Прескочи до съдържание

Чатъри от всички страни, съединявайте се!

goldeneyeful

Препоръчани мнения

Taзи гъркиня да не звъни от телефон +749....8888?

Явно снощи от преяждане и препиване  е задала  такива весели цени.

от същия тел, да ;)

аха :biggrin: , може да е имало малко повече ясу-ясу   :party:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Пък какви сте мили и добри всички  бе.. или много и е било хубаво гласчето и не сте били готови за съкрушителна битка.. ? :)

Истински кавалери! :)

Да, аз чакам някоя жена да напише как е минал разговора... :P

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ама ако ти се обади грък, ще им разкрием долната схема с "грешката е лично моя и ще си загубя работата" и тогава всички, без угризения ще можете да си запазите резервациите :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ама ако ти се обади грък, ще им разкрием долната схема с "грешката е лично моя и ще си загубя работата" и тогава всички, без угризения ще можете да си запазите резервациите :)

Ха-ха ще пиша когато ми се обадят. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ха-ха ще пиша когато ми се обадят. :)

Ако ти се обади грък със своя собствена сърцераздирателна история и още нещо, не съм убеден, че ти или която и да е друга магеланка ще пишете после в темата как е минал разговора. Както се казва - виждам през вас... :lol:

Връзка към коментар

Ако ти се обади грък със своя собствена сърцераздирателна история и още нещо, не съм убеден, че ти или която и да е друга магеланка ще пишете после в темата как е минал разговора. Както се казва - виждам през вас... :lol:

Нека ми се обади грък. :lol:  Въпреки, че ако ми питат мен и той няма шанс...

Виж, ако ми се обади французин и има каквато и да е история за разказване с удоволствие ще го слушам. :P

И ... после ще разкажа ... може би  :ph34r:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Нека ми се обади грък. :lol:  Въпреки, че ако ми питат мен и той няма шанс...

Виж, ако ми се обади французин и има каквато и да е история за разказване с удоволствие ще го слушам. :P

И ... после ще разкажа ... може би  :ph34r:

Довечера ще прегледам специално хотелчетата в Париж за някой "бъг". ;)

Ама после да има и... разказче. Иначе какво ще остане тука за нас. :)

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ей, оспамихте ми хубавата тема с тия гъркини и французи-и-и, брей! Ама така е, като съм добавил такъв знак в края на заглавието й, никой не я възприе на сериозно. :)

А иначе, и аз получих обаждане от гъркинчето. Гласът й вече трепереше, вероятно след разговорите с другите магеланци. И ако не ви звъни сега, то не е защото разговорът ни продължава, а защото пише важен мейл. Аз преминах, така да се каже, в по-висшО ниво на комуникация - писаното слово. Да видим "колко пари чини" и там и да й се порадваме. Та, представям си как в момента чупи пръсти над белия лист/монитор и се моли на всички богове само за едно - да харесаме написаното.

Но тя не знае, че всичко това е всуе, защото ответният удар вече е готов и кротко седи на десктопа ми под формата на docx файл.

Да взема да Ви го пусна първо тук за одобрение и редактиране, а? :) (О-п-а, това главно "Ви" е по инерция от писането на писмото-отговор. ;)). Та темата съвсем да стане за катинар. : - )))))

Е, сега пък оспамване. Просто малко пораздвижихме петъка. :lol:

Давай да го видим файлчето. :)

Аз още тръпна в очакване.

Вероятно първо са подхванали вашите евтини резервации. :biggrin:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

1. На английски, уви

2. Еее, дърт съм вече за такъв тип закачки, да дадем път на младежта :biggrin:

3. То другото като се уточни, това е най-малкият проблем :lol: , обикновено мушвам една роза в бутониерата и нося Forbes или FT под мишница :biggrin:

Сега, Фичо...

Ти нали знаеш, че гръцкото „не“ за нас е „да“? :P

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Дори да я повишат в йерархията по хотелите. Първата вечер почти безплатна, втората с 50% намаление - хотелът пълен. Отличните отзиви са от нас, но без право на грешка. :) Започвам да лъскам обективите, ама на сапунерките. :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Нека позная. Ще я поканите на следващата магеланска сбирка?

