Прескочи до съдържание

Портали за кешбек (връщане на пари при покупки) - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
1 hour ago, BulgarBulgar said:

Отказах се.
Като дам на Xbox e-Gift Card ми позволява да избера £15. За сега.

Само че отдолу пише едно нещо дето не го разбирам.

Made up of £13.63 from your Reward Wallet balance and £1.37 payout bonus.

Та колко ще ми даде в крайна сметка? Само 15£ ?

Над сумите за избор пък пише Choose card amount (up to £16.50) .
Но вариантите са само £10, £15, £20 и т.н през £5.

Дано като взема £15 да сложи бонуса върху £15те не върху £13.63...

За Амазон. Там нямам и регистрация май. Не ми е трябвало до сега.

Няма ли до това 10,15,20  поле за  ръчно въвеждане на сума ?

За Амазон също дава фиксирани предложения , но в дясно си има поле в което може да попълниш произволна сума.

Публикувано:
15 minutes ago, georgebg said:

Няма ли до това 10,15,20  поле за  ръчно въвеждане на сума ?

За Амазон също дава фиксирани предложения , но в дясно си има поле в което може да попълниш произволна сума.

Не няма.
Кликал съм на тая gift карта и преди и не помня някога да съм виждал за ръчно вкарване на сума или подобно. Само £15 и £20 и т.н. фиксирани суми.

Като дам на Starbucks gift карта има я тая графа Еnter amount след фиксираните цифри.

Бре така или иначе ще я взема. Просто ще остане един мижав £1.37 в баланса. Ако изчакам да падна на Classic просто и тоя мижави £ няма да го има а ще си дам цялата сума от £15.

Публикувано:
17 hours ago, neuromancer said:

Остатъка винаги можеш да го засилиш по пейпал

1 hour ago, chandni said:

...или Revolut.

Проблема е, че сумата ми се води в графа Claimed а не Payable. В смисъл няма опция за да пращам в Revolut или PayPal. Или поне аз не я виждам.

На времето не четох тука във форума(не знаех че има тема). И ги вкарах в Reward Walletа защото ми предлагаха тия бонуси за gift картите. И мислех, че са временни.

Та тия £1,37 ще си стоят в регистрацията ми до като направя повече пари за друга gift карта дето дава ръчно вкарана сума.

Публикувано:

Claim-ът ми в topcasback за Monese e удовлетворен и транзакцията се появи като "Confirmed". Сега остава и картата да дойде, че да я активирам 🙂 Вече заявих втора и пак я чакам необичайно дълго.

• Харесвам 1
Публикувано:

Cashback-ът ми от Monese вчера стана Payable, въпреки че карта още не съм получил и реално не съм започнал да ползвам услугата. По-често да пускат таква зарибявки!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Ilian359 каза:

Cashback-ът ми от Monese вчера стана Payable, въпреки че карта още не съм получил и реално не съм започнал да ползвам услугата. По-често да пускат таква зарибявки!

Моят вече е в Revolut-a т.е. бирата ти е в хладилника. :smile:

• Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 27.09.2019 г. в 13:34, Zaro каза:

Имам един по-голям кешбек от резервация пред Expedia.com. Пише ми, че периодът на изплащане е 21 седмици. Да разбирам, че за Сирни Заговезни ще се появят паричките, така ли?

На 27.09.2019 г. в 13:45, Ilian359 каза:

Аз не бих конкретизирал толкова, но бих фиксирал времева рамка между Васильовден и Цветница 😄

На 27.09.2019 г. в 15:49, chandni каза:

Добре, че не е между Васильов и Стефановден... :laugh1:

На 27.09.2019 г. в 16:19, Георги Матеев каза:

Уви, това е напълно реалистичен срок. Ако това ще те успокои - кешбекът от booking.com се бави дори още повече 🙂

Актуално по питането - кешбекът, който ми беше за престой в края на септември и за който имах срок 21- седмици, вече е наличен за дърпане.

Дава ми сотр код  - т.е. по сметката в бринатски лири на Revolut няма да има проблем. Така ли е?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

Актуално по питането - кешбекът, който ми беше за престой в края на септември и за който имах срок 21- седмици, вече е наличен за дърпане.

