Прескочи до съдържание

София - Варна/Бургас и обратно: по 5-20 Евро

Препоръчани мнения

Току-що видях в съседната тема коментара, че през мобилните версии дава най-ниската цена в момента. За моите дати е можело да смъкна още 40 леи, около 16 лв (Bg Air).

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Купих си два еднопосочни билета Варна-София и София-Варна през мексиканското jetcost -> lastminute приблизително на половин цена от сайта на България еър за началото на юни с Mastercard.

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , Ivette каза:

Купих си два еднопосочни билета Варна-София и София-Варна през мексиканското jetcost -> lastminute приблизително на половин цена от сайта на България еър за началото на юни с Mastercard.

По същата схема взех Варна-София за август за 59лв срещу 122лв, но едно уточнение плащането е с Мастъркард кредит / трябва да пише кредит на каратата защото имам кредитна на която пише дебит и не стана/

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 51 минути , Ivko каза:

По същата схема взех Варна-София за август за 59лв срещу 122лв, но едно уточнение плащането е с Мастъркард кредит / трябва да пише кредит на каратата защото имам кредитна на която пише дебит и не стана/

През апп-а или през сайта?

Връзка към коментар

През сайта с български IP. Преди да купя тествах и с дебитна мастър кард и не ми вдигна цената. В крайна сметка купих и двата билета с кредитна мастър ДСК/Wizz air.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Някой дали е купувал скоро? Бургас по- конкретно. Нямам Дайнърс, иначе австралийският jetcost дава сравнително добра цена (около 85 лв пт 133 лв редовна).

Последно мексиканскта версия на jetcost ми продаде билет с 50 % off.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Новата схема за нямащите Diners - уругвайският jetcost -> lastminute ми направи отстъпка от 35% за Варна - София на БГ еър. Плащане с Марстъркард, кредитна. Платих с DSK/Wizzair и отстъпката е заедно с таксите за превалутиране. Цена на авиокомпанията 122 лв., реално платени 79 лв.

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 15.07.2023 г. в 15:56, Ivette каза:

Новата схема за нямащите Diners - уругвайският jetcost -> lastminute ми направи отстъпка от 35% за Варна - София на БГ еър. Плащане с Марстъркард, кредитна. Платих с DSK/Wizzair и отстъпката е заедно с таксите за превалутиране. Цена на авиокомпанията 122 лв., реално платени 79 лв.

Edit: открих, че през телефон пада още цената и се получава почти наполовина от официалната. От вкъщи, с wi-fi, т.е. едно и също IP едновременно на телефона и лаптопа дава различни цени. (Ще се изям, че вече си купих билета в едната посока, преди да се светна.)

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Трябва ми билет за двама възрастни, дете и бебе за 25-ти август София - Варна от 15:30. До вчера с https://www.jetcost.com.uy/ -> lastminute около 80 лв, a на air.bg цената идваше около 150 лв. Economy Saver. Вчера сутринта проверявам и виждам, още по хубава цена - доволен съм и след два часа решавам да резервирам и нъцки. Цената става около 120 лв, с eDreams а на air.bg 133 вече по ниска с Economy Handbag .

Така или иначе този полет трябва да го купя при всички положения, но разбира се искам цената да е максимално ниска.

Някакви съвети?

Връзка към коментар
преди 4 часа, Shlosera каза:

Трябва ми билет за двама възрастни, дете и бебе за 25-ти август София - Варна от 15:30. До вчера с https://www.jetcost.com.uy/ -> lastminute около 80 лв, a на air.bg цената идваше около 150 лв. Economy Saver. Вчера сутринта проверявам и виждам, още по хубава цена - доволен съм и след два часа решавам да резервирам и нъцки. Цената става около 120 лв, с eDreams а на air.bg 133 вече по ниска с Economy Handbag .

Така или иначе този полет трябва да го купя при всички положения, но разбира се искам цената да е максимално ниска.

Някакви съвети?

Разцъкай другите версии на джеткост по възможност пробвай и на ново неопетнено устройство 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз не успявам да намеря нещо сериозно смъкващо цената на Bg air тези дни. Трябва ми София - Варна на 26.08. и Варна - София - Варна в средата на ноември, разсеях се нещо докато уругвайския джеткост даваше хубавите намаления и взех само един билет до София... Най-доброто което открих за 26-ти е около 105 лв с шведското сембо и банков превод...

Връзка към коментар

Сменях устройства, IP-та, страни, правих струвах, но цените вече не са това, което бяха. Просто два часа разлика и уругвайския jetcost->lastminute реши, че няма да даде повече това, което даваше. Впрочем не съм сигурен дали щеше да даде да платя на тази цена със ДСК Уиз или Curve, защото впоследствие цените, които показваше изобщо не можеха да се достигнат с тези две карти. В крайна сметка тъй, като сега съм във Филипините, през Google Flights ме праща с най ниска цена към gotogate.ph където ми пусна намеление за двама+дете+бебе от 40-тина лв, което все е нещо. На отиване си имаме на всеки толкова багаж, колкото не ни трябва и няма да носим, а на връщане сме с БДЖ-то със спален.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Варна - София - Варна, през ноември, за 132 вместо 197 лв, с Bg Air, румънския jetcost и lastminute, десктоп версията. До онзи ден ми даваше още по-ниска цена с отделни билети през немския jetcost, но днес вече не излизат.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Ако си купя 2 билета София -Варна чрез посредник, как мога да добавя към единия пътник куфар от 20кг? В сайта на bgair пише 15€, а доколкото разбирам на летището ще е 30€. Имам сравнително наблизо и офис на ЦКБ, където също е опция, но ако може да се случи онлайн би било най-добре.Идеята ми е да го добавя преди летището. 🙂

Връзка към коментар
преди 17 минути , maia_sg каза:

Ако си купя 2 билета София -Варна чрез посредник, как мога да добавя към единия пътник куфар от 20кг? В сайта на bgair пише 15€, а доколкото разбирам на летището ще е 30€. Имам сравнително наблизо и офис на ЦКБ, където също е опция, но ако може да се случи онлайн би било най-добре.Идеята ми е да го добавя преди летището. 🙂

Най-лесният вариант е да пратиш имейл към callfb@air.bg с номера на резервацията и искането - пращат ти обратно имейл с линк за плащане онлайн. Няколко пъти вече съм го пробвал и работи без проблем.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.