Ако е ТЯ, с удоволствие ще я поканя на сбирка, дори ще и определя дрес-код в чест на магеланците. :lol:

Обаче ... има един проблем - на се сещам какъв би бил подходящия дрес-код за гъркиня? :dontknow:

Някаква идея?

Ако е ТОЙ - какво ще стане ... оставям на вашето въображение. :P  

Връзка към коментар

Ако е ТЯ, с удоволствие ще я поканя на сбирка, дори ще и определя дрес-код в чест на магеланците. :lol:

Обаче ... има един проблем - на се сещам какъв би бил подходящия дрес-код за гъркиня? :dontknow:

Някаква идея?

....

Ами зависи от гъркинята  :rolleyes:  Произволен списък от нета :

http://www.listal.com/list/beautiful-greek-women

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Lindt, много ги улесни момчетата - сега остава само да изберат номерче.   :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Петък е, ако задачата е трудна, ще я пропуснат  :rolleyes:  Намерих и едни по-облечени и описани така :

"Гръцките жени не изглеждат като никои други европейки. Придават уникалност на този край на света.."

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Тогава давай да видим какви предложения има относно гръцките мъже. :)

Да ги обсъдим подробно ... по женски.

Още нямам обаждане. ;)

Оп, хубави мъже има :imsohappy: . Аз поне ги харесвам. На плажа съм доста по-доволна от половинката си на гледката. Особено ако се появят такива, играещи ракети и гледаш лениво как мускулите им се движат, докато си пиеш фрапето. Ta мъжете са по-стегнати, тъмни и въобще хубава гледка. 

...

Въобще не намирам удовлетворяваща класация в нета. Може да не се прави за мъже? Или пък ми харесват живи и мърдащи? Май досега не съм търсила снимки на красиви мъже в нета и не знам как се прави  :blush:

Връзка към коментар

Оп, хубави мъже има :imsohappy: . Аз поне ги харесвам. На плажа съм доста по-доволна от половинката си на гледката. Особено ако се появят такива, играещи ракети и гледаш лениво как мускулите им се движат, докато си пиеш фрапето. Ta мъжете са по-стегнати, тъмни и въобще хубава гледка. 

...

...

Lindt, така хубаво си ги описала, че направо се пренесох на плажа...

Да не са посмяли да ми отменят резервацията! :biggrin:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това не е произволен списък. Това е пълен списък на красивите гъркини към момента :)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Това не е произволен списък. Това е пълен списък на красивите гъркини към момента :)

Има предостатъчно готини гъркини, просто не се обикалят достатъчно баровете и дискотеките им. Всички познати ме информират когато видят хубава жена в Гърция и според мен са стотици  :rolleyes:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Нека позная. Ще я поканите на следващата магеланска сбирка?

Предлагам направо да организираме следващата магеланска сбирка във вече така добре рекламирания тук хотел - подходящ е, до летище, трансфер, наблизо до България и по суша, и по въздух, море, слънце, гъркини и гърКОВе... да не изреждам повече. Не на последно място - много приемливи оферти за нощувка. По-нагоре вече има и предложен маршрут - през Атина! :) Места също ще се намерят и за тези, които не успяха да се класират. Скоро не съм поглеждал цените, колко ли са станали? Но по-важното е, че стаи има.  ;)

Петък е, ако задачата е трудна, ще я пропуснат  :rolleyes:  Намерих и едни по-облечени...

А-а, не, повече недей да търсиш! И посоката, в която си тръгнала, не ти е съвсем правилна. :) А и права си, петък вечер е - стига се труди! Тези са напълно достатъчни. :)

Вярно, че е лесно...

2 евро за една стая - номер 2

4 евро за две стаи - номер 4

6 евро за три стаи - номер 6

8 евро за четири стаи - номер 8

Тамън са. :) Някой против?!

Сега са наред магеланците с "по-скъпите" резервации... 12 - 15

И накрая... нерезервиралите. Обаче списъкът е само до 50. Те как ще избират, не знам?  :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.