Дава ми сотр код  - т.е. по сметката в бринатски лири на Revolut няма да има проблем. Така ли е?

Щом пише, че е наличен за теглене, можеш спокойно да го изтеглиш. Ако сега натиснеш бутона за изплащане, ще го задвижат утре до края на деня и най-късно в сряда парите ще са в Revolut акаунта ти. Само се увери, че данните ти са актуални, че нали Revolut сменяха сметки...

Публикувано:

Да не си променял данни в профила си?

Иначе да, случвало се е в Quidco за цяла седмица. И плъзна слух, че са фалирали.

Публикувано:
преди 26 минути , Ilian359 каза:

Да не си променял данни в профила си?

Иначе да, случвало се е в Quidco за цяла седмица. И плъзна слух, че са фалирали.

Промених - добавих се револютската карта. Пишеше, че трябва да изчакам 72 часа. Изчаках. Сега като цъкна на Payout, не ми даес достъп до този раздел, ами ме прехвърля към раздел Profile за промяна на потребителско име:

image.png.7fcf1895574b5dc273b985a951752035.png

И така.

Публикувано:

Аз си чакам от rentalcars от януари. Не мога да се жалвам, не ми позволява.

No available click found. Was your click more than 100 days ago or have you already lodged a claim for this purchase?

Не помня да съм се жалвал, в existing claims нямам нищо.

Once you’ve lodged a claim

• Our investigations take on average 1 - 3 months from the date the claim is submitted

Малко затворен кръг, не вярвам да дадат нещо..

Публикувано:
преди 10 часа, Zaro каза:

Промених - добавих се револютската карта. Пишеше, че трябва да изчакам 72 часа. Изчаках. Сега като цъкна на Payout, не ми даес достъп до този раздел, ами ме прехвърля към раздел Profile за промяна на потребителско име:

Пиши на съпорта. Не е обичайна ситуация.

Публикувано:
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Пиши на съпорта. Не е обичайна ситуация.

Току що им писах. Не помня в кой раздел на сайта имаше и други подобни оплаквания, и то все от последните дни. Те предлагаха друг браузър, изтриване на запазени пароли. Всичко пробвах преди да им пиша, но не помогна.

Публикувано:
преди 41 минути , Zaro каза:

Току що им писах. Не помня в кой раздел на сайта имаше и други подобни оплаквания, и то все от последните дни. Те предлагаха друг браузър, изтриване на запазени пароли. Всичко пробвах преди да им пиша, но не помогна.

Аз днес теглих от 7-те си профила.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , dimitrov6 каза:

Аз днес теглих от 7-те си профила.

Е те просто не могат да стигнат до мен от такива като теб 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Ъпдейт по моя казус.

Пуснах им оплакване. Те ми отговориха, че въвеждането на потребителско име, което направих през Mozilla не е било успешно, да съм пробвал през Chome. Пробвах през Chrom. Въвеждането на потребителското име мина, но следващата стъпка не. И преди да им пусна още едно оплакване се прехвърлих отново на Mozilla, където и тази стъпка мина. Вторник следобед ми потвърдиха, че пускат парите, вчера вечерта ми бяха в Revolut.

Малко с мъка, но стана.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 17.10.2019 г. в 9:01, Ilian359 каза:

Claim-ът ми в topcasback за Monese e удовлетворен и транзакцията се появи като "Confirmed". Сега остава и картата да дойде, че да я активирам 🙂 Вече заявих втора и пак я чакам необичайно дълго.

След дълго чакане и два пъти submit-ван claim към Monese, моят също вече се появи и е в статус Confirmed. 🙂 

• Харесвам 6
Публикувано:

On 11/24/2019 at 8:22 PM, dimitrov6 said:

Profit Accumulator в английския Топкешбек,за нова регистрация дава 5,05 паунда.Веднага излезе в Pending

https://www.topcashback.co.uk/profit-accumulator/

Screenshot_2019-11-24 TopCashback - Transactions by Member.png

Да ама.
If you don't complete the 3 initial sign up offers (you need to do this to earn your £40+ in addition to the Cashback).

Стъмнявам се, че ще мине ако не изпълниш другите куп стъпки в самия Profit Accumulator сайт.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.