същи цени на сайта на авиокомпанията. 

Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 3 минути , cybersimo каза:

Току що погледнах и за 22 януари има.

Редактирано от elateq
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

за датите, които съм избрал (например София-Дубай) ми излиза:

Precio final COP$ 825.836

след това като попълня номера на Виза Дебит, до полето с номера на картата излиза:

-COP$ 344.411Cargo según tipo de tarjeta

Това означава ли, че ще платя 481425 COP, въпреки че най-отдолу Precio final не се променя изобщо, а си остава 825836 COP?

PS. разбрах къде е уловката. финалната цена, която излиза 825ххх е с вече приложена отстъпка ПРЕДИ да си напишеш номера на картата. с други думи - дърво - всички цени и полети, които пробвах за януари и февруари излизат по-евтино директно от сайта на Wizz с дискаунт клуб. явно намаленията, които всеки от вас е намерил са само за определени дати и определени дестинации

Редактирано от cybersimo
Връзка към коментар
преди 13 минути , cybersimo каза:

за датите, които съм избрал (например София-Дубай) ми излиза:

Precio final COP$ 825.836

след това като попълня номера на Виза Дебит, до полето с номера на картата излиза:

-COP$ 344.411Cargo según tipo de tarjeta

Това означава ли, че ще платя 481425 COP, въпреки че най-отдолу Precio final не се променя изобщо, а си остава 825836 COP?

PS. разбрах къде е уловката. финалната цена, която излиза 825ххх е с вече приложена отстъпка ПРЕДИ да си напишеш номера на картата. с други думи - дърво - всички цени и полети, които пробвах за януари и февруари излизат по-евтино директно от сайта на Wizz с дискаунт клуб. явно намаленията, които всеки от вас е намерил са само за определени дати и определени дестинации

Какви дни от седмицата търсиш? При мен имаше кяр през работни дни, но не и събота и неделя.

Редактирано от Zaro
Връзка към коментар

И моят принос към рекордите. :lol:

59fe344de1658_Screenshot-04_11_2017.23_30_59.png.4cbefb4e17965f4422a7723fbe21e1c7.png

или

59fe344f30fcb_Screenshot-04_11_2017.23_39_05.png.ba00f998d1b9ed51766fabd4d3876507.png

или

59fe344fc78b4_Screenshot-04_11_2017.23_40_54.png.2a6968adaa3957c31ee9a5e231010a36.png

Пък било то и за еднопосочен полет, пък било то и от Пловдив, 1 COP$ = 0.0003 Euro. ;) И 1000 валутни единици да са, пак няма да се сърдя много. :)

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 7
  • Шок 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Zaro каза:

Какви дни от седмицата търсиш? При мен имаше кяр през работни дни, но не и събота и неделя.

понеделник-петък (например 15.01-19.01)

Връзка към коментар

След малко експерименти споделям, че намалението обхваща полети на Wizz, Ryan и Transavia - основно такива през седмицата.

В 95% от случаите реална отстъпка се получава само, ако се взима един еднопосочен билет и то ако оригиналната му цена е до €30. Ако се избере двупосочен полет или 2 броя билета - то цената става по-висока, отколкото на сайта на авиокомпаниите (или се изравнява с дискаунт клуб тарифата при Wizz).

• Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар

Ох, достигнал съм до такъв момент, че всичко евтино вече съм бил толкова пъти, че направо не ми се ходи, а не мога да си намеря до някъде по-интересно на по-добри пари. Някой ако има идеи, моля да сподели. Иначе цените са скандални, има билети до амстердам за по 1 евро, аз въобще не се бях сетил за трансавия.

Връзка към коментар
преди 45 минути , MARTiNSHO каза:

има билети до амстердам за по 1 евро, аз въобще не се бях сетил за трансавия.

Може ли да споделиш за кои дати са такива цените, че аз отдавна чакам нещо изгодно за Амстердам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз имам желание всички, които в темата казват намерих Х цена, да казват точно дестинацията и датата. И дали билета е еднопосочен или двупосочен и за колко човека е. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , boogy83 каза:

Може ли да споделиш за кои дати са такива цените, че аз отдавна чакам нещо изгодно за Амстердам.

Всички еднопосочни билети SOF-AMS или AMS-SOF, които на transavia.com са с цена €25, през Edreams могат да се купят за 6219 COP (€1.76).  Двупосочен билет излиза 101415 COP (€28.74) - тоест с по-малко намаление, но пак близо наполовина от официалната цена €50. Най-големият удар би бил, ако имате 2 карти Visa Debit и успеете да вземете 2 еднопосочни билета от по 6219 COP.

Гледайте transavia.com и там се ориентирайте за датите.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, MARTiNSHO каза:

Ох, достигнал съм до такъв момент, че всичко евтино вече съм бил толкова пъти, че направо не ми се ходи, а не мога да си намеря до някъде по-интересно на по-добри пари. Някой ако има идеи, моля да сподели. 

Удряш един София до Anywhere в azair за година напред и си готов с ориентацията.

Връзка към коментар

Сайтът прилага отстъпката и с най-обикновена Виза Електрон. Вчера купих еднопосочен билет Варна - София за тази вечер с БГ Ер с карта от ПИБ. Цената беше 77 лв. на сайта на БГ Ер, а през сайта излезе 37.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Сега проверих София-Милано за 13.01.18(събота) -и за един и за два билета цената е общо COP$ 1. Въведох цифрите на Виза електрон и я разпозна като Виза дебит, отрази отстъпка -COP$ 278.147 . Не съм платила реално, просто пробвах за два билета.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Рових, но не можах да намеря, явно съм го прескочил. Мога ли да си вкарам резервацията от eDreams в профила във Виц Еър, т.е. всички пътници да ми бъдат на едно място? Как се процедираше с тях?

Връзка към коментар

Благодаря, поне единия еднопосочен купих. Кажете ми моля, сега как трябва да се чекирам, полета ще излезе ли в профила ми? Със Заро сме писали заедно.

Редактирано от slujitel
Връзка към коментар
преди 23 минути , dimov каза:

Сайтът прилага отстъпката и с най-обикновена Виза Електрон. Вчера купих еднопосочен билет Варна - София за тази вечер с БГ Ер с карта от ПИБ. Цената беше 77 лв. на сайта на БГ Ер, а през сайта излезе 37.

Аз пробвах с виза електрон на ПИБ,  разпознава се точно като такава и веднага ми слага сериозно  увеличение..

Връзка към коментар
преди 9 минути , Zaro каза:

Рових, но не можах да намеря, явно съм го прескочил. Мога ли да си вкарам резервацията от eDreams в профила във Виц Еър, т.е. всички пътници да ми бъдат на едно място? Как се процедираше с тях?

преди 4 минути , slujitel каза:

Благодаря, поне единия еднопосочен купих. Кажете ми моля, сега как трябва да се чекирам, полета ще излезе ли в профила ми? Със Заро сме писали заедно.

При Уиз не може да се добавят резервации направени от друг, в това число и от агенции.

Можете да ги проверявате и да се чекирате с резервационния код, който ви е бил изпратен. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.