chandni Публикувано: 9 септември, 2019 Публикувано: 9 септември, 2019 преди 12 минути , georgebg каза: За този код питах и аз - къде се вижда? Когато влезеш в приложението, долу от табовете отиваш на Earn. Иначе го пише и на листа, върху който е залепена картата. Изпратили са 4 "аналогови" перфо кода, които да откъсна и да раздам на приятели... 1
ven62 Публикувано: 9 септември, 2019 Публикувано: 9 септември, 2019 И при мен картата пристигна. Чудя се изобщо дали да я активирам или не. (станаха ми 100 MK debit) Май ще я активирам, пък като имам време ще се зачета в условията им за "simple". Тия хартиени кодове ( в опаковката на картата) са все еднакви (VEN_____30) за по 10 евро всеки. В приложението - същия код 15 евро. -------- Ей, ама сте. Никой не клъвна да ми разкаже за тази карта ... Докато чакам: -Регистрирах я. -Топ-ъпнах 10 евро. (Първо пробвах с Phyre - не стана. После с виртуална на Revolut - OK) От Revolut-а точно 10 евро си изтеглиха (чакаха ме да оторизирам транзакцията през app на Revolut) и 0 паунда - явно за да верифицират картата на Revolut. ОК. Да видим с харченето как ще са...
Ilian359 Публикувано: 9 септември, 2019 Публикувано: 9 септември, 2019 Мен ме верифицираха с video call. В TCB отворих claim и на order number посочих e-mail адреса си. Да видим какво ще стане.
Ilian359 Публикувано: 9 септември, 2019 Публикувано: 9 септември, 2019 Само днес и утре в Quidco: £15 допълнителен кешбек за резервация в booking.com на стойност над £200. https://www.quidco.com/campaign/10-bonus-booking-sep-19/ 2
stanimir Публикувано: 12 септември, 2019 Публикувано: 12 септември, 2019 Topcashback.co.uk c 30% кешбек за покупки в Groupon. 5
chandni Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Странно... Monese изчезнаха от ТОС... Любопитно ми е дали тези от вас, на които им се появиха 16-те паунда в акаунтите все още ги виждат и дали ще ги получат...
Фил Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 При мен пристигна картата monese и £16.80 паунда вече са confirmed в TCB 1
chandni Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Тя самата карта и при мен пристигна, но кешбек така и не се появи, а сега видях, че Monese въобще са изчезнали от ТОС
ven62 Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 преди 48 минути , Фичо каза: При мен пристигна картата monese и £16.80 паунда вече са confirmed в TCB преди 43 минути , chandni каза: Тя самата карта и при мен пристигна, но кешбек така и не се появи, а сега видях, че Monese въобще са изчезнали от ТОС Аз съм като @Фичо . Изненадващи 16 паунда ( Confirmed ) + още една карта MC Debit (за ония сайтове) @Ilian359 имам да го черпя (Естествено не много - в рамките на 16 паунда) 2 1 2
Jorro Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 4 hours ago, chandni said: Тя самата карта и при мен пристигна, но кешбек така и не се появи, а сега видях, че Monese въобще са изчезнали от ТОС Аз нямам проблеми, даже са confirmed при мен . Отваряй кейс.
chandni Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Преди 1 час, Jorro каза: Отваряй кейс. Отворила съм. Кейсът е в статус "Waiting for retailer"
Ilian359 Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Радвам се, че съм бил полезен 🙂 Иначе из съм "waiting for retailer". 1
Jorro Публикувано: 24 септември, 2019 Публикувано: 24 септември, 2019 Да доложа, че вече статуса на транзакцията за Monese премина в payable 3
zhivko7 Публикувано: 24 септември, 2019 Публикувано: 24 септември, 2019 При избор на Payout във виртуална Mastercard, предполагам няма проблем да се прехвърлят след това в Revolut? Не, че е голяма разликата де, 4%, но все пак. Някой пробвал ли е?
Jorro Публикувано: 24 септември, 2019 Публикувано: 24 септември, 2019 20 minutes ago, zhivko7 said: При избор на Payout във виртуална Mastercard, предполагам няма проблем да се прехвърлят след това в Revolut? Не, че е голяма разликата де, 4%, но все пак. Някой пробвал ли е? Не може. Пробвах го преди време. 2
Фил Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 Сумата от Topcashback/Monese вече e на топло в Revolut-a, пък и картата пристигна - специални благодарности на @Ilian359 за споделената находка, имаш всички основания да предявиш заявка за бира (или каквото там пиеш) ако/когато се видим някъде! 2
Ilian359 Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 Много се радвам 🙂 Аз нито картата съм получил още, нито кешбекът ми е отразен, ама ще си чакам 🙂
Zaro Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 Имам един по-голям кешбек от резервация пред Expedia.com. Пише ми, че периодът на изплащане е 21 седмици. Да разбирам, че за Сирни Заговезни ще се появят паричките, така ли?
neuromancer Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 Абе понякога страшно много се бавят, не може да се отрече, но тия срокове са по-скоро максималните. Та да ги занимаваш по-малко по мейла защо не са дошли парите.
Ilian359 Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 преди 5 минути , Zaro каза: Имам един по-голям кешбек от резервация пред Expedia.com. Пише ми, че периодът на изплащане е 21 седмици. Да разбирам, че за Сирни Заговезни ще се появят паричките, така ли? Аз не бих конкретизирал толкова, но бих фиксирал времева рамка между Васильовден и Цветница 😄 4
chandni Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 преди 2 часа, Ilian359 каза: Аз не бих конкретизирал толкова, но бих фиксирал времева рамка между Васильовден и Цветница 😄 Добре, че не е между Васильов и Стефановден...
Георги Матеев Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 преди 2 часа, Zaro каза: Имам един по-голям кешбек от резервация пред Expedia.com. Пише ми, че периодът на изплащане е 21 седмици. Да разбирам, че за Сирни Заговезни ще се появят паричките, така ли? Уви, това е напълно реалистичен срок. Ако това ще те успокои - кешбекът от booking.com се бави дори още повече 🙂 1
chandni Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 преди 1 минута , Георги Матеев каза: кешбекът от booking.com Че ти пък от кога ги ползваш...? Между другото, не знам какъв е срокът за Booking в UK версията, но в US версията е 11 седмици, а кешбекът при янките винаги е по-висок. Стандартно е 6-7%, при промоции и повече, докато в UK версията стандартът е 3%, при промоция дават 4%.
bad kid Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 Имаше 10 скоро за Букинг в американския, иначе майски пари ми ги платиха през август...
Георги Матеев Публикувано: 27 септември, 2019 Публикувано: 27 септември, 2019 преди 21 минути , chandni каза: Че ти пък от кога ги ползваш...? Между другото, не знам какъв е срокът за Booking в UK версията, но в US версията е 11 седмици, а кешбекът при янките винаги е по-висок. Стандартно е 6-7%, при промоции и повече, докато в UK версията стандартът е 3%, при промоция дават 4%. 1 от 50 резервации обикновено ми е през booking 🙂 A последният кешбек се бави близо 5 месеца докато стана payable.